אתר היכרויות אפגאני..

אתר היכרויות אפגאני..

יאסמינא - שימי לב, זה בשבילך! בלעדינו גם אתם הייתם נראים כך.

באמת??????????????????????

בלעדיך גם אני הייתי נראה כך? אוההה, אני חייבת לך טובה גדולה בעולם אופר, למה שלא תפתח את הראש שלך או אוליי את העיניים? מצריים, ירדן, סוריה, לבנון יש שם חתיכות שכל האמות היהודיות שלך לא חלמנה שיהיה להן כמוהן.

אני שמח שהדלקתי אותך..

אבל כרגיל, לא הבנת את הכוונה שלי: ا) כותבים עופר ולא אופר. ب) אולי יש לך עיני רנטגן. לי בכל אופן אין מושג איך נראות הבנות שבתמונה! היה לי יותר קל לשטוף את העיניים אם היו מורידים מהן את השק הזה של הגופות שמכסה להן את כל הגוף... נו, איך קוראים לזה.. רעלה? ווללה רעל. ت) אם לא היינו כאן, גם את היית הולכת עם הדבר הזה וגרה באיזו מערה עם גמלים ועיזים. יש לך אינטרנט, תשאלי אנשים ממדינות ערב ותביני איפה יותר טוב לחיות. ث) בלבנון יש באמת אחלה בנות. שתיים מהן אפילו ידידות מאד טובות שלי (למרות הסיכון - מספיק שאיזה חיזבאללון יתפוס פעם לבנונית מדברת בטלפון עם ישראלי, וזה הסוף שלה).. ج) פעם מצרי אחד אמר לי שהוא שונא את ישראל, אבל חולה על בחורות ישראליות. מה אני אגיד - עניין של טעם... מעניין למה ערבים תמיד מתחילים עם הבנות שלנו. לאט לאט תלמדו גם אתן להיראות אותו הדבר..

ואם כבר מזכירים את לבנון, אז הנה

קצת מידע מעודכן שקיבלתי ממקור לבנוני(ת): 1. הסרט "רשימת שינדלר" נאסר שם להקרנה ואפילו לצפיה בוידאו. הידידה שדיברה איתי ראתה אותו בסתר והסתכנה במעצר ממושך אילו הלשין עליה אחד מהחבר´ה שהיו שותפים למעשה. קיימים עוד עשרות סרטים מפורסמים כאלה, שפשוט נאסר על הלבנונים לראות. 2. בבתי הספר בלבנון לא מזכירים את המילה "ישראל", אלא אומרים "פלסטין הכבושה". ברור שללבנונים אסור לקיים כל מגע עם ישראלים, כולל צ´אטים והתכתבות באי-מייל... מי שנתפס - חבל"ז. 3. כל כתבה המיועדת לפירסום בעיתון עוברת קודם כל צנזורה מטעם השלטונות. עיתונות חופשית? רק על הנייר. כנ"ל לגבי הפקת סרטים. נראה את הבמאי הלבנוני שיעז לפרסם סרט על הפלישה הסורית ללבנון... 4. מוסלמי שמעוניין להמיר את דתו ולהפוך לנוצרי, מאבד אוטומטית את כל רכושו, ואין באפשרותה של משפחתו לרשת אותו. כנ"ל לגבי נוצרי המעוניין להתאסלם. חילוני? שם לא שמעו על חיה כזאת. "כופר" - זו ההגדרה אצלם. 5. המיסוי על מוצרי מיחשוב בלבנון הוא דרקוני, ולכן קשה שם לחשוב על מחשב בבית. רק האמידים יכולים להרשות לעצמם. 6. הסורים פלשו ללבנון באמצע שנות ה- 70, לכאורה כדי להתערב במלחמת האזרחים ולסייע לשלטון הנוצרי. למעשה כוחות הכיבוש שלהם לא עזבו את אדמת לבנון עד עצם היום הזה (20 שנה לאחר תום המלחמה). הסיבה: לבנון מספקת אחלה מקומות עבודה למובטלים הסורים. 7. סף הקבלה לאוניברסיטאות בלבנון גבוה מאד, כמעט כמו בישראל. הבעייה היא שרוב המסיימים תואר ראשון, מתקשים מאד למצוא מקום עבודה ההולם את מקצועם, שלא לדבר על מסיימי תואר שני ודוקטורט. ידידתי הנאמנה עברה באחרונה לגור בארה"ב כתוצאה מהבעייה הנ"ל (אחותה הגדולה כבר עברה לשם מזמן). 8. בבירות יש קהילה יהודית קטנה, בערך 50 איש. הם חיים בסדר - כל עוד איש לא שם לב אליהם יותר מדי. מעניין מה יקרה ליהודי-לבנוני שיעז לומר משהו על התוקפנות של חיזבאללה. יהודי אלק.. אפילו לבנוני מוסלמי ייחקר במשטרה אם יאמר דבר כזה.. 9. משהו טוב לסיום: כמעט כל הזמרים הערבים הטובים ביותר הגיעו מלבנון. נו, יאסמינא? היית מוכנה לעבור ללבנון ולסבול את כל זה, רק כדי לגור ליד נג´אווה כרם ומג´דה רומי?

hill_e

New member
באמת למה?

