אתר גננת

roniti9

New member
אתר גננת

אני חייבת לשאול - זה רק אצלי או שהאתר של גננת לא עולה ? אני לא מצליחה לעלות אותו, ויש שם הרבה פעילויות שאני צריכה וזה ממש מעצבן אותי, כבר שבועיים לפחות שאני לא מצליחה להעלות אותו. בכל מקרה, פעילות פתיחה לנושא חנוכה, לפעוטות, יש לכם רעיונות. אשמח לשמוע תגובות .

אלהלה

New member
פתיחה לחנוכה../images/Emo20.gif

אני פותחת את הנושא בעניין האור והחושך. מחשיכה את הגן כשהילדים יושבים במפגש (לא חושך גמור שלא יבהלו
והסייעת נכנסת עם נר קטן ואחריו מוסיפה עוד ועוד נרות ... משוחחים על אור וחושך.... ומשם הלאה לשאר התכנים.

קדן

New member
עוד פתיחה לקטנים

אני מתחילה עם הסביבון הסמל שהכי מתחבר לילדים ומספרת סיפור דמיוני|"התעוררתי בבוקר...... ובדיוק כשפתחתי את הדלת לצאת לגן שמעתי קול קורא לי (תקראי בשמך בקול שקט שקט) שאלתי מי זה ? חיפשתי בכל מקום למעלה מתחת ל... בתוך ה... עד שמצאתי אותו (החביאי סביבון קטן קודם לכן) וכך עם הדמיון אני מנהלת שיחה עם הסביבון ובודקת מה הוא יודע לעשות. בהצלחה ! חיבוק|

gili111

New member
פעם הייתי מתחילה את חנוכה כך...

עוטפת סביבון ב- נירות צבעוניים כמספר ילדי הגן- כמו חבילה עוברת ( שם של משחק) אומרת לילדים שמצאתי בתיבת הדואר של הגן חבילה עטופה. ילד אחר ילד פותחים את החבילה עד שמגיעים ל.... סביבון סוב סוב סוב...

למעלה