אתרי הקניות

שבתאית

New member
אתרי הקניות

מעוניינת לשמוע חוות דעת של משתתפים באתרי הקניות. לגבי אתר 522 מנקר בי חשד שהמכרזים שלהם הם פיקציה, כי במחירי המינימום אין שום סיכוי לזכות אפילו אם יש רק מתמודד אחד, והמחירים שלהם באופן כללי מופקעים, ובייחוד במכירות הפומביות. בנטאקשיין יש בי חשד שהמערכת שם מעלה פיקטיבית את מחירי ההצעות הנמוכות במכרזים כך שלא נדיר שם שבתוך זמן קצרצר המחירים ממריאים שם בעשרות עד מאות אחוזים ומתחת לסף ריאלי מסוים שנקבע כנראה מראש, אין שום סיכוי לזכות. יש שם גם הרבה מכרזים שקל לזכות בהם, אם הגולש די פראייר לקבל על עצמו את מחיר המינימום המרקיע שחקים. בקיצור בשני האתרים האלה חבל על הזמן, במובן המקורי של המילה. ודווקא בוואלה ובאולסייל ניסיתי וזכיתי במוצרים קטנים, במחירים שבסופו של דבר די זמינים בחנויות, אבל לפחות לא גבוהים יותר. עם זאת, מיקרוגל משוכלל טורבו אינני מצליחה להשיג בשום מכרז, כי בכל האתרים המחירים בשמים וכמעט שאין מכירות פומביות למכשירים כאלה. אשמח לקרוא על חוויותיכם שלכם ולקבל המלצות לאתרים ששווים את הטרחה.

alondr

New member
אתרי קניות

לגבי נטאקשן אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא מקפיץ שם מחירים בתור אחד שעבד עש לא מזמן בנטויזן שמפעילה את האתר אני יכול להבטיח לך שאף אחד לא מתחמן ומעלה את המחירים מה שכן הרבה פעמים המחירים ההתחלתיים הם גבוהים מאוד - כמאה מאתיים ש"ח מתחת למחיר השוק מחיר שאת יכולה לקבל די בקלות עם מעט לחץ על המוכר ותשלום במזומן קחי לדוגמא מכונת כביסה פשוטה שמחירה בחנות ללא מיקוח 2100 מוצעת שם ב1800 מחיר התחלתי - לא הפרש גדול כלל לעומת זאת יש קטע בעייתי אני הייתי מגדיר זאת הונאה חוקית וחדשה יחסית גם באולסייל(ראי הודעה קודמת שלי למטה) וגם בנטאקשן - פעם המכרזים שלהם היו נגמרים בשעה המדוייקת והמחיר הגבוה ביותר היה זוכה בשניה שהמכרז היה נסגר. כיום בשני האתרים אחרי כל הצעה בדקות האחרונות של המכרז הוא מוארך אוטומטית - באול סייל 2 דקות ובנטאקשן בכ 5 דקות מה שמאפשר למשתתפים הפראירים להרים עוד ועוד את המחיר עד לסף מסוים - בדרך כלל(ברוב המוצרים) כ 200 300 ש"ח פחות ממחיר השוק מחיר שכמו שציינתי אפשר לרוב להשיג לבד. למרות זאת גם אני מצליח להוציא לפעמים באולסייל דילים לא רעים העניין הוא שהם לא ממש קריטיים מבחינת מחיר מוזל אולם יש פה יתרון גדול של 12 תשלומים ללא ריבית ושקונים מוצר כמו מקרר ב 7000 8000 ש"ח זה ממש מועיל. לגבי 522 גם אני שמעתי שהם היו משנים מחירים ושלקוחות סבלו מבעיות באספקה בעבר אולם כיום מהעיתונות הבנתי שהם צרפו משקיע נוסף והמצב השתפר אבל המחירים ההתחלתיים שלהם לא ראליים לחלוטין כמו שאומרים השוק היום במיתון ואפשר לקבל דילים לא רעים בכל מקום אלון

ירון!

New member
אני התבאסתי.

לפני כמה ימים זכיתי במרכז באחד האתרים של בהם עושים מכרזים וחשבתי שקניתי את המוצר בזול יחסית לחנויות. מאושר בחלקי ובה שהצלחתי לקנות חיפשתי אתרים אחרים של מוצרי חשמל והגעתי לאתר של שקם אלקטריק וכמו כל בן אדם נורמלי(בגלל שאין שם מכרזים) חפשתי כמה הרווחתי מכל העניין. חייכתי חיוך ממזרי ואז נמחק לי החיוך בשניה והפך למין פרצוף של קללה. אותו מוצר במחיר יותר זול ממה שאני הצלחתי להוציא במרכז אחרי סבלנות רבה ולחץ לא פחות. אז לגבי כל האתרים האלה אני כבר לא נכנס רק לאתרים מוכרים ועם אחריות על המחיר.

odedg

New member
קניה במכרז ברשת

על מנת לא ליפול ברשת, ואין הבדל עקרוני , לדעתי בין מכרז רגיל למכרז ברשת, כדאי לעשות קודם כל סקר שוק למוצר או השירות שרוצים לקנות. הסקר ניתן לעשות ברשתות שיווק ובחנויות מתמחות כך שמקיפים פחות או יותר את טווח המחירים. אחר כך אפשר להיכנס למכרז ולדעת עד כמה להציע. תקחו בחשבון שיש עוד מחיר הובלה...

למעלה