אתר הבית לנכים

miloberi

New member
אתר הבית לנכים

היי רצוני לספר לכם על אתר חדש לקהילת הנכים בישראל אתר מיילו@בארי.קום http://www.miloberi.com/ שנועד להוות קהילה וחברה ועוסק במערכות יחסים, משפחה, חברים, עבודה, נגישות, רומנטיקה, בילויים ועוד האתר מיועד לכל אחד ואחת בין אם את/ה נכה או לא או בקשר עם נכה והבעיות שיכלו להיות ביניהם ילד נכה להורים בריאים או הורים נכים לילדים בריאים בתקווה שתמצא/י מקום בינינו בברכת האור ואהבה שתזרח עליך השמש יום יום שלך מיילו@בארי

אורניהו

New member
בגילנו לא אוהבים שינויים

ובבוקר המעונן הזה קשת וגווניה החיוורים למרחוק,ואולי ככה אנחנו מרגישים

ריטהלה

New member
פורום נוסף? בנוסף לשלושת העיקריים?

תפשת מרובה לא תפשת. קיימים כבר שלוש פורומים ראשיים לנכים, ועוד פורומים לנכויות שונות. האין כוחנו בהתאחדותנו?

miloberi

New member
אורניהו, לא פורום נוסף

אתר קהילה חדש ומלא טוב שמרכז בעיקר בתחום המערכות יחסים למיניהן אין דבר כזה בארץ תגיד מה שתגיד שכולל גם פורומים בתוכו

miloberi

האתר נרשם בקישורים לאתרים נוספים שקיימים בפורום זה. אשמח אם תעשו קישורים מתאימים מפורום זה לאתר שלכם. אני תקווה שיהיה שיתוף פעולה כפי שקיים עם נגישות ישראל, וינט ואחרים.

miloberi

New member
היי אתי

אני בהחלט מתכוון לשתף פעולה עם כל הגורמים והפורומים בארץ כבר יש לי עם נגישות ישראל ויהיו עוד יותר :)

swfm

New member
כל הכבוד על האבירות, אבל...

חלק מאיתנו עובדים ואין לנו זמן לגלוש במספר פורומים. כל אחד יבחר את הפורום שימצא חן בעיניו ובסך הכל כולם יוצאים נחלשים. האינטרנט הוא מדיום דמוקרטי ואי אפשר למנוע מכל מי שרוצה ויכול לפתוח "קהילה". התוצאה היא פיצול ונתק.

למעלה