שלום טניה אשמח מאוד להחליף יחורים יש לי גם זרעים אם תהיי מעוניינת במידה ואת יודעת את שמות היחורים שיש לך להחלפה אשמח אם תשלחי לי רשימה אפשר להחליף יחורים בקלות דרך הדואר המשלוח זול מאוד מגיע מהר והצמחים מחזיקים מעמד בלי שום בעיה ביי דובב
יש לי די הרבה יחורים להחלפה חלק מהם באתר: http://members2.gardenweb.com/members/exch/dovev אם את מתעניינת רק בסוקולנטים שאינם קקטוסים יש את משתלת רף שהיא יבואנית של סוקולנטים ואפורביות--632672 קידומת 06 יש משתלה גדולה מאוד לקקטוסים במעגן מיכאל-של אריק דיוויס-272936 קידומת 052 אני מכיר עוד כמה אבל הן צפוניות מאוד......
חייבת לספר לכם על שירות נהדר!!! נכנסתי לאתר של אסא - בצלי פרחים. שהוא אגב אתר נפלא עם תמונות והסברים יפים על כל הגיאופיטים שיש למשתלה וגם כמה סוגי זרעים. אפשר להזמין דרך טופס הזמנה פקעות וזרעים (מינימום הזמנה 150 ש"ח) וגם מקבלים מתנה לפי גודל ההזמנה. הזמנתי בחמישי בערב ובשישי בוקר כבר צלצלו אלי לקחת פרטי כ. אשראי. תוך כיומיים תהיינה הפקעות אצלי, בדואר חבילות. 1. אתר נפלא! 2. נוחות ובהירות בהזמנה 3. תגובה מהירה של אנשי השיווק מומלץ
משתלת "אסא". השירות מעל ומעבר. המהירות אין על מה לדבר. שלחתי הזמנה בפקס ביום ראשון בצהרים, ביום שלישי החבילה היתה בתיבת הדואר שלי. לאחר שיחת טלפון, בה ביקשתי משהו חריג- קבלתי אותו ביחד עם ההזמנה. רעיה