אתר הכרויות ייעודי

yuvalveTwoLo

New member
אתר הכרויות ייעודי

שלום לחברי הפורום,
שמי יובל ולאחרונה פרסמתי פרויקט מימון-המון לפתיחת אתר הכרויות לאלהוריים.
לאחר שיחות עם חברי פורום האלהוריים כאן בתפוז התחלתי לחוש יותר מקרוב כי יכול להיות שקהל היעד הוא מצומצם מדי כדי להחזיק אתר הכרויות שלם.
אני חושב על הרחבת גבולות האתר וחשבתי לכלול בו גם הכרויות ל-א-מיניים. אך קודם כל אני מעוניין להתייעץ:
האם קיים צורך באתר הכרויות ל-א-מיניים?
האם באתרי ההכרויות המוכרים זה אפשרי להצהיר על א-מיניות ולקבל פניות רלוונטיות (עבור אלהוריים למשל אפשר להצהיר טכנית על אי-רצון בילדים, אך זה פחות מקובל ברוח הפרופילים. עדיף לא להצהיר בכלל)?
אשמח לשמוע את דעתכם, גם אם היא שלילית.

מוזמנים להתרשם מהפרויקט בקישור.

נשמח מאוד

מניסיון רע שלנו בכל אתרי הכרויות שניסינו עד כה, די ניפנפו אותנו כשביקשנו נישה עבור א-מיניים בדיוק כמו שנתנו לקהילה הגאה.
הם הציעו שנציין זאת בכרטיס האישי (לעיני כל).
וכמובן שדחינו זאת מכל וכל. כי כמו שלא יגידו להומוסקסואל שלא יצא מהארון לפרסם לעיני כל את הנטייה שלו (ולכן איפשרו לקהילה הגאה את הנישה שלה), כך גם עבור א-מיניים (שרובם גם לא יצאו מהארון).

פשוט עוד לא מקבלים את הנטייה שלנו ולכן התגובה (כמו עם אלהוריים, תכלס). כך שאני די בטוחה שחברי הפורום ישמחו על ההזדמנות שתעודד הכרה בנטייה שלנו
וכמובן שאני אשמח לעודד אלהוריות (שאני אחת כזו, גם כן).

ד"א, לא שמת קישור.

yuvalveTwoLo

New member
כרגע האתר לא נופל וקם על מימון

אז תודה. :) בשלב הזה הניסיון הוא להבין מה הצורך והאם יש די והותר אנשים שרוצים כזה אתר כדי שהוא יהיה אתר חי.

יאקוטה

New member
לך על זה!! ויש לי הצעה..

אל תקרא לאתר "אלהוריים" עשה אתה היכרויות שיכלול את כול יוצאי הדופן למיניהם "הומוסקסואלים ,לסביות ,א מיניים וכדומה" ,חשוב על שם לאתר. זאת כיוון שאפשר שא מיניים יהיו אל הוריים או לא וכדומה. וצור כרטיסיה באתר לכול אחת מהקבוצות.
כול אחד יצהיר מה הוא מחפש כשהוא יירשם וזה יהיה כתוב בכרטיס שלו. בברכה.

yuvalveTwoLo

New member
מסכים עם הכיוון

כמובן - אם תהיינה עוד קבוצות באתר, אז הוא לא ייקרא על-שם קבוצת האלהוריים. אני מנסה לחשוב על המכנה המשותף. זה ככל הנראה קשור לכנות שבפרופיל - החופש להצהיר על א-מיניות או אל-הוריות או כל דבר אחר.

לפי הבנתי, לקהילה הגאה יש פחות צורך באתר שכזה כי יש אתרים פעילים מאוד לקהילה וגם יש יותר הכרויות בעולם הלא-מקוון (הרבה יותר מרגש, לא כך?).

יאקוטה

New member
אשתדל לחשוב על שם בשבילך

אבל היי ,שמע לי ,גם שיהיה פתוח ללסביות הומוסקסואלים.. וכדומה... גם יהיה מי שיתפעל אותו וגם יהיה אתר מכובד להיכרויות רציניות ומכובדות..כול אחד כמובן ..יקח את זה לכיוונו האישי.. לפי הכרטיסיות או הרשומות באתר... תהיה חלוקה להומואים ,לסביות ,א מיניים וכדומה. אל תבחר בשם אלטרנטיבי ..לא אהבתי אותו אני... אולי "האהבה שלי" או "קשר מיוחד לאנשים מיוחדים".... וגם את השמות האלה אני לא הכי מחבבת אבל מבחינה רעיונית..חשוב להבליט את המיוחדות שבאתר כזה.. :)

יאקוטה

New member
חג שמח! חשבתי על שם!

"יוצא מהכלל "
אתר היכרויות לאנשים שחושבים קצת אחרת...
ואז תוסיף איזה לוגו סמיילי ..לבבות משהו..
אבל השם יכול לכלול את הביטוי יוצא מהכלל

זה כביטוי מאוד מחמיא..
מה דעתך?

AnnLev

New member
מצויין!

