אתרי הכרויות מומלצים?

אתרי הכרויות מומלצים?

בשנים האחרונות אני נמצא בשני אתרים, החצי השני ואלפא. כאשר נגמר המנוי באתר אחד אני עובר לשני ולהיפך, בעיקר כדי לתת תקופת התרעננות לאתר שממנו יצאתי. אני רשום גם ב okcupid אבל אני לא פעיל שם, אני נכנס רק כששולחים לי הודעות כדי לראות אם זה רלוונטי. ניסיתי בזמנו את jdate אבל הוא היה מאכזב ברמות ולכן אין לי כוונה להרשם אליו שוב.

היו לי זוגיאויות של חצי שנה-שנה (כלומר רציניות) משני האתרים וכשהן הסתיימו, חזרתי לאתר עד שנגמר המנוי ואז עברתי לשני. זה המצב שבו אני נמצא כרגע. אחרי זוגיות שנגמרה, חזרתי לאלפא ובקרוב ייגמר לי המנוי ואני תוהה האם לחדש בו את המנוי או לעבור לחצי השני.

האם יש פה אנשים שרשומים לחצי השני ויכולים לשתף מהניסיון שלהם? האם יש עוד אתרים ידועים (גם אם בתשלום) שצברו מוניטין בחודשים האחרונים?

תודה

מממממ

אני רשום לאלפא וokcupid , לשמיהם אני נכנס מטעמי נוחות לרוב דרך הטלפון מה שמשפיע על תדירות בה אני מבקר באלפא.
אני ממש ממש לא אוהב את חוויות השימוש באלפא , אפליקציה מסורבלת.

בכל אופן לשניהם אני רשום במנוי ,אבל לא נוחל הצלחה מרובה וזה בעיקר בעצם העובדה שציינו פה כמות המשתמשים הרבה.

אני גם משתמש בטינדר והפן.

בהצלחה!

אלפא בטלפון אתה מתכוון לאתר המותאם

או לאפליקציה? דווקא אחד הדברים שאני אוהב באלפא (אתר) זה השימושיות שלו אבל נוחות זה אינדיבידואלי :)
&nbsp
מה הכוונה בעיקר בגלל כמות המשתמשים הרבה? דווקא אלפא ידוע בצורת הסינון ולכן בכמות המשתמשים הנמוכה שלו (יחסית)
&nbsp
אתה ממליץ על happen? בתור משתמש ישראלי כמובן.

האמת שיצא לי להכיר מישהי

(לא דרך אלפא) שסוננה החוצה מהאתר, כלומר לא התקבלה. מהכרותי איתה הבנתי שהסינון, גם אם מינימלי, עובד טוב :)

החצי השני מת מבחינתי

כל היחוד שלו היה השיטה של take away. שלם קצת ותשלח הודעות עד שמיצית את מה ששילמת עבורו ללא מנוי. זאת היתה הפעם היחידה שאתר הכרויות שמיועד לישראלים
הצליח לגרום (אולי גם עם המבצעים כל יום שני) גם לבנות ליזום ולשלם קצת עבור הזכות
להיות עצמאיות ולבחור בעצמן עם מי ליזום ולשוחח.
&nbsp
ברגע שהם הפסיקו עם זה, המבצעים של ה20% אחוז שלהם סתם, וגם המשתמשים נראים סתם, מאגר מדשדש. לא מתחדש יותר מדי. לא נכנס לשם יותר.
&nbsp
ממליץ לך רק אם אתה רוצה למצוא קשר באיזור ת"א והסביבה הקרובה, כי יש הרבה מבחר.
&nbsp
נראה שאוקיי זה הלהיט הכי פופלרי בחינם, הממשק באנגלית קצת הפחיד פרחות ומסוננות אלפא, עד שיצאה אפליקציה.
כל העולם ודודה שלו רשומים, לא ברור אם חצי מהבנות שם הורידו האפליקציה והיא פועלת ברקע או שהן נכנסות לסנן ולקרוא. יש הרבה פרופילים פלקטים חלקים ויפים, לא ממש יזמתי שום דבר שם, אבל יש שמועות שהרבה סתם מקשקשים שם את הזמן.

כלומר מה שבעיקר מפריע לך בחצי השני

זו העובדה שאם לשני הצדדים אין מנוי אז אי אפשר לתקשר? אני שואל כי זה ככה גם באלפא.
&nbsp
איפה אתה כן מנוי אם אפשר לשאול?
&nbsp
אני מסכים איתך לגבי OK אבל הבעיה שלי איתו היא השימושיות הזוועתית שלו, למרות שלאחרונה הם עשו שיפוץ כללי אז אולי באמת אנסה שוב.

לא, אבל אחד מהצדדים חיב שיהיה מנוי.