רגע עופר- הם באמת מעדיפים ישראליות ולא ערביות? טוב זה לא ממש נכון אבל איזה צחוקים עכשיו שאתה אומר את זה באמת כל הזמן ערבים מתחילים עם יהודיות- ואם לא תמיד הם מסתכלים עליהן בפה פעור- כאילו זה משהו שלא רואים כל יום.

all

New member
את צודקת יאסמינה, זאת עם המגבת

הצהובה על הראש, שתי טיפות מים מרלן מונרו וזאת עם המגבת הירוקה, סמה את בו דרק בכיס הקטן שלה.

לא ייאמן שהן מסכימות ללכת עם זה..

כבר עדיף לשבת בכלא מאשר להסתובב כך - ועוד בחום יולי אוגוסט של המזרח התיכון..

מסכימות?

למה אתה חושב שישימו אותן בכלא? הורגים אותן, מכים אותן ברחוב, איזה כוח בדיוק יש להן להתמרד? ומה עם הילדים שלהן? אתה מאשים כאן את הקורבן, איך הן מסכימות?! סימן שמגיע להן...? או אולי הן רוצות את זה, בעצם...?

אבו-דני

New member
ערביה כמו כל דבר אצל הערבים..

-- כמו החמור הגמל כמו הרכב, כמו כל דבר בעל ערך גבוה או מוזל הערביה הינה סחורה וכל גם ההתייחסות אליה כאל נחותה רוכשים אותה מאביה (מוהר) מגרשים אותה כשלא חפצים בה ואפשר אפילו לקחת עוד כמה כמוה, ולה אין זכות תגובה יאסמינא תהיה אישה מורדת שאילו לערבי נישאה, תלמד זאת על בשרה איך חבורות חבורות יופיעו עלייה ואין למי לפנות למחסה בעת צרה רק הוריה ,שגם שם אביה רואה בה שפחה

הישראלים שביניהם למדו משהו מאיתנו

ושום דבר לא יעזור להם. אני רואה את זה למשל באוניברסיטה, שם אחוז נכבד מהבנות הן ערביות, ורובן לא מכסות את הראש.

ליטל א מ

New member
שטויות....

שו יא אבו דני כנראה שלא פגשתה הרבה ערבים וערביות לאחרונה שיש לך דעה כזו

אבו-דני

New member
ליטל מוזמנת לבית אמין ליד עזון...

--- לשיחה או תהיה האם דבריי שטות המה או עובדה.. האם ליטל הידענית תרים את הכפפה?

mimoon_m

New member
האמת שזה מצחיק. אבל גם גזעני.

אני נזכר בכמה תמונות של יהודים חרדים.

אל תתרגש יותר מדי

לפני שאתה טוען לנאורות תפשפש אצלך בכיסים , אולי תמצא כמה תיבות פנדורה. דבר שני, האפגאנים לא הגיעו אפילו לתקופת המערות , אז אל תיקח אותם בתור אינדיקציה, אולי תיקח לדוגמה מדינות ערביות שאולי הן זעירות , אבל מסורת האיסלאם לא נעלמה משם , ועדיין הן מדינות עשירות (נפט) ומתקדמות? אתה לוקח בהכללה גסה מה שנוח לך , ואתה שוגה. הגוי

נראה לך שזו דעתי הבלתי מתפשרת??

ההודעה ההיא נועדה בסה"כ לעצבן קצת את יאסמינא..

all

New member
מתקדמות????????

מה עושה מדינה למדינה מתקדמת???? נסיעה ברולס-רויס (המיוצרת בבריטניה) או במרצדס (תוצרת גרמניה)? ואולי בנייה של מחלפים מרהיבים, בנינים מרהיבים ע"י פאר חברות הבניה של צרפת/אנגליה/גרמניה/קנדה. ואולי קטיעת ידו של גנב??? ואולי 50 מלקות לאדם (לא מוסלמי) שנתפס ברשותו אלכוהול ו-200 מלקות אם הוא כן מוסלמי??? לא מתקדמות ולא נעליים, רק מפוצצות בנפט ובכסף. דווקא מעט ניצני קידמה יש במדינות העלובות ביותר כמו לבנון ומצרים.

אבו-דני

New member
ALL.... מפוצצות בכסף? מתקדמות ?

-- מדינות המפרץ all אכן מתקדמות לעבר אבדון הידעת שכבישי סעודיה הרחבים סדוקים עקב אי שיפוץ רובד עליון? הידעת שפנסי תאורת הדרכים אינה עובדת יובלים? הידעת שסעודיה נמצאת בגירעון תקציבי? הידעת שבעוד שני עשורים הרכב הנפוץ בסעודיה יהיה........ יהיה יהיה יהיה גמל?

all

New member
גמל 4X4?

איך ייתכן שסעודיה הגיע למצב כזה? זה מוזר לי.

למעלה