אתר המפלגה עלה!

אשרת

New member
מה זה משנה כמה שלטים של שינוי הונפו?

שלטים של שינוי הונפו למשל בהפגנה שקראה לאולמרט להתפטר בעקבות מלחמת לבנון השניה אז?

../images/Emo45.gif אשרת אני מסכים אתך

ראויי לציין שבהפגנה נגד אולמרט עקב פרסום דו"ח וינוגרד אפילו הראו את השלטים בערוץ 22 ובעיתון מעריב (קנית אחרי שחברים שלי אמרו לי). והראו שם את בועז עצמון עם שלט של שינוי לפעמים מצלמים ולפעמים לא התק' מטעה לפעמים

עדו האמת שלא ספרתי

אני אישית הגעתי עם כובע וחולצה של שינוי למצעדים, אני משער שלא ראית את שינוי לא אחזתי בשלט, אבל ניתן היה לראות לאיזו מפלגה אני שייך. יכול להיות שבאו הרבה אנשים למצעד ולכן לא ראית שזה גרוע שלא ראית הכל, אך מצד אחר זה טוב שבאו הרבה אנשים חבל שלא הצלחנו להתבלט פעם הבאה נשתדל יותר. יש לי שתי שאלות 1) אליך לפי החתימה שלך אתה התפקדת לאחת המפלגות ואם כן אז לאיזו (זאת שאלה אחת מורכבת)? 2) גם אתה היית שלושת המצעדים?

הייתי חבר שינוי במשך שנים לא מעטות.

לקראת מערכת הבחירות אחליט לאיזו מפלגה להצטרף. אם בנס שינוי תשתנה שוב, אחזור. ההנהגה הנוכחית אימפוטנטית לחלוטין. לגבי השלטים במצעד, לא ראיתי אותם כי הם לא היו באף תמונה ואף דיווח. השתדלתי לקרוא הרבה דיווחים. אישית לא הייתי כי כמו הרבה ציונים נלהבים (לדוגמא בן גוריון) אישתי ואני בחופשת לימודים בחו''ל. למעשה כבר התחלנו את הליך השיבה לארץ וההליך הזה ייתפרש על שנה שלמה כי זה מאוד מסובך לחזור ארצה עם ילד נכה (וחלק מהסיבוך הזה מכוון). כשהייתי בארץ צעדתי עם חולצת המפלגה ועם שלט באחד ממצעדי הגאווה בתל אביב ולמצעד שני לא הגעתי כי הוא היה יום אחרי שהופל מטוס נוסעים רוסי גדוש באזרחים ישראלים (אני מקווה שלא רק אני זוכר את הפרשה).

אתר מושקע וראויי להערכה

כל הכבוד לרון וענת על ההשקעה העבודה לא הייתה קלה והיו צריכים לעבור דרך משמעותית. אולם זה היה שווה על מנת להרים אתר מוצלח. לאתר יש חשיבות מפני שיש לו יכולת למשוך מצביעים. בנוסף לכך הגולשים יקבלו עדכונים על הנעשה ודברים נעשים ע"י נציגינו. כל הכבוד לרון וענת על העשייה

הופתעתי לטובה

בניגוד גמור לדברים שאני קוראת כאן בפורום, באתר מציגים את המפלגה העכשוית כהמשך ישיר של מפלגת שנוי. רובינשטיין, רייכמן, פורז, לפיד. לא עוד "הם היו כשלונות ואנחנו מתנערים מהם כי הם בכלל לא שינוי" אלא אנחנו ההמשך לאותה מפלגה מפוארת. אולי בכל זאת למדתם משהו. יחד עם זאת חבל מאוד שפורז לא מופיע בעמוד הראשי ביחד עם שאר האנשים החשובים. להזכירכם, הוא בעצמו הציל את שינוי כאשר הוא החליט לפרוש ממרצ שאיימה לבלוע אותה ובהמשך הסכים לצרף את טומי כראש המפלגה. הגיע לו קצת יותר מפריים אחד בסרטון. למרות זאת, בגדול אני מופתעת לטובה.

לסופרכוסית שלום

נכון להיום רובינשטיין, רייכמן, לפיד ופורז לא קשורים לשינוי בעבר הם כן היו קשורים. שינוי של היום היא המשך של שינוי בעבר. בקשר לתמונות אני חושב שצריך לקבל אישור על מנת לשים תמונה. פורז לא קשור לשינוי ואני לא אודה לו על שנתן ללפיד להוביל את המפלגה. בקשר לפרישה שינוי בזכות אותו מהלך גם אני תמכתי בשינוי מאותו מהלך של פורז

אנדרי ז

New member
ברור ששינוי היא המשך של מפלגה קיימת ומפוארת

לו רצינו להתכחש לכך היינו מזמן משנים את שם המפלגה. העובדה שאנשים מסויימים עשו מעשים מסויימים שאנחנו מאוד לא אוהבים ושהורידו לטמיון הרבה עבודה חשובה לא תגרום לנו ליישם את 1984 של אורוול, למי שמכיר.

ערב רב

New member
"איתי פורמן, דיין בית הדין

היה פעיל בהגשת עתירות משפטיות רבות הקשורות במפלגת "שינוי"." דרך משעשעת להציג זאת.

הסרטון מזכיר את פראוודה ע"ה

וסיפוריו על ההצלחות בבניין הסוציאליזם. 33 שנה אנחנו בונים את הסוציאליזם, סליחה את מפלגת שינוי בישראל - מאז ימי ייגאל ידין ועד לימי לוינטל. מעולה לעולה כוחנו עולה ואיתו המנדטים בכנסת. כולם שלנו - מוטי אשכנזי, אוריאל רייכמן, פרופ' X ופרוסורית Y. את ייגאל ידין כבר הזכרנו? הסרטון הזה הוא עלבון לאינטליגנציה של כל מי שמכיר ולו קצת את המציאות של החיים הפוליטיים בישראל. ובכל זאת: איך זה שכל האנשים בקולאז' אינם בשינוי? אולי זה קשור לעובדה ש'שינוי הישנה' 'בגדה בבוחריה' - כדברי אנדריי כאן בפורום?

למעלה