אתר אינגליש

shai00

New member
אתר אינגליש../images/Emo53.gif

שלום לכל רוכבי האינגליש!!! יש לי רעיון... אני רק צריכה מתנדבים שיקחו על עצמם אחריות: בואו נקים אתר בעברית על סגנון הרכיבה האנגלי. נכנסתי למספר אתרים באנגלית אבל לא מצאתי אתר 1 בעברית! אני רוצה שבאתר יהיו רשומות התחרויות, שיהיה מידע, שתהיה פינה שיהיו בה שמות לסוסים (כל אחד יציע שם- זה נראה לי נורא נחמד), שיהיו מספרי טלפון של חוות ועמוד פירסומי, אולי אפילו פורום- אולי כי יש לנו את הפורום הזה. אני ממש רוצה שיהיה כזה אתר אבל יש בעיה- אני לא יודעת איך בונים אתר (לקחתי קורס ופרשתי באמצע) בקיצור אני צריכה מתנדבים ש: *יבנו כמובן את האתר. *לא יפרשו לי באמצע בלי שום הודעה מוקדמת. *וכמובן- שיהיו רוכבי אינגליש. אני מקווה שתתנדבו. תכתבו לי אי-מייל ל:[email protected] ותכתבו נושא- "אתר אינגליש" בבקשה. אז יאללה ביי ותודה מראש
שי
נ.ב. צירפתי תמונה

אבו-דני

New member
שי את יכולה להשתמש בלוח הפורום

-- לטובת הודעות ניתן להשתמש בלוח הפורום ולטובת תמונות אפשר להכניס תמונות לגלרייה כשאלמד את כל הדברים כנדרש אתן לכולכם הכוונה

לבי

New member
אני מוכנה לעזור.....

תודיעי לי מה את צריכה ואני יעזור.... ליבי

yyoossii

New member
לשי

אני לא יודעת איך בונים אתר, אבל ידיד שלי יכול לעזור לי. בכל עזרה שתצטרכי חוץ מבנית האתר(שבזה אנסה לעזור כמה שאוכל), את תמיד יכולה לפנות אלי.

shai00

New member
תודה רבה!../images/Emo51.gif

אני קודם כל צריכה מישהו שיבנה את האתר... אחרי שאני ימצא מי שיבנה את האתר אז אני ירצה פירוט על מכשולים, חוקים אני יודעת את כולם בערך, לוח תחרויות בקיצור לכל מי שרוצה לעזור יהיה תפקיד. אז יאללה תעזרו לי. לא אכפת לי אם מי שיבנה יהיה ידיד של רוכב. אני פשוט רוצה אתר רציני. תודה שוב שי

אין שום בעיה

אני יכול לבנות את האתר מה שחשוב הוא לאסוף את כל החומר הנדרש (לא תהיה בעייה להוסיף גם פורום פנימי לאתר)

shai00

New member
ואם אני יאסוף......../images/Emo110.gif

אם אני יאסוף את החומר תבנה אתר ממש רציני? כי זה ממש חשוב לי!!! אז אם אתה רציני ואתה מבטיח שהאתר יהיה בנוי יפה אז תיצור איתי קשר ב- אי מייל שלי. תכתוב שזה אתה. תודה שי!!!

למעלה