אתר חדש באויר

ATomer

New member
אתר חדש באויר

שלום חברים וחברות אז יש כאן קישור לאתר חדש אשר בניתי עם ידידה. מצורף לאתר סרטון פלאש. אשמח לשמוע הערות ונאצות. בכול מקרה- הלקוחה כבר אישרה- אבל אשמח לשמוע את דיברכם. זמן עבודה אתר וסרטון מסקיצה ראשונית ועד לעליה לאויר- 15 ימי עבודה. תהנו.

sherban

New member
רגע שאני אבין,

כל מה שאני צריך לעשות זה להשיג לי אישה כוסית (שגם לובשת ביריות מדי פעם
) ולשבת מול הטלויזיה והכרס שלי פשוט תעלם? מעוללללללה!! ואני עוד חשבתי להרשם לחדר כושר...

love potion

New member
מקווה שיש לך גיבוי

כי אני מתכננת להפציץ את הבניין של ה&^%$#*$&^ הזאתי. "כיצד תשכנעי את עצמך שהפגר המשעמם שאת נשואה לו מושך בכל זאת" - נו באמת!!!!! אנחנו הרי באמת רוצות להתקדם ועוד שבעים אלף דברים שצריך להגיד בהקשר הזה ואין לי כח כרגע. הב א נייס דיי.

GIGO

New member
אני מוכרח להודות....

שזה נשמע ונראה כמו סדנא לנשים טיפשות במיוחד. זה בסדר גמור, כמובן, יש הרבה נשים טיפשות (וגם גברים, תרגעו) וגם להם צריך לתת שירותים.

ATomer

New member
נפלא

אני שמח שקיבלתי תגובות כאלה כאן- אין הערות על הסרט- אני מוצלח או מה?:) בכול אופן- מבחינתי זו פרנסה:) וחוצמזה- יש בני אנשים שנמשכים/ות לצפרדים. ויש כאלו שרוצים/ות חיי נשואים רגועים ויש כאלו שהולכים/ות לסדנאות ויש כאלו שמנקים/ות חלונות וברוך השם לכולנו אפשריות ובחירות. העיקר בלי מכות וצעקות. http://www.hippielook.de/

למעלה