כל העניין פה הוא
כל העניין פה הוא העובדה שאנשים בארץ (וגם בארצות אחרות) נותנים לעמצם דרגות דאן. הם עושים זאת מחוסר הבנה שזהו נוהג פסול. בתחתית הדיון הזה הוזכרו גם שמותיהם של אלי אביכזר ושל דניס הנובר שהוענקה להם דרגת דאן 10 כל ידי קולגות ותלמידים. גם זה יגלגל כל יפני מצחוק. ברגע שאתה ראש שיטה אתה ראש שיטה. אין לך דרגת דאן באותה שיטה. מעצם היותך ראש שיטה אתה הסמכות שמעניקה דאן. מה שמפריע הוא שאנשים לוקחים מושגים יפנים כמו דאן, אוצ'י דשי, איקי ועוד ומשנים את המהות שלהם בהתאם לצרכים שלהם ולרצון שלהם. שוב, לא היתה בשום הודעה שלי אפילו מילה אחת אודות רמתם של כל אותם אנשים כמומחים לתורות או אמנויות לחימה. TMUZAVIV, בפעמים הבודדות שפרסמת את תגובותיך בבלוג שלי השתמשת בהתנסחות בוטה בהרבה שממנה השתמע רצון להודיע לקוראים שאני, הדעות שלי, והמאמרים שלי הם לא לגיטימיים. המשכת לעשות את זה בצורה מאוד מכוערת כאן בדיון הזה. אתה היחידי שהשמיץ כאן. אני לא מבין בעצם מה אתה כל כך טורח לקרוא את הבלוג שלי או את ההודעות שלי. מה בדיוק הבעיה שיש לך איתי? עוד לא ראיתי את פועלך בתחום אמנויות הלחימה ולא שמעתי כלום אודותיו. עברתי על מעט ההודעות שפירסמת בפורום הזה עד כה ועוד לא קראתי כאן ממך אפילו מאמר אחד או תרומה רצינית אחת ללמידה הדדית כפי שרוב חברי הפורום כאן נוהגים לעשות. רק ביקורות. רק השמצות. רק הערות עוקצניות. שים לב TAMUZAV, רוב הכותבים הרציניים כאן בפורום (אלו ששמחים תמיד לתרום ידע ולא רק ביקורות) משתתמשים אמנם ב"ניק" אבל שמם האמיתי גלוי לכל. אם זה אמיר-איקידו, אם זה NAGE, אם זה דוד, בודוקאן, סלבו, לחימת רחוב, ISSACL, SENSEI, WHITE BEAR, WAVE GAL, קוזושי, ויס ועוד רבים וטובים שלא הזכרתי את שמם. רק אתה עד כה אפילו במסרים האישיים חששת להזדהות ובסופו של דבר אמרת לי שאני יכול להקרוא לך "יואב", ומעבר לזה לא העזת לחשוף אפילו פרט קטן נוסף כמו שם מלא, מקום אימונים וכו'. תקרא את ההודעות של אנשים אחרים בדיון הזה ותראה כמה ידע הם נידבו כאן אודות נהלי חלוקת דרגות, אודות אנשים רבי פעלים, אודות רעיונות ופיוסופיה, אודות הנהוג בארצות שונות ומידע רלבנטי אודות אותם מורים שהדיון הזה נוגע להם. אתה כל הזמן הזה עסוק בעיקר בדבר אחד והוא השמצות שלי ושל דעותי. נכון הוא שרמזתי בצורה מאוד בולטת את דעתי כאשר העלתי כאן את הדברים שלא נראו לי באתר האינטרנט של AIKI. אך בניגוד אליך הדברים שאני כותב כאן בפורום הם דברי ביקורת ולא השמצה. כשאדם בוחר לשמור את זהותו בפורום בסוד הרי שזו זכותו, אבל אתה מנצל את האנונימיות שלך ומכנה אותי בכינויים כה מכוערים ומנסה להסיר את הלגיטימיות שלי כאיקידוקא.