הגאונות היתה שהם כיוונו לאקדמאים ו...לסטודנטים שלא רוצים לשלם מאות שקלים במצטבר אבל בפועל להכנס בדוחק זמן בלי אפשרות לנצל את המנוי.
יכלת לקנות נקודות נדמה לי קראו לזה? היית משלם נגיד 60 שקל ל12. חד פעמית באשראי.
&nbsp
היית יכול לתת אותן למישהי שתקרא הודעה שאתה שלחת (אני גבר, תראי אני מזמין אותך על חשבוני...), היית יכול לנצל לקרוא הודעה ממישהי שכתבה לך משהו ואתה לא יכול לראות אבל נדלקת (בד"כ מת לראות אם יש ראש יצירתי על הכתפים, ומגלה עוד "הי מה שלומך" עיף ומועתק).
&nbsp
זה היה טוב כי זה היה גורם לאנשים להיות בני אדם. היית מסנן גם אם מישהי שלחה לך הודעה, אם הית מאמין באמת שאין לזה סיכוי. במקום לבזבז לשניכם את הזמן עד שתפלוט שסתם שעמם לך. זה היה גורם לך להגיד לא אנושי, גם אם מישהי שילמה
שתקרא הודעה שהיא שלחה, ואתה יודע מראש מהדף שלה שאין מצב. ולהשיב לה אוטומטית "לא, שמרי את זה למישהו שיהיה רצון הדדי אתו."
&nbsp
מה שטוב בשיפוץ של אוקיי זה שאין יותר מוניטין של סנובים לפי צבעים, על תגובות להודעות. וזהו, הם טמטמו אותו להמונים ואספני אפליקציות. ו50 % מכל ההצצות בפרופיל זה בחורות אסיתיות שמתות שתשלם לראש הכפר כדי לקחת אותן לעיר מודרנית
עם מערכת יחסים מהמזרח שאתה הגבר עם השערות בחזה והיא המטפלת הפיליפינית שמחכה כל יום שאבא'לה יחזור... :- D
&nbsp

מכיר את המנגנון שדיברת עליו

אבל אף פעם לא השתמשתי בו.
&nbsp
הבעיה שלי עם OK היא שבחיפוש תמיד עלו לי שוב ושוב אותן תוצאות ולא יכלתי לסנן את אלה שכבר ראיתי, הייתי צריך לעשות Hide לכל אחת בנפרד כדי שלא יצאו בחיפוש הבא.
&nbsp
מוניטין הסנוביות דווקא היה נחמד, לא שזה היה משנה אם אותה בחורה ענתה או לא ענתה לך ספציפית.
&nbsp
לגבי הפיליפיניות, פעם ב... מישהי כזו צופה בי, הרוב דווקא ישראליות טבין וטקילין

אני לא מנוי בכלום. כדאי לך להפסיק לצפות שהישועה תבוא מאתרים.

זה עדין פתרון טוב לבישנים ועצלנים, אבל בעיקר להעברת זמן. אין יותר הצלחה
מוכחת בשום מקום ברשת על פני לבוא למישהי בפרהסיה, להחליף מבטים, חיוכים
ומספר...מכות נבוט.

puma141

New member
מה זה

האלימות הזו............

*אני הולכת לקרוא לפמניסטיות*

את לא צריכה, הן כבר כאן. וחוץ מזה לא אמרתי מי מכה את מי...

עם כל הטרור, ראוי שכל אחת תצא מהבית עם איזה כלי נשק. בזוגיות ובהחלט אם רווקה.

puma141

New member
אני לא ממש

יודעת מה אני אעשה בזמן אמת בקטע כזה...:)
בטח אני אקפא!

בנתיים אין לי שום כלי נשק, חוץ מהרגליים שלי.....

tzachy

New member
גז מדמיע. חוצמזה הכל יחסי

לפני כמה שבועות, כלב שרב עם כלב אחר, נתקל בי ועשה לי סימן כחול ברגל... לא כאב נוראי, אבל לכלב היה כוח חבל הזמן. ברגע הראשון הייתי די המום... נזכרתי במה שכתבת.

אבל... חשבי על אילו בעלי חיים היו אנשי תקופת האבן צריכים לתמודד (כאן בצפון אמריקה. להבנתי כבר היו שם בני אדם, כמובן הרבה לפני קולומבוס):

https://www.youtube.com/watch?v=gB4fPhv2jWA

puma141

New member
עיינתי בסרטון....האמת

מאוד יעילים העצים האלה לדבר הזה :)
צריך לשתול אותם בכל חור!

*רק שהצד השני לא יעשה בהם שימוש*

tzachy

New member
העצים זה כלום לעומת הנמר מסוג smilodon עם 2 הסכינים בפה שלו

ראי הסירטון הנ"ל מזמן 13:39 (כאן כיוונתי לשם)...

אובמה צודק... מצבנו לא כזה נורא או ברוח מוזיקת בת ימינו - תותים

puma141

New member
וואו!

ממש חיית מחמד...:)

אובמה=אדיוט שמנסה לכסות לעצמו ת'תחת אחרי כל העוולות שהוא גרם,
והנזקים שהוא עשה עוד לפנינו.

tzachy

New member
לא מזמן כתבתי לך ש"המשבח מעיד על עצמו"

עכשיו... את מאלצת אותי להזכיר את "הפוסל במומו פוסל".... ("אובמה=אדיוט"), אבל אני בטוח שאת לא אידיוטית, כמו שאובמה ממש לא אידיוט.

אם נחשוב על זה רגע, לאובמה ולביבי, יש קווי דימיון. למרות שמבחינה פוליטית הם הפכים (אובמה, דמוקרט=שמאל, ביבי, ליכוד=ימין), שניהם איטרי יד ימינם (כותבים ביד שמאל)...

אבל ברצינות... שניהם נקטו בטקטיקה של מינימום הסתבכויות צבאיות:
אובמה - הוציא את רוב הצבא האמריקאי מעירק. פתר בדרכי שלום את עניין הנשק הכימי בסוריה. פתר (לכאורה, לפחות עד עתה) את הסיכסוך עם איראן ללא מהלך צבאי. כך גם הוא מנסה להתנהל מול רוסיה.
ביבי - למרות שהיה מבצע בעזה, לא היתה שם לחימה כוללת. כנ"ל מול איראן (למרות אולי פעילות חשאית(?)) לא היתה פעילות צבאית ממשית.