אתר חדש ליינות www.wine2door.co.il

backontop

New member
אתר חדש ליינות www.wine2door.co.il

חנות היינות והאלכוהול "בציר טוב" השיקה אתר חדש www.wine2door.co.il ובו מבצעים מטורפים
על מגוון ענק של יינות בוטיק. אז תכנסו ותרוויחו בענק.

kinks

New member
אתר חדש?

זה אשכרה מסע בזמן לאיך נראו אתרים לפני עשור.

בכל מקרה בהצלחה.

backontop

New member
אתר חנות

חמוד מדובר באתר חנות שמוכר את מוצרי היין והאלכוהול הכי יוקרתיים ובמחירים הכי זולים בשוק
ולא אתר של זיבולי מוח כמו שלכם !

kinks

New member
מודה שהמחירים אכן זולים

בחלקם.
מי שמכיר את החנויות במרכז ויודע איזה מבצעים יש, יודע למצוא חלק מהדברים סביב אותו מחיר ויש גם דברים זולים יותר כדוגמאת הפלאם רזרב.

זיוני שכל, זה זיוני שכל, אך מראה מאוד חשוב למי שרוצה לקנות ואתר בעיצוב מימי הביניים לא מקדם זאת. אני בטוח שלאתר ולמבצעים ולקידום המכירות האגרסיבי יש סיבה. לעניות דעתי הצנועה הסיבה היא חנות דרך היין שנפתחה בגבעתיים כמה דקות הליכה מהחנות בציר טוב.

מאחל לשתי החנויות בהצלחה ודרך אגב זיוני השכל מקלים לחץ במכירות שמעתי כשהלקוח יודע מה הוא רוצה כי קרא פה ושם המלצות. מה שגם, כשהלקוח מגיע לחנות, אתם חייבים לדעת לזיין את השכל בשביל למכור. אז בבקשה לא להפחית מחשיבות זיוני השכל.

backontop

New member
נכון מאוד

חמוד/ה תחילה אני מצטער שהגבתי בדרך שהגבתי
תודה על ההמלצה וכן ירבו אנשים טובים כמוך

אל תעלב/י

אבל אני נותן לעסק הזה שלושה חודשים עד שתבינו שאתם בבעיה (חצי שנה לאחר מכן יתחילו בעיות עם תזרים המזומנים ושבועות לאחר מכן מכבים את האורות).

במצב כלכלי כמו זה הנוכחי צריך לעבוד קשה מאוד בכדי להצליח, וגם אז זה לא תמיד מספיק. עסק שאחד ממוביליו לא יודע לתת שירות ברמה מינימלית ושמצליח לפגוע בשמו הטוב עוד לפני נקודת הזינוק - פשוט לא ישרוד.

בקיצור, חמוד, עבור למשהו אחר.

backontop

New member
ומה עם

ומה עם עשיתי אקזיט כבד בתחום אחר לפני כשנתיים ועכשיו בא לי בכיף למכור יין ישראלי איכותי במחיר עלות ?!
סתם בשביל הסבבה אבל גם מתוך קידום אג'נדה ומתוך רצון לפגוע בחברת שמיבאים יין ביורו ומוכרים לכם ב10 יורו או שמכינים יין בחצר
של הבית בפרטי באיזור המרכז וומתגים אותו ברשת כיין "איכותי"
חמוד, אני לא צריך להחזיר משכנתא אבל אני דואג לאלה שכן.
אז תגיד תודה ותהנה ממחירים אטרקטיבים או שתמשיכו לצאת בקיץ להפגנות במקום לפקוח את העניים ולראות שמשהו טוב מתרחש מתחת לאף שלכם.

