אתרי תוכן ב"דחיפה" ל - PPC

sigamore

New member
אתרי תוכן ב"דחיפה" ל - PPC

אני מעוניין באתרים עבריים שיכולים לעדכן חדשות/מזג אויר וכו' בדחיפה ל-PPC . משהו בסיגנון AvantGo. תודה

AYELET1

New member
יש תוכנה המסוגלת לעשות את זה

HandStory בגירסת SUITE ( שבתשלום) כותבים איזה סקריפט קטן, ובו ה-URL-ים הרצויים, והתוכן מתעדכן

mikeoreli

New member
הבעיה היא לא טכנית

אין כמעט אתרים ישראלים בפורמט פוקט פיסי (מבחינת צורה ועברית) האתרים העבריים שפועלים על פאלם מציגים משפטים הפוכים.

AYELET1

New member
אינני בטוחה שאתה צודק

זו אכן הבעיה ב-AVANT GO בהנד סטורי - לא בטוח יש לנסות זאת. מנסיוני בפאלם: ההנד סטורי מציג דפי HTML בסדר בעברית (למרות שלא ניסיתי דרך הסקריפט, אלא סנכרון דפים בודדים בלבד) וה-AVANT GO מציג את אותה בעיה מעצבנת שתיארת באתרים ישראליים, להוציא וואלה אם היתה לי גרסת HAND STORY לפוקט הייתי שמחה לנסות זאת.

mikeoreli

New member
כבר דנו בזה אבל לא משנה

אני נכנסתי לקישור של האתר של וואלה בAvantGO דרך האינטרנט אקספלורר במחשב הנייח וראיתי שם גם שם המילים מופיעות כמו שצריך אך המשפטים מופיעים הפוך. לכן לדעתי הבעייה היא אצל וואלה שאצלך את רואה אותה בסדר גמור בפאלם. לדעתי בגלל שהעברית בפאלם עובדת בצורה שונה, כלומר לא לוגית ולא ויזואלית יש למשתמשי פוקט פיסי לראות את האתר שלהם. אשמח רק אם תפרסמי את האתרים שניסית לראות בעברית. אולי גם כדאי שאנחנו חברי הפורום ננסה לעשות משהו בעצמנו.

AYELET1

New member
מי מפריע לכם...

ואם דנו ושכחתי ?
תרגיע...

mikeoreli

New member
מה הקטע ?

התכוונתי שאני ואת כבר דנו בנושא. ממתי התחלת להיעלב ממני (למרות שבכלל לא התכוונתי)? אני ממש גם לא מבין איך הבנת את הדברים כאילו את מפריעה לנו ? הרי זה פורום ציבורי וכל אחד יכול להגיב ולמעשה מותר וצריך אם יש משהו שאפשר להוסיף או להעיר ולהאיר. בכל מקרה ולמרות שלא התכוונתי, סליחה אם הבנת את דברי לא כהלכה.
בנוסף, אנא תפרסמי את כתובות האתרים העבריים כדי שיהיה אפשר לבדוק אם הם פועלים כשורה גם בפוקט פיסי.

AYELET1

New member
מצטרת ../images/Emo140.gif אי הבנה

הדבר היה מזמן, ולאחר נסיונות שונים עם AVANT GO פשוט נואשתי מהם בעיקר לאחר שוואלה היה יומיים לא זמין , רבע יום זמין לסרוגין... זכור לי למשל כתבות שונות בתפוז שיצאו מימין לשמאל, פאלמי ולמעשה כל אתר בעברית חוץ מוואלה (כלומר חוץ מוואלה כשבכלל הסתנכרן
)

Chooch

New member
איזה קישור של וואלה??

איך מגיעים אליו? תנו כתובת בבקשה

למעלה