אתר חברה קדישא

beraha

New member
אתר חברה קדישא

אני מתאר לעצמי שרובכם, אם לא כולכם, מכירים כבר את האתר של חברה קדישא, שם ניתן למצוא פרטים על כל הנפטרים בגוש דן. לרבות: שם הנפטר, שם אב, תאריך פטירה, מיקום הקבר. מנוע החיפוש באתר ממש מדהים. אפשר לעשות הרבה "חיתוכים" לצורך מציאת הנפטר המבוקש. מכל מקום - הנה כתובת האתר למי שאולי לא מכיר. www.kadisha.biz

../images/Emo45.gif תודה על הקישור, והנה גם באשדוד

מתאפשר חיפוש נפטרים. אשמח אם תקשרו לכאן עוד אתרים רשמיים של חברות קדישא מקומיות, המאפשרות חיפוש נפטרים (גם כאלו שאנו מכירים כבר). ארנון

ליהיא51

New member
האתר באשדוד לוקה בחסר.

חיפשתי את חמתי הקבורה בו - וקיבלתי הודעה: לא נמצא.

ofirpo

New member
בית הקברות סגולה פתח תקוה

מ"יודעי דבר" נודע לי כי גם לבית הקברות סגולה בפתח תקוה יש אתר

deebeebee

New member
כנראה לא רשימה שלמה

כי לא מצאתי את שמה של אימי ז"ל שנפטרה ב-1987 וקבורה בחולון.

efrathy

New member
תודה רבה

חבל שאין פרטים שעל המצבה, בהחלט יכל לתת יותר...

ליהיא51

New member
לא יודעת למה חייבים להיות טעויות !

בפרטים על סבי ואבי - טעויות בשמות הוריהם. גם אין מקום לשלוח דוא"ל לחברה קדישא על מנת שיתקנו כמו באתר של החברה בת"א.

מרותי

New member
איני מוצאת את שאני מחפשת

סבי נפטר לפני למעלה מששים שנה, קבור בנחלת יצחק, ואיני מקבלת פרטים. סבתי נפטרה לפני למעלה מחמישים שנה, קבורה בזכרון מאיר בבני ברק, אינני מצליחה לבקש בית קברות זה. האם מקוונים רק בתי הקברות המופיעים ברשימתם? בני ברק איננו מופיע. האם מקוונים רק נפטרים שנפטרו בעשרות השנים האחרונות? הורי, שנפטרו לפני כשלושים-ארבעים שנים, כן מופיעים. תודה למשיבים לי. רותי.

bilen

New member
מרותי, סבתא-R נפטרה לפני 75 שנה

ונקברה בנחלת-יצחק, זה מופיע ברישום הממוחשב. גם ראיתי את זה כתוב בספרים הישנים שלהם לפני מספר שנים. אם לא מצאת - ייתכן שזה מסיבה מאוד מסויימת. כי הכל מוחשב. בכל מקרה, מציעה להתקשר לח"ק של ת"א. הם מאוד-מאוד אדיבים ונותנים מידע מאוד מפורט בטלפון. אני קיבלתי בטלפון פרטים שלא מופיעים ברישומים הממוחשבים (כמו כתובת לפני הפטירה...).

לבני ברק ח"ק משלה, תוכלי למצוא

פרטיה כאן, בין כל הח"ק בארץ. לגבי סבך, אשר קבור בנחלת יצחק, אם תצייני פרטיו כאן - אולי נוכל לסייע באיתורו. ארנון

מרותי

New member
תודה לעונים לי

ערב טוב. סבי שמואל-יוסף אייזיקוביץ, נפטר לפני ששים ושלש שנים בערך, קבור בנחלת-יצחק. לא הצלחתי לאתרו. תודה על העזרה. רותי.

beraha

New member
אני חושב שמצאתי את סבך

איזקוביץ שמואל יוסף ז"ל בן יצחק דוד נפטר בב' בשבט תש"ב (20/01/1942) בן 65 בפטירתו נקבר בבית העלמין נחלת יצחק גוש: 2 אזור: 32 שורה: 14 מקום: 14 http://www.kadisha.biz/ShowItem.aspx?levelId=59689&template=18&ID=11968

מרותי

New member
שלום beraha

זה אכן סבי ז"ל. אני מאד מאד מודה לך. באמת לא ידעתי איך למצוא את קברו. ממש מרגש אותי. ושוב תודה רבה וערב טוב. רותי.

ilanab56

New member
מצאתי שם את סבי וסבתי מצד אימי

תודה רבה על הקישור. אפשר לי לראות את שמות אבותיהם כלומר סבא רבא מכל צד. מאפשר למצא גם רק לפי שם משפחה! באשר לשם משפחה מיוחד כמו בקס זה סייע לי למצא אצ סבתו של בעלי ילידת 1880 + כמו סבי וסבתי. זה בהחלט גם מרגש. תודה רבה על הקישור! בברכה, אילנה

למעלה