אתרי תלמידים

lizansak

New member
אתר נהדר

התלמידים, פרט לכישורים מעולים בבניית אתר, ממש אוהבים את בית הספר. אחרת היו עושים אתר על כת השטן או על יצור והפצת אקסטזי. עברית מעולה, לא מצאתי שגיאות, כישורים גרפיים - יכולת התבוננות ביקורתית - זאת אומרת שלפחות בחלק מהיעדים שבית הספר הציב לעצמו הוא הצליח. ולדעתי גם ההשצות הן בערבון מוגבל ועברו צנזורה עצמית.

על פי מה שאת אומרת...

גם אני הייתי צריכה לזעוק חמס על העליהום, "רצח האופי" (כן זה מה שאני מרגישה) שנעשה לי בפורום הראשי בסוף שבוע שעבר. כמו שאת אומרת ... זה אינטרנט!!!! נכנסים לאתר קולגות, הורים של תלמידים שלי, חברים... לא ידעתי עד כמה גדולה תפוצתו של האתר עד שקיבלתי שיחות טלפון לברר מה שלומי מאנשים שלא שמעתי מהם שנים. אז????? האם בגלל זה לא לפרסם??? לא לומר את מה שבאמת חושבים???? עוברים ימים .... והשיירה עוברת ועוד יום יומיים אנשים כבר ישכחו אם לא שכחו עדיין (חוץ ממני אולי) עם יד על הלב, אם היית שואלת אותי היום ... אם הייתי יודעת שזה מה שיקרה, האם הייתי חוזרת על מה שאמרתי בשמי המפורש או שהייתי עושה את זה תחת כינוי, שם בדוי? התשובה חד משמעית... עם כל ההרגשה המזופתת שזה עשה לי עם ק/גשרים יקרים לי שנהרסו, עם כל הרגשת החידלון... הייתי עושה בדיוק אותו דבר שוב... אומרת את דעתי בשמי המלא. כך שזה באמת רק אינטרטן ומי יודע כמה תפוצה היתה לאתר הזה אם המקומון לא היה עושה מזה מטעמים.

מ א ש ה

New member
אתרים מדליקים, נועם.

מעורר תיאבון. האם ניתן לשלב את נועם בהשתלמות הבאה כמדריך? נדמה לי שכולם מעונינים.

אלהלה

New member
איזה יופי../images/Emo13.gif

יופי של אתרים וכל הכבוד. הצליח לך
בשנה הבאה ננסה לבנות עם ילדים מהגן אתר - בעזרתך כמובן

למעלה