אתר באינטרנט

אתר באינטרנט../images/Emo77.gif

עקב כמה פניות, אני מוכן ל נ ס ו ת לבנות אתר באינטרנט בתהליך משותף של כ ל חברי הפורום. לצורך זה אודה לכולכם אם תציינו את העובדות הבאות: מי בנה ? מי בונה כעת ? מי רוצה לבנות בעתיד ? סענדער

האתר יחולק, כנראה, לשני חלקים

האחר, יעסוק בסיפור של המשפחה, במובן הרחב, כולל הכל: תמונות, אנשים, קישורים, ספרים וכו´. חלק זה נכתב ב - HTML, או ידנים את ע"י עזרה של עורך HTML. החלק השני, יציג את עץ המשפחה. לגבי הצגת העץ, נכון לעכשיו אני משתמש בתוכנת DFT - Dynamic Family Tree (יש קישור אליה ברשימת הקישורים), אבל הבעיה איתה - שהעץ שמוצג לא יכול להכיל לינקים לדפים מן החלק הראשון של האתר. לכן, אני מחפש אפשרות טובה להצגת העץ - עם לינקים לדפים אחרים. ארנון

FFU

כוונתי לנסות לבנות עץ בס"ד ובס"H (בסיעתא דשמייא ובסיעתא ד-HTML) וזה אמור להיות הליך מהיר כמו
, אך לבסוף
(אולי)

avitalit

New member
גם אני.. גם אני ...

אני מעוניין לבנות אתר . אין לי ידע בשפת הHTML אך אני יכול להסתדר די טוב עם WORD או FRONTPAGE . הרצתי על קובץ GEDCOM שלי איזו פרוצדורה שהופכת GEDCOM לדפי HTML והתקבלו עשרות קבצים המקושרים בינהם + אינדקס + דף ראשי . אבל : אין לי מושג איך ל"שפץ" אותם- לערוך ולהוסיף להם תמונות ורקע וכו בשפת HTML .. בקיצור - אשמח להצטרף לפרויקט . איציק

כוונה ...

בכוונתי לגרום לכל אחד לבנות עץ נפרד במחשב שלו, באמצאות HTML, אבל בתהליך אחיד אשר כל אחד משלביו יתואר כאן. בסוף, נחבר את כל "תת-האתרים" לאתר אחד ע"י הצבעות בין אנשים זהים המופיעים בעצים שונים. לפני תחילת תהליך הבנייה, על מנהל הפורום לבוא לקו הזינוק, לזהות את המשתתפים והכריז
על ההתחלה (כאשר כל מאחר יצטרך להשלים בעצמו) ע"פ ההסברים אשר הצטברו.

אם מדובר על חיבור העצים

הדבר יכול להיות מעניין מאוד. לאור העובדה שכל אדם הוא בעל תפיסת עולם אחרת לגבי מהות המחקר המשפחתי (מה הוא צריך לכלול, מה לא לכלול, מה המטרות שלו, כיצד יגיע אליהן וכו´) - יוצא גם שלכל אחד תפיסת עולם שונה לגמרי לגבי איך צריך להיות בנוי אתר משפחתי. אם מדובר בקישורים בין עצי המשפחות השונות - הדבר יכול להיות מרתק ולחבר את כולנו במעין טבעת של אתרי משפחה, אשר יובילו האחד לשני. אם לכל אחד יהיה עץ משפחה ואנו נחבר אותם ביחד, ייצא שנקים את יער הפורום
אבל... איך עושים זאת? ארנון

toy toy

New member
אשמח להצטרף לפרויקט

אני בונה בימים אלה אתר משפחתי, חלק מחברי הפורום כבר צפו בו, ואכן, יש לי ידע ב- HTML סיגל

TheShis

New member
מספר עצות והצעות.

שלום. בתור אחד שהתנסה (לטוב ולרע) בבניית אתרים מבוססי database (ביניהם את אתר פרוייקט השורשים שלי), הנה מספר עיצות. 1. ודא שיש ברשותך קובץ GEDCOM. 2. בחר בתוכנת אוטומציה ליצירת HTML מ-GEDCOM. 3. לאחר יצירת כל דפי ה-HTML ע"י התוכנה, שנה את הדפים הנדרשים בהתאם (הוספת תמונות, כיתוב וכולי). בעבר, כשהפרוייקט שלי היה עוד בחיתוליו, וכשעוד הייתי סטודנט נמרץ בטכניון (מקום נורא, אגב), פיתחתי אפליקצייה קטנה שעשתה את העבודה באופן סביר ביותר. לימים גיליתי שהאפליקצייה שלי לא מצליחה להתמודד עם מסדי נתונים גדולים (סדרך גודל של 1000 רשומות ומעלה), ולכן זנחתי אותה לטובת תוכנות אוטומצייה מסחריות (ו/או חינמיות) שהחלו לצוץ בתקופה (בערך באמצע 1998). כיום, אפליקציות האוטומציה בתחום הרלוונטי לנו עושות עבודה נפלאה לרוב. כמובן, התמיכה בעברית, גם אם היא קיימת, רחוקה מלהיות מושלמת. האתר הפשוט שלי (***כאן***) נבנה ע"י Frontpage Express (כלי של מיקרוסופט) וע"י תוכנה בשם GenDesigner (שלשמחתי אני נוטל חלק בהסבתה לעברית בימים אלו ממש). התוכנה ידעה לקבל קובץ GEDCOM, להוסיף לו מידע חזותי (תמונות, צבעים, דגשים, הערות וכולי) וליצור קבצי HTML מקושרים באופן די פשוט. אשמח לענות על שאלות בנידון.

ornan

New member
../images/Emo48.gif בניית עצי משפחה....

שלום אני ירוקה מקנאה על האתרים המדהימים שאתם בונים. אני מקווה שבמפגש הפורום תוכלו להסביר לנו איך אפשר לבנות... ארנה

מתחילי HTML עד כה ...

avitalit ornan
מחכים גם לנוספים. לפי דעתי, אלה אשר התחילו בעצמם במלאכה, יכולים לדווח כאשר מגיעים לאישיות מפורסמת (במסגרת האתר) ואז - לאפשר קשר (LINK) משם לאותה אישיות באתר של מישהו אחר !

ornan

New member
html לא מבינה בזה כלום../images/Emo48.gif

שלום לא ברור לי למה הוספת את שמי, מעבר לזה שאני יודעת שיש כזה דבר, אין לי מושג איך, מתי וכו´ משתמשים בו הצבת לי אתגר חדש יש להניח שאני אבלה כבר חלק מהחג (עד שיגיעו האורחים) בלנסות להבין ארנה

למעלה