אתר המרכז לאוריגמי

yepeled

New member
אתר המרכז לאוריגמי

לדעתי האתר לא התעדכן הרבה זמן. במה חדש יש את תוכניות הכנס מחודש פברואר! שום דבר על מה שהיה בכנס. בדגמים יש אותם ארבעה דגמים ישנים. אני מחפש במה ברשת לפרסום הקיפולים שלי. האתר יכול לשמש במה לפרסום הוראות ודגמים של חוג החובבים. כדאי שהספר שעומד להתפרסם וכן הוראות שמפרסמים בפגישות החובבים יוכנסו לאתר.

giladznaor

New member
אתר המרכז לאוריגמי

גלעד אהרוני מעדכן את האתר של המרכז הישראלי לאוריגמי. מן הראוי גם לציין שהוא עושה את זה בהתנדבות מוחלטת, ע"ב זמן פנוי. אני מסכים איתך שזה המקום האידאלי לפירסום ההוראות של חברי מועדון בחובבים. אני מציע שתדבר עם גלעד אהרוני או מירי. בינתיים, אם אתה רוצה, אתה (וכל מקפל ישראלי אחר) מוזמן לשים את ההוראות באתר שלי. אני מתכננן שכשיהיה לי זמן לבנות באתר מערכת אוטומטית שבה כל מקפל ישראלי יוכל לפרסם את ההוראות שלו באופן אוטומטי. עד אז, דרך אימייל... גלעד נאור http://www.origamitips.com

mirigami

New member
אני לוקחת אחריות

על אי עדכון באתר אתם צודקים צריך לעדכן ולשנות אני מקווה שיהיה לי זמן בשבוע הבא לדבר עם גלעד ולעדכן. בדרך כלל כשאני מבקשת מגלעד הוא מעדכן מיד למרות שהוא עושה זאת בהתנדבות. אתמול התחלנו את פרויקט השלום בירושלים שעבר נפלא ואדווח עליו בנפרד היום אתם מגיעים אלינו , מחר אני בצפון וכמו שאתם רואים השעות היחידות שיש לי זמן לכתוב זה ב2.30 בבוקר............ בכל מקרה לקחתי לתשומת ליבי לגבי האפשרות להכניס לאתר אין בעיה רק תשלחו לנו באימל תמונה של הדגם והוראות אם יש פול יעבור על הדגם ובמידה ופול יחליט שהדגם מתאים נכניס לאתר. אין ברירה לא כל דגם אפשר להכניס את זה למדנו מספר הכנס.

למעלה