אתר ´האחוה´ עלה לאוויר!

elanor

New member
אתר מצוין! פשוט מצוין!! ../images/Emo45.gif../images/Emo13.gif

Justin Angel

New member
כמה דברים שלא אהבתי...

בתור התחלה הלוגו של העמותה לא נראה יפה שם. הוא לא נראה יפה בכלל אז ככה שאני בעד להוריד אותו מהאתר ,ובטקס חגיגי לשרוף אותו. אבל זה כנראה בגלל שאני לא אוהב את העמותה. דבר שני, אין שום איזכור לדבר-הבא. דבר שלישי, למה יש עוד פורום? הפורום של תפוז בהחלט יותר טוב מהפורום המוזנח של העמותה.

ובכן...

למעשה, אתה לא הראשון ששם לב. תיבת ההודעות האישיות שלי מוצפת. מה שציינת בטיפול, למעט העניין עם הפורום. מה רע בעוד צינור-תקשורתי לשרת את הקהילה?

רק דבר אחד לא נוח בו-

הוא פשוט לא נוח לשימוש. ללחוץ על "מבט שטוח" האופן קבוע זה לא נוח, כי אז לא יודעים מה בא בתגובה למה, מה שגם לא יודעים מי ענה לאיזה נושא, ועוד גברים כאלה בגנון (כמו למשל שלינקים לא עובדים במבט שטוח, ואחרי שלוחצים פעם אחת ואז מנסים הודעות קטנות יותר הוא אוטומתי משטיח ה-כ-ל) אבל חייבים להמשיך איתו
רב האנשים נמצאים שם

סילבן

New member
באמת...

אם הוא "חלק בלתי נפרד" אז למה הוא הופיע רק עכשיו? למעשה הפורום ההוא נעשה לפורום "האחווה" והפורום הזה נעשה לפורום "הדבר הבא"

טעות. קרא את ´דברי המנהל´

הפורום הזה התעתד להוות מרכז תקשורתי ל- כ ל משחקי התפקידים החיים, מחאר שהוא ריכז פעילות שחקנים בקנה מידה של 1000 איש, כפי שניתן להבין מדברי-המנהל אבל, השתלשלות האירועים היתה כזו: כחבר באחווה, ואדם בעל דיעות שיתופיות במיוחד ופתיחות איומה עד כאב, עדכנתי אתכם, הפעילים, בכל פרט קטן שידעתי - כמו שידעתי אותו. מסתבר, שלמרות שפעלתי בתום-לב, היו דברים שידעתי, אך היו לא נכונים. בעיקר לגבי ´הסאגה´. אני מצטער להודות, שהיו היעלבוןיות אישיות, והיתה "פאניקה", שנעשתי ער לקיומה בשלב מאוחר מאד - מאוחר מדי אפילו. במקום לתקן אותי, אנשים, שהם בני אדם בדרך-כלל (וזה כולל את עבדכם הנאמן), פתחו פורום חדש. רציתי להעלות על שולחן ´האחווה´ את האפשרות של לאמץ את war4ring, ולשנוטת את שמו ל´האחווה´, אך תמיד היו נושאים חשובים יותר (נוער וכאלה, אתם יודעים), כך שהנושא נדחק לקרן-זווית. מכל מקום - הצד המלא של הכוס - יש עוד צינור תקשורתי לשרת את הקהילה.

סילבן

New member
אתה חייב להודות

לומר שהנה יש עוד צינור לשרת את הקהילה זה קצת מתחסד. אם כל אחד יפתח פורום אחר אז יעלם עיקרון השתוף והאחווה (תרתי משמע). אני חושב שכדאילך להחליט אם להפוך את הפורום לפורום "הדבר הבא" או להעביר את פעילותו לפורום העמותה. פצול במידע זה דבר רע.

עניין של סובייקטיביות

דעתך האישית לגבי עקמ"ת היא דבר אחד, והצינור התקשורתי שהם מעמידים לרשותינו זה דבר אחר. כמו כן, גם אם לפורום של תפוז מספר יתרונות טכנולוגים על הפורום של אתר עקמ"ת, זו לא סיבה להתבטאויות כמו ´דפוק´. עקמ"ת היא גם נותנת החסות החוקית של פעולות ´האחווה´, וזו החלטה שהתקבלה על ידי כל הפעילים ב´האחווה´ ברוב מכריע עוד מראשיתה, ומארחת אתר ´האחווה´. בשיחתי עם חברים מן האחווה עלתה האפשרות של לרכז את הפעילות בפורום הזה, פשוט על ידי כך שהקישור לפורום מת"ח בעקמ"ת יוביל לכאן, מפני שרבים מכם כבר פה, אך אני בספק אם זה יתקבל - ולו רק מפאת העובדה שלעקמ"ת יש אתר ויש מנוע פורומים משלה. מה גם, שיש משתמשים שנוח להם יותר הממשק של עקמ"ת. עניין של הרגל, וכל אחד - מה שנוח לו. בעיני - כמה שיותר צינורות תקשורתיים כאלה - יותר טוב, במיוחד אם הם עונים על נוחיותם של קבוצות שונות. מה גם שעלי להודות, שהפורום של עקמ"ת עדיין מהיר יותר.

