מעולה.
J JULI4561 New member 14/3/06 #30 רגע אבל צריך לבדוק את זה כי אולי הרוב לא יוכלו בגלל ארוחת ערב או משהו כזה :/ אולי שעה קודם ?
B Beautiful SouI New member 13/3/06 #21 יואו איטליה../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif המדינה הכי מושלמת אני יכולה לעשות לך קורס מזורז באיטלקית בון-ז'ורנו זה בוקר טוב מה לעשות שלמדתי איטקלית תהני
יואו איטליה../images/Emo23.gif../images/Emo95.gif המדינה הכי מושלמת אני יכולה לעשות לך קורס מזורז באיטלקית בון-ז'ורנו זה בוקר טוב מה לעשות שלמדתי איטקלית תהני
R randu New member 13/3/06 #19 |נצל"ש| אני סתם שולח הודעה כדי לראות אם החתימה שלי השתנתה או לא! סולחים נכון
F facilitate New member 13/3/06 #24 ../images/Emo6.gif../images/Emo205.gif חתימה משעשעת, אגב חתימות, עד עכשיו עוד לא מצאתי אחת משלי.
B Beautiful SouI New member 13/3/06 #26 דברי עם יעל../images/Emo95.gif מתשוקות היא טובה בשטויות[המעפנות] האלה
F facilitate New member 14/3/06 #31 האמת שכבר דיברתי ../images/Emo205.gif איתה על זה, וכמו שאת רואה, עדין אין לי חתימה. ו..דר!!!! ייאייייי! :]
האמת שכבר דיברתי ../images/Emo205.gif איתה על זה, וכמו שאת רואה, עדין אין לי חתימה. ו..דר!!!! ייאייייי! :]
ד ד א ר י ה New member 14/3/06 #33 אהבתי את האתר! חברים שלי לא מבינים למה אני רואה את התכנית הזאת (למרות שכל מי שראה איתי התמכר), אז תודה שנתת לי לאן להפנות אותם כדי שיבינו מה כל כך מעניין (מעבר לערך ההומוריסטי של התכנית). הניתוחים שלך מעניינים ומעשירים, הכתיבה נפלאה, פשוט תענוג לשעת לילה מאוחרת!
אהבתי את האתר! חברים שלי לא מבינים למה אני רואה את התכנית הזאת (למרות שכל מי שראה איתי התמכר), אז תודה שנתת לי לאן להפנות אותם כדי שיבינו מה כל כך מעניין (מעבר לערך ההומוריסטי של התכנית). הניתוחים שלך מעניינים ומעשירים, הכתיבה נפלאה, פשוט תענוג לשעת לילה מאוחרת!