אתר המקשוף

Zipadidoda

New member
אתר המקשוף

רק חזרתי ואני בודק את המקשוף אבל רק הערה התחלתית אאאאאיייייכככככככככססססססההההההההה איזה מין עיצוב? אני מתכוון לאתר ג´סטין כדאי לשנות את זה מהר ויש טעות כתיב גם בדףפתיחה בשורה שלמטה שמסבירים מה זה החלקה של הקישור "המקשוף" יש כדי כדי... סתם שמתי לב אז אמרתי אבל תחליפו את העיצוב לא משנה מה רק לא זה!

Justin Angel

New member
מווווווו

בתור התחלה ,זה לא פהורום של המקשוף, ובכדי לא לעורר את חמתה של נפט´יס בעתיד אני מבקש שלא תכתוב בפורום הזה על נושאים שהם 100% קשורים למקשוף. דבר שני, יש לי תגובות מאוד חיוביות על העיצוב הזה ואתה מגיש את התלונה היחידה ששמעתי עד עכשיו. אז ככה שאני מצטער להודיע לך שאני לא משנה כלום.

nepthys

New member
זה לא אמור להפריע לי כל עוד אין כאן

פניות אישיות אלייך מארבעים אנשים..:) וגם במקשוף עצמו יש שגיאות כתיב, נוצרת הרגשה שהייתה מהירות רבה בקשר להעלאתו און ליין. העיצוב עצמו דווקא חביב, וזיפ - לא שופטים ספר לפי כריכתו..:)

Zipadidoda

New member
לא שפטתי כלום רק אמרתי דעה ו.

הפורום של האתר לא פועל או לפחות לא פעל באותו רגע שאני הייתי שם העיצוב נוראי אני חושב לא איכפת לי אם תשנה או לא

Justin Angel

New member
אמממ...

שכחתי לציין דרישות מערכת בכניסה לאתר. צריך מינימום אינטרנט אקספלורר 5, ועדיף 5.5. מומלץ רזולוציה של 480*600. ואני מודע לזה שהפורום לא פעל אתמול לשעה בערך. ואם לא אכפת לך אז למה אתה תלית הודעה חדשה בפורום?

למעלה