אתרי הכרויות

advak

New member
בטח שמסכימה, איתך

וגם איתך שם למעלה, העיקר שלא תרגישי מפוצלת, העיקר שתרגישי בעניינים ושענית תשובה נכונה... מישהו יכול להסביר לי מה קורה פה?

Puzzluna

New member
קצת אופטימיות... ../images/Emo23.gif

אני מכירה אישית שלושה זוגות שהתחתנו בחצי שנה האחרונה (בשתי חתונות גם הייתי) והכירו באחד האתרים הגדולים. חוץ מזה חבר הכי טוב של אחי התחתן גם כן דרך אותו אתר ולאחרונה נולד לו צאצא ראשון. אם אני מכירה באופן אישי (לא חבר שמכיר חבר שבן דוד שלו שמע על... וכו') ארבעה זוגות אז כנראה שיש גם הצלחות. צריך להרשם, לסנן, להתרשם וכמובן לצאת לפגישות. והכי חשוב להיות עם גישה חיובית!

magenta73

New member
אני לא

הייתי, ברחתי משם כל עוד נפשי בי. אבל כן נכנסתי לסטטיסטיקה של אנשים שמכירים אנשים שהתחתנו משם.

גלית35

New member
לא הבנתי את השורה האחרונה ../images/Emo20.gif

מה זאת אומרת אם יש טיפים לאיך להמשיך קשר אם מישהו מאתר??.

אני!!

אני הייתי רשומה לשני אתרים (נו, שני הכי המוכרים...) ולא יצא לי בנתיים כלום (שנתיים בערך). כאן בפורום המליצו לי לפני חודש בערך על look4love ואני חייבת להגיד שהוא אתר טוב. יש שם אנשים ממש בסדר והאתר חינם!! בנתיים יצאתי עם אחד מהאתר ההוא והיו כבר 3 דייטים והוא ממש חמוד!! אני ממליצה

IRAME

New member
אני חושבת שזה מאוד אישי-כל אחד

מוצא באתרים האלה את מבוקשו. מניסיון אישי יכולה להגיד לך שלא כ"כ הסתדרתי איתם מכיוון שחסרה שם הכרות אישית . אתה לא יכול באמת להכיר אנשים שם לאורך זמן זה או כן או לא . או שבאים לפגישה ויש קליק מיידי או שלא ואז לא נותנים לזה עוד צאנס פשוט מוותרים כי למה להתאמץ להכיר את הבן אדם לעומק כשיש שם היצע כ"כ גדול. תמיד יבוא מישהו אחר מחר. וזאת הסיבה שלא כ"כ מסתדרת עם האתרים הללו.

למעלה