אתר המפלגה עלה!

אשרת

New member
אתר המפלגה עלה!

בשעה טובה ומוצלחת אתר המפלגה עלה סוף סוף לאוויר. האתר מכיל מידע על חברי מועצות הערים מטעם, חדשות העוסקות בשחיתויות, בדת ומדינה ובנושאים אחרים החשובים לנו בתור חברי המפלגה. ניתן להגיע לאתר באמצעות הכתובת - http://www.shinui.org.il/ לינק ישיר לאתר יש בצד שמאל של הפורום והן בטגסליין. גלישה נעימה.

omerlich

New member
בשעה טובה ומוצלחת..

וכל הכבוד לענת,מזכירת המפלגה ולרון היו"ר,על ההשקעה הרבה שנעשתה על אתר זה. זהו בהחלט אתר יפה ומוקפד.

אשרת

New member
מסכימה לחלוטין.

אין ספק שהן רון והן ענת השקיעו שעות ואף שעות שינה על מנת להתגבר על קשיים שונים ולהעלות את האתר לאוויר

n i e m a n d

New member
כל הכבוד, באמת שכל הכבוד אבל בבקשה מכם

יהודים יקרים! התינוק הזה מפחיד אותי. בתור בן נאוש שאמור להיות בן תשעה חודשים- שנה, הוא נראה יותר כמו רווק בן 40, גרוש + 3.

n i e m a n d

New member
אני מסכים עם אנדרי, סופרכוסית, בא לך להיות

קצת יותר פרודוקטיבית? אבל להיות קצת יותר פרודוקטיבית, איתי? אני ממש חמוד כשאני רוצה, ואני יודע אפילו לבשל! בא לך לקיים תרי"ג מצוות עמי, או לפחות רק מצווה אחת שבסיומה נוכל לראות צאצאים?

אנדרי, המאמץ הרב שלך לא פרודוקטיבי.

אי אפשר לשקם את שינוי. צריך לבנות שינוי חדשה. אני מעריך מאוד את כל מי שמתאמץ אבל חבל לי עליך וחבל לי על המדינה.

אני שומר את הכוח למשהו פרודוקטיבי יותר

ממפלגה שלוקח לה שנתיים להרים אתר שכל ילד מרים בחודשיים ושמגיעה להפגנות חשובות בלי שום שלט וצריך לנחש שנציגיה בכלל היו שם.

אנדרי ז

New member
תסתכל מתחת לאף

בעצם רגעים אלה נערך מאמץ גדול להקמת שינוי החדשה. אם אתה לא רואה את זה, חבל. ואם היית טורח לבוא ולפעול במקום לקשקש בלי שאתה בעצם יודע כלום, היית גם מבין שהדברים הם לא תמיד כל כך פשוטים כמו שנדמה לך. תמשיך לשמור את הכוח, שלא תתעייף לנו חס וחלילה.

אני לא מזלזל בך אישית. להפך.

אני מעריך את הכוונות שלכם ומשתתף בלקיחת האחריות על זה שטומי עזב שנה אחרי שהוא איבד את ערכו. אני מנסה שלא לחזור על הטעות שלי. בזמנו, כשנכנסתי לכאן, לא אמרתי ''חברה, טומי כבר לא מה שהיה''. עכשיו אני לפחות אומר לכם שלווינטל בשיאו דומה לטומי אחרי שאיבד את ערכו. חבר'ה. אני אשמח להצטרף לכל מאמץ מועיל שלכם ואני מנסה לחסוך מכם את העבודה הסיזיפית במפלגה בה אפילו אלנר ויסינוב לא יכולים לחיות עם השינוי שהם הביאו. איפה שלוינטל דרך, כבר לא ייצמח דשא

adiavn

New member
אתה זה שמקטר

לידיעתך, בשנה האחרונה היצעתי את עזרתי מספר פעמים בנושא האתר ללא התייחסות רצינית. אני שמח שעלה האתר, אבל לדעתי זו הייתה טעות לא להרים אתר זמני כלשהו כל התקופה שעברה מאז הבחירות. עכשיו לך תזכיר לאנשים שקיים אתר כזה, אחרי שנואשו מלמצוא אותו.

אנדרי ז

New member
עם כל הכבוד לכישוריך הטכניים

היו פה עוד כמה דברים שאתה לא יודע, ולא כולם טכניים. לא כל דבר נראה אותו דבר כשיודעים גם מה קורה מתחת לפני השטח. ולעצם טענתך, אני כלל לא בטוח שאתה צודק. דווקא תקופת שתיקה מסויימת שבהם המשקעים נרגעים ואנשים מתחילים להבין לאיזה סיוט אנחנו נכנסים ללא שינוי חזקה בכנסת, יכולה להחזיר אותנו עכשיו בצורה הרבה יותר טובה.

אחרי שאף פלח של המפלגה לא היה באף אחד ממצעדי

הגאווה האחרונים בירושילים, תל אביב או חיפה, כבר לא מעניין אותי שום אתר. חוץ מזה שהאתר הוא ההישג היחיד של שינוי, לכל פלחיה (נץ, חץ, שינינו את שינוי, צל''ש) מזה שנה וחצי. היינו צריכים לזרוק את טומי שנה מוקדם יותר ממה שהוא עף.

לעדו שלום

נתחיל מהדחת לפיד שזה הדבר היחיד שאני מסכים אתך. אם היינו מדיחים את לפיד שנה לפני מצבנו היה יותר טוב. לגבי מצעדי הגאווה שינוי לקחה חלק ואני אישית עשיתי משלוש תל אביב, חיפה וירושלים. סתם הטחת האשמות במפלגה אני מקווה שאחרי שהשתתפנו תשקול לבחור בנו. בקשר לשאר המפלגות נץ זה האותיות של חרות צל"ש לא התמודדה וחץ באמת לא השתתפה במצעד. אולם תלונות על שאר המפלגות שציינת לא צריכות להיות מופנות לשינוי אין לנו קשר אליהן

כל הכבוד עדו

גדולתו של אדם שמודה בטעויותיו. אני מסכים אתך שאתה שמח שטעית כמה שיותר תומכים יותר טוב שינוי השתתפה בשלושת המצעדים. אנחנו תומכים בהומואים ובלסביות לא היינו מפקירים אותם. מי יודע אולי תבחר בשינוי ואני אפילו מקווה שתתפקד לשינוי אתה קרוב לדעות שלה ואני לא רואה כל סיבה שלא תצטרף מתוך ההיכרות המשתמש אתה עושה רושם בן אדם נעים הליכות אתה עשויי להיות נכס למפלגה ולפי החתימה שלך אני חושב שאתה צריך להתפקד לשינוי כולי תקווה שהשתכנעת

למעלה