אתר הרוחות

morning star

New member
אתר הרוחות

טוב חבר´ה, אחרי שרבים מיושבי הפורום נותנים חוות דעת שלילית על האתר הזה, חשבתי לרכז את כל התלונות בשרשור אחד. בואו נעשה את זה כמו שצריך, עם דוגמאות כיצד אתר טוב צריך להיראות. מאמץ מיוחד למצוא את האתרים מהם נגנב החומר יוערך מאוד. Ready, Get Set - GO שלכם הנווד

נילוש

New member
לדעתי

האתר בית הרוחות מעולה... גוסט עוזר שם לעשרות אנשים אתם יכולים לראות את ספר האורחים שלו ואת הפורום. זה מוכיח הכל. ואגב איך אתה רוצה שישפטו את אתר בית הרוחות בלי כתובת. אולי לא יודעים על מה מדובר? אז אני תורמת את המידע החסר.

RainBird

New member
אנחנו יודעים על מה מדובר כי הוא שזם את הלינק המפגר הזה כלכך הרבה פעמים םה ושינה את שמו כלכך הרבה פעמים ואפיןלו פעם אחת לנילוש אני מניח זה אתר שהוא גוש צואה מעלה רקב

morning star

New member
הפרת זכויות יוצרים

נתחיל בדבר פשוט יחסית - את קלפי הטארוט שמופיעים באתרו וכן הרונות - אין סיכוי הקל שבקלים שיצר אותם בעצמו. אין אפילו אזכור ליוצרי החפיסה וזו הפרה של זכויות היוצרים. גם מדור הלחשים - פעם היה עם הכותרת המגוכחת של "לחשים ממסדר הוויקי" (לפחות זו הורדה), אך הלחשים נשארו באותה המתכונת. אין שם שום הסבר מאיפה מגיעים הלחשים וניתן לראות שם התייחסויות לאלה (ואלות ואלים שונים), אשר מצביעים על המקור הנאו-פאגאני של הלחשים. זה קצת עלול לבלבל, לא? ישנו שם מאמר בנושא מאגיה שאני כתבתי לפני זמן די רב יחסית. על כך שכינויי מופיע שם בקטן מאוד בסוף המאמר, ניחא, אך מעולם לא נתתי לו זכויות בלעדיות על המאמר ולכן לא אמור להופיע שם "כל הזכויות שמורות" כאשר לוחצים על הכפתור הימני. מה שכתוב על הטארוט והרונות הוא חובבני ביותר, ללא התעמקות ואף ללא הסבר כיצד משתמשים בהם (וזה דבר שספרים רבים דנים בו, לא רק שני עמודים). אם ב"סגירת מעגל" מתכוון המחבר ל-Circle שמשתמשים בו לצרכי כישוף ו/או פולחן בוויקה (לדוגמא), הדבר רחוק מאוד מאוד מהמטרה (על איזה קמע הוא מדבר לכל הרוחות). בכלל על המאגיה - מהאתר ניתן להבין שזהו עניין של מה בכך, שכל הדיוט (לא, זו אינה טעות כתיב) יכול לבוא, לקרוא וליישם. זהו עלבון מוחלט כלפי כל מי שעוסק במאגיה ובכישוף. שלכם, הנווד

RainBird

New member
מילון הצמחים נלקח כלשונו מספר שפורסם שנקרא " צמחים קסומים ומכושפים" שצא כסטירה לכישוף ולמאגיה אפילו להעתיק את החומר הנכון הבור לא יודע לעשות

RainBird

New member
אין לי מושג.. זה רק סאטירה והיה אותו תחת מדור פולקלור בספריה שלי בבית זרע... אין לזה שום נגיעה במציאות.

מאיפה נגנבו הקלפים

הקלפים נלקחו מאתר אינטרנט שהכתובת אליו מצורפת להודעה זו. הקלפים צוירו על-ידי לואיזה פול, והוצאו לאור על-ידי ג´קי וריק מק´קייב. קשה לי להאמין שהם נתנו לאיציק מזרחי (שמו של גוסט) רשות להשתמש בכל התמונות מהחבילה, בלי לתת להם קרדיט, ועוד לנכס לעצמו את כל הזכויות. לשירותכם, סאן דאנס, קורא בקלפים וגשש בלש אינטרנטי בפעולה פותר כל תעלומה.

The Wraith

New member
עוד כמה הפרות ומגרעות

יש חלקים שמועתקים לגמרי מהספר "כישוף וקסם" מאת אמבר ק´ ולא מוזכרים שום קישורים לכך. הנעל פשוט לקח פרקים שלמים ודחף אותם לתוך האתר שלו. האתר מלא בבולשיט ובחומר גנוב, אני מציע לשלוח לו איזו פצצה נחמדה עם המילים "יחי השטן!" עליהם

למעלה