כמה קשקושים, מסתובב לי הראש

מאוד טרנדי למתג את עצמך כמחאה חברתית

חבל שאתה משקר לנו וללקוחות שלך לגבי מחירי עלות - זה כבר אומר לי לא להתקרב לחנות שלך

למרות שיש לך נקודתית מחירים תחרותיים עם חנויות אחרות (אבל עדיין באותה סקאלה ובטח שלא במחירי עלות) - חלק לא מבוטל מהיינות יקר יותר מהממוצע בשוק (וסתם בשיטוט מהיר ירדן מרלו ב-99 שקל)

ומילה מסחבק, אם אתה מתבטא כמו שאתה מתבטא פה, שזה טוקבקיסט ממוצע ב-YNET, האקזיט היחיד שמישהו יאמין שעשית זה בשירותים

איחלתי לחייל בהצלחה

backontop

New member
ההפסד כולו שלך ידידי

ונדמה לי שבנימה שלך מטובל קצת מירמור, קצת כעס, קנאה ועוד כל מיני רגשות חיוביים כאלה ואחרים, נו "עם ישראל חי"
כמו שאומרים....
אז שיהיה לך לבריאות באשר אתה והכי חשוב אם שותים לא נוהגים.

matroz

New member
מצטער, לא רואה מחירי עלות.

מה שאני כן רואה זה מחירים שיקרים יותר ממחירים שאני קונה בהם למשל.
דוגמאות לא חסר.

בכל מקרה, אותי לא תמצא אצלך וכנ"ל את מי שישאל אותי על החנות.

ברכות על האקזיט! אני גם אשמח אם תעשה אקזיט מפה, למרות שאין לי דרך ממשית להכריח אותך.

backontop

New member
כנס לרובריקה של מבצעים

איזה כעס, קינאה וחוסר פירגון ... "עם ישראל חי" כבר אמרתי ?!
וממש לא מדאיג אותי אם תכנס לחנות שלי או לא אבל ממש לא מדאיג אותי חמוד
של אמאלה אתה ממש מנופח בחשיבות עצמית מופרזת, אז כדאי שתדע לא עליך
יפול או יקום דבר.
או.קיי עד כאן , לא אגיב עוד.
מאחל לך ולחבריך הצלחה, אהבה, שלום והרבה יין טוב פרי אדמת ארצנו !!!

Desert Seagull

New member
חבל שאתה מתעלם מנתונים ולכאורה אפילו משקר

באת לקדם את החנות שלך ויצאת בנזק תדמיתי כבד. כבעל עסק אתה בוודאי יודע שההצלחה והכישלון של כל דבר בעסק שלך תלויין אך ורק בך. אתה יכול לבוא בטענות אך ורק ךעצמך, בטח לא 'לעם ישראל' אותו אתה מנסה לייצג במחאה חברתית עאלק.

לגופו של עניין:
לכאורה שקר - אינך יכול למכור במחיר עלות אלא לכל הפחות במחיר עלות + מע"מ. גם את זה רשויות המס לא ממש יאהבו. מעבר לכך, כלל חברי הפורום שאוהבים יין יודעים במידה כזו או אחרת מהו מחיר העלות לחנות ומוצרים רבים שלך אינם כאלה.

גם כשמסתכלים בעמוד המבצעים שלך רואים שעל פלאם כלל אין מדובר במחיר מבצע אלא מחיר יקר ביחס למתחרים שלך.
ואתה בכוונה מתעלם מלהגיב לעניין על טענה זו שהופנית אליך למה אתה מתהדר בנוצות לא שלך עם מחאה חברתית כשבפועל אתה מציג מבצעים שהם במחיר יקר ובוודאי לא במחיר עלות.

אל תחשוב שאתה חכם יותר מכולם ובטח לא שאתה מבין טוב יותר. בטח לא מול קהל מקצועי כמו זה שכאן בפורום שהם לא בדיוק שותי הוודקה רדבול. אסור לך לזלזל בקהל היעד שלך, בטח שלא להגיד זיוני שכל אפילו כבדיחה. אה, ואף אחד פה לא בן זוג שלך אז חלאס עם החמוד, סבבה נשמה כפרות? זה אומנם ישראל, אבל אתה לא רוצה להיתפס כחאפר וכאדם לא רציני.

בשורה התחתונה הישראלי המצוי היחיד שיש פה בפורום זה אתה. במקום להשכיל לקבל ולהפנים ביקורת, אתה משתלח. אני די בטוח שרוב אנשי הפורום ידירו רגליהם מחנותך על אף המחירים שבמבצעים שלכאורה, ועוד לא התחלנו לדבר בכלל על הדרך שבה אתה שומר על הסחורה שלך אם בכלל...