אהבתי את הרעיון וגם את השם.
ברגע שיפתח האתר אשמח להצטרף

אגב, לא הייתי עושה הפרדה בין תתי הקבוצות, אלא תיבת בחירה בה כל אחד יוכל לבחור לאיזו קבוצה או קבוצות הוא/היא משתייך/ת.
כך למשל, פרט יוכל להיות גם אלהורי, גם א-מיני וגם הומוסקסואל/לסבית :) ולמצוא את בן הזוג המתאים

niwo

New member
oh hell yeah!

המממ..אני א-מיני א-רומנטי. כך שאני לא ממש מחפש זוגיות רומנטית. אבל לא אכפת לי למצוא queer platonic partner/s.

עזוב רומנטיקה. לא יהיה נחמד למצוא

פרטנר לחיים לשתף איתו או איתה את הדברים שאתה אוהב לעשות?
נניח, סתם, לחקות את ריקודי cover הקוריאנים XDDD

niwo

New member
basically

אני מעדיף חברים ממש קרובים, פרטנרים לחיים, פשוט לא באופן רומנטי.

Larik

New member
למען האמת חשבתי לבנות אתר היכריות אלטרנטיבי.

סביר להניח שאני יורה לעצמי ברגל כשאני רושם את ההודעה הזו, אבל שיהיה.

כשחשבתי על לבנות אתר היכרויות נתקלתי במחשבה מענינת!
האתר שרציתי לבנות היה אמור להיות מיועד לא-מיניים.
הבעיה בלבנות אתר כזה, היא לא בלבנות את האתר, אלא להביא אנשים שיהיו פעילים קבועים באתר.
משערים שיש 1% של א-מיניים מכלל האוכלוסיה. זאת אומרת שזה מצמצם משמעותית את כמות האנשים שאפשר להביא לאתר.
הרי זה לא מספיק לפתוח אתר, צריך גם שיהיה רווח כלשהו ממנו, בשביל שיהיה אפשר לתחזק אותו.
הדרך היחידה לעשות את זה, היא להגדיל את קהל היעד לכמה שיותר אנשים.

מה האחוז של אנשים אל-הוריים שיש באוכלוסיה אתה חושב?
א-מיניים ואל הוריים זה לא מספיק.

yuvalveTwoLo

New member
אין נתונים - לכן פתחתי את ההד-סטארט

אין נתונים מדויקים על מספר האל-הוריים, לכן פתחתי את ההד-סטארט- כדי לדעת כמה אנשים מעוניינים באתר כזה.
אתר שכזה,גם אם יהיו בו עוד קהילה או שתיים לא יהיה רווחי, לדעתי. אני מנסה להקים אותו כדי שיהיה מקום כזה ברשת, אך אני לא מצפה להרוויח מזה.

Larik

New member
אין לי יותר מדי ניסיון עם אתרי היכרויות

האתר היחיד שאני מכיר זה ok-cupid
אם אתה לא מכיר, אז כדאי שתכיר. לאתר יש ממשק חלומי, ופלטפורמה מצוינת.

האתר מאפשר לעשות סינון של רשימת חיפוש לפי גיל, מין, העדפה מינית, אם הבן אדם רוצה ילדים או לא, ועוד כל מיני פרמטרים נוספים.

הנה הרשימה החלקית:
Looking for...
Height
Smokes
Drinks
Drugs
Education
Job
Income
Religion
Offspring
Pets
Languages
Diet
Sign
Ethnicity

עד כמה שאני אוהב את האתר הזה, יש כמה דברים שחסרים בו, שמונעים ממנו להיות מושלם
הוא לא מאפשר חיפוש לפי עוצמה של דחף מיני.
הוא לא מאפשר חיפוש לפי מגדר.
הוא לא מאפשר חיפוש לפי זרם תרבותי. (נניח היפסטר שמחפש לצאת עם היפסטריות)

לפי דעתי צריך ליצור אתר היכריויות כמו כל אתר אחר, רק עם אופציות "מיוחדות" שאין באתרים אחרים.

Larik

New member
שאלה לאנשי הפורום.

איזה עוד אופציות הייתם רוצים לראות באתרי היכרויות?

yuvalveTwoLo

New member
מכיר

הי,
כמובן שאני מכיר את OKC. העניין הוא לא האם ניתן להצהיר - אלא האם מצהירים בפועל. כלומר, קיומה של האפשרות להצהיר על כל הדברים, לא בהכרח גורמת לאנשים להצהיר על דברים שאינם המיינסטרים.
לכן, אתר ברוח אחרת יכול לאפשר את זה.

AnnLev

New member
לדעתי

סביר שישנם יותר מ- 1% א-מיניים באוכלוסיה.
כרגע יודעים רק על 1%, אך מכיוון שזה משהו שלא נוטים להצהיר עליו, סביר שרוב הא-מיניים חבויים היטב בארון.
הומוסקסואליות לדוגמא, זו נטיה שיותר קשה להסתיר, מכיוון שכן קיים דחף מיני וסופו להתפרץ/להתגלות. כאן הדחף לא קיים וזה הופך את העניין להרבה יותר ניסתר..
אתר היכרויות כזה אכן יכול לפתוח הזדמנויות נפלאות, גם למי שלא חשב על עצמו ככזה קודם לכן

למעלה