Justin Angel

New member
ראדאגאסט...

אני משתמש בפורומים מאז תחילת ימיהם כממשק telenet ואני אומר לך שהפורום של העמותה דומה לפורומים שאני עוד ישבתי בהם ב97´ - חמש שנים! זה הדבר הכי לא נוח שיש לשים כל הודעה בדף נפרד ,זה מעצבן, זה ארוך, זה תופס רוחב רצועת-פס - זה דפוק. אין שום מילה אחרת בראש שעולה לי לתיאור הפורום המוזנח והלא-מושקע של העמותה.

שטויות

שטויות, אולי המפרט הטכני לא משהוא, אבל עובדים על אתר חדש דנדש עכשיו. אתה סתם כועס על העמותה רק בגלל שהיכו את הטיעונים המפגרים שלך על גניבות ספרותיות שוק על ירך.

Justin Angel

New member
המפרט הטכני לא משהו?

זה כמו ימי הביינים! מילא תביאו כמה מגילות קלף ,דם דרקון בתור דיו, ויונים לבנות ואז זה לפחות יהיו נחמד ולא סתם מייגע. המפרט הטכני של הפורום הזה גובל בערך באנשים שזורקים מטוסים מנייר ממרחק כמה גושי בניינים אחד לשני. אני באופן אישי יותר איש של תפוז. אין לי שום בעיה עם חברי העמותה בגלל שיש להם דעות אחרות, הם אנשים טובים בסה"כ עם כמה רעיונות מוטעים ,שעושים עבודת קודש. לי באופן אישי אין את הקטנוניות הילדותית שאתה מפגין ("זה עשה לי ככה, בואו נרביץ לו").

ארצה! ומייד!!! ../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif../images/Emo46.gif

הוויכוח הזה נגמר, ועכשיו! הבנו מה ג´סטין רוצה, הבנו מה דוברי העמותה ומיצגיה חושבים, וזהו זה! מספיק עם הוויכוחים חסרי טעם האלה! יש את הפורום הבפוז, ויש את הפורומים בעקמ"ת, וזה איך שהמצב עכשיו! Just deal with it and get on with life!

אין לך בעיות איתם?

אין לך ?אני מצטט:"בתור התחלה הלוגו של העמותה לא נראה יפה שם. הוא לא נראה יפה בכלל אז ככה שאני בעד להוריד אותו מהאתר ,ובטקס חגיגי לשרוף אותו. אבל זה כנראה בגלל שאני לא אוהב את העמותה" אל תתחסד!

אוקי, הבנו! זה לא משפט אישי!

אני מאמין שבשלב זה, הדיעות הכלליות של כולם כבר ברורות מאד, ואפילו מדי.
אנחנו לא מתכוונים לעשות משפט אישי לג´סטין אנג´ל. בנאדם הביע את דעתו בדרך הידועה לו. זה הכל.
קחו את המסר, תבינו שיש מי שבסך-הכל חושב ככה, הראו בגרות, ונועו הלאה. וזה כולל גם אותך, ג´סטין
אנא ממכם, כל מי שמעוניין להמשיך ברמות אישיות - שירד לצינורות-תקשורת אישיים.

Calanya

New member
למה פורום באתר העמותה

הפורום באתר העמותה הוא בידינו. הוא שייך לעמותה לקידום משחקי תפקידים, ויש לה שליטה עליו. הוא לא יעלם יום אחד, הוא לא יסגר פתאום. הפורום הזה שייך לחברת תפוז, שנותנת שירות נהדר ובחינם, אבל אין לה מחויבות לקהילה ויכולה להחליט יום אחד פשוט להעלים את הפורום או לגבות כסף על שימוש בו. העמותה שייכת לקהילה. חברי העמותה ופעיליה הם כולם חברים בקהילת שחקני התפקידים בישראל, וכל פעיל בתחום משחקי התפקידים בישראל יכול להצטרף לעמותה. מעבר לכך - אנחנו יודעים היטב שהפורומים באתר העמותה לא בנויים בצורה הנוחה ביותר, והם עוברים, כמו כל שאר האתר, שדרוג ושיפור מתמידים. זו המחויבות שלנו לקהילה לספק את השירות הטוב ביותר. אורי פולגר - אחראי אתר העמותה

למעלה