גם אני אדיר רגליי מהחנות שלך ואוודא עם מכריי לתחום שהם ידעו שאליך לא כדאי להיכנס. בחוויה הקצרה שלך פה בפורום איבדת מאות לקוחות פוטנציאליים. כולי תקווה שתלמד מהו מצן שירות ואולי תצליח בתחום אחר. מקס', תחזור לאקזיט המוצלח שלך.

backontop

New member
מה שתגיד ממיל'ה

ושא ברכה והצלחה בכל מעשה ידך אתה וכל חברי הפורום
וחמוד שלי אם למדתי או הפנמתי (או שכנאה עוד לא ...) אז זה לא להגיב
לאדיוטים מנופחי אגו שכמוך.
ואם פעם תקח יוזמה עצמאית כלשהי אני מאחל לך שמשהו יבוא ויחרבן לך על זה.
אבל זה לא יקרה כי אתה מצטייר כמו הכלומניק המצוי שרק יודע להעביר ביקורת.

knappertsbusch

New member
ממי כפרה נשמה אח שלו, 'צמע ביקורת בונה:

בוא נדבר עליי רגע.
אני מכיר מחירים של מוצרים, יש לי מין מנהג מגונה כזה
של סיבוב בכל מיני חנויות משקאות, ומתלווה אליו זיכרון די פנומנלי של מחירים.

יש לך בחנות כמה מוצרים עם מחירים זולים יותר מאלה שראיתי עד כה,
וכמה מוצרים עם מחירים יקרים מהממוצע.

זה הכול. לא מסובך.

backontop

New member
לא אשקר, לא קל בכלל

אני כבר חצי שנה בפנים ולומדים לאט את השיטה
בסך הכל ושורה תחתונה אני בעניין מתוך שריטה של
לקדם את היינות הנפלאים של ארצנו במחירים זולים ככל שניתן.
ריווחיות אין כאן אבל כל עוד החנות מחזירה את ההוצאות השותפות
אזי דיינו. וערבי יינן שאנחנו עורכים בחנות כמו ביום חמישי הזה החל משעה 20:00 עם יקב "עגור"
הם מסיבה וחגיגה של שמחה, ופחות אינפורמטיביים ופורמלים.
וכמובן ההשתתפות חינם. אופס עשיתי עוד פרסומת, עם עורכי הפורום הסליחה.

אני מבין שלא הפנמת את האזהרה על הפרסום

עד עכשיו השארנו אותך בפורום בשביל הצחוקים
קבל חסימה של יום להרגע

בפעם הבאה חסימה לצמיתות.

omef

New member
אני חושב שמגיע לי ציון לשבח

על זה שאני נמנע מלהגיב, אבל נשברתי. אני עושה את זה בצורה לא אופיינית לי כפי שהשרשור הזה לא אופייני לפורום שלנו - יאללה תעוף מפה יא תע'ת!

johnny be goode

New member
בציר........... עצוב, נורמה.... עלה להם הג'ין

באו לברך ויצאו מקללים.

מסכים עם הגרזן בשני "התקלים" עם בעלי עסקים שאינם מבינים דבר בתקשורת עיסקית.

יש פתגם שרשום בפיצריה שכונתית שלי, "לקוח מרוצה מספר ל 4 חברים אך לקוח לא מרוצה מספר לעשרים".

לצערם של בציר טוב או החבר'ה מנורמן המסר השלילי שהעבירו בהתנצחות מיותרת עם חברי הפורום תגיע לעשרות ואף מאות צרכנים רלוונטים עבורם.

זה בדיוק מה שאסור לעשות.
נקווה שבציר טוב לא יסגרו, לא מגיע לאף אחד עונש כזה (למרות שהתקופה די מחורבנת).
ביקרתי בחנות זה אכן נראה כאילו משהו עשה אקזיט, לצערי חובבני, לא מקצועי כמו החנות בויצמן.

שיהיה בהצלחה לכולנו.

למעלה