אתר חדש...אני בניתי.... www.veterinar.co.il
B BlackColt New member 18/11/03 #3 אם כבר אתרים חדשים..... בניתי אתר בבום על טיפול בתוכים וכל מני ציפורים..... אז אם יש לכם חומר להוסיף- בשמחה! נ.ב- לא אני כתבתי את הטקסטים זה מתוך חוברת....
אם כבר אתרים חדשים..... בניתי אתר בבום על טיפול בתוכים וכל מני ציפורים..... אז אם יש לכם חומר להוסיף- בשמחה! נ.ב- לא אני כתבתי את הטקסטים זה מתוך חוברת....
F F i r e B l a d e New member 19/11/03 #6 ../images/Emo5.gif BlackColt , צר לי... אבל מהקצת שידוע לי, לא קיבלת מד"ר שור שום רשות לפרסם את החומר שהוא כתב באתר שלך. עם כל הפרגון ואיחולי ההצלחה לאתר, לא מקובל לעשות כאלה דברים.
../images/Emo5.gif BlackColt , צר לי... אבל מהקצת שידוע לי, לא קיבלת מד"ר שור שום רשות לפרסם את החומר שהוא כתב באתר שלך. עם כל הפרגון ואיחולי ההצלחה לאתר, לא מקובל לעשות כאלה דברים.
נ נעה גל New member 20/11/03 #9 זה נכון. זו נחשבת גניבה לכל דבר באין אם נתת קרדיט מלא לכותב ובאין אם לא נתת. כל עוד לא קיבלת אישור בכתב מכותב הטקסטים שהוא מאשר לך להעלות את החומר לאתר, את עוברת על חוק מדינה.
זה נכון. זו נחשבת גניבה לכל דבר באין אם נתת קרדיט מלא לכותב ובאין אם לא נתת. כל עוד לא קיבלת אישור בכתב מכותב הטקסטים שהוא מאשר לך להעלות את החומר לאתר, את עוברת על חוק מדינה.
H HardBall New member 20/11/03 #10 Blackcolt !!! אין לך מה לדאוג. עד גיל 12 אין לך אחריות פלילית, ועד גיל 14 בכל מקרה לא נכנסים לכלא.
© ©SEAN and INDIANA© New member 21/11/03 #12 אבל את יכולה לעשות מה שאני עשיתי אל תעתיקי את החומר אלא תסכמי אותו במילים שלך ואז את יכולה לכתוב שחומר לקוח ממקורות מידע בלב בלה בלה ולכתוב שם את הספר שלקחת ממנו.. ואז זה חוקי כי זה לא העתקה ואין בזה הפרת זכויות יוצרים!
אבל את יכולה לעשות מה שאני עשיתי אל תעתיקי את החומר אלא תסכמי אותו במילים שלך ואז את יכולה לכתוב שחומר לקוח ממקורות מידע בלב בלה בלה ולכתוב שם את הספר שלקחת ממנו.. ואז זה חוקי כי זה לא העתקה ואין בזה הפרת זכויות יוצרים!
B BlackColt New member 22/11/03 #13 ננכון......נכון....... אני אקח מחומרים אחרים לטיפול ואסכם את הכל לחומר אחד.....