אתר התנועה

אתר התנועה

אני מאוד חשה כאן בפורום. אבל כבר דיי הרבה זמן יוצא לי לקפוץ לבקר באתר של התנועה.. ושמתי לב שהפורום הזה ממש תוסס ואנשים נכנסים לפה כמעט כל יום! והרבה אנשים! וחשבתי לעצמי (כן זה היה כואב...) שאם יש כל כך הרבה אנשים ואתר דיי לא מעודכן ומוזנח.. אולי אפר להתחיל להריץ גם את האתר... להוסיף פינות לרענן פינות ישנות ולחדש... ואפשר גם לבנות ספריית הדרכה גדולה.. מספיק שכל אחדד יביא מהמושב שלו משהו אחד לספריה של האתר ויהיה מישהו שהוא ג"מ=גאון מחשבים כזה שירכז את הכול ויעלה לאתר אפשר להוסיף פעולות מוכנות זה ממש יכול לעקל על ההדרכה! אז אם יש כמה אנשים שי להם טיפה זמן ומסכימים איתי בנושא אפשר באמת לשפר ת'אתר...

just stav

New member
חחחחח

מצטערת, לא יכולתי להתאפק..
שמישהו יותר נחמד יגיב ברצינות, טוב?
יום טוב לכולם Love סתו

מה הגיחוח???

נו מה את רוצה, אני גרה במושב ממש קטן שאין פה ממש ספרית הדרכה וזה מבאס להתחיל להכין כל הזמן פעולות... ופעולות מוכנות במיוחד בתקופות מבחנים מאוד עוזרות! ובכלל מה הגיחוח???

אממממ

היא מתכוונת להגיד שכבר עובדים על זה.. יש צוות (שני אנשים) שעובדים על האתר כבר כמה חודשים.. ובקרוב הם יעלו הכל וגם עוד כמה דברים חדשים ומגניבים! הבנתוש? =)

S a l i t

New member
יש רצוי ויש מצוי.

זה נחמד להגיד "אפשר להתחיל להריץ גם את האתר...להוסיף פינות לרענן פינות ישנות ולחדש..." מממ..'מפריע לך- תשנה'. או משהו כזה או כמו שאמרו חז"ל ואני מצטטת: "אל תאמר לכשאתפנה אפנה. שמא לא תפנה!!!" סטוגוגוגודודוווששש. קיצר את רוצה שיהיו פינות? יאללה, תריצי את זה דברי עם מנהלי האתר תשאלי אותם איך את יכולה לתרום

S a l i t

New member
את לא רוצה לדעת. בחיי שאת לא.

הלכתי לישון ב00:00. יער העיר אותי ב03:18 אחרי 15 דקות חזרתי לישון שגיא העיר אותי ב03:52 דיברתי איתו 30 דקות ובגלל שב05:30 כבר השעון המעורר שלי צלצל, החלטתי לא ללכת לישון כי אני רק יהיה עייפה יותר אז פשוט נכנסתי לתקלח אחרי שכתבתי כאן אכלתי ארוחת בוקר ב5 בבוקר וזזתי אני מסכנה נכון שאני מסכנה? תגידי שאני מסכנה

kedeman

New member
עייפתי, זקנתי ונשחקתי.

מה לעשות? ככה זה... אני מנהל את האתר מכיתה ט איפשהו ומה לעשות? פעם עדכנתי אותו יותר.... היום אין לי זמן לזה - אני בכלל בקושי מגיע עכשיו למחשב - בערך פעמיים בשבוע יש את מישל ואמיר שלקחו על עצמם את השיפור של האתר אז לאט לאט זה יעלה (נראה לי שהמחשב של מישל נדפק או משהו וששם זה נעצר...) אני מקווה שבקרוב הם יוכלו להעלות כבר את האתר לאינטרנט... ואחר כך? אני בטוח לחלוטין שהם יוכלו להעזר בעוד אנשים שיקחו על עצמם דברים. זה תמיד עוזר שמקלים עליך... הבעיה הקשה היא לדעת איך לנצל את העזרה נכון.

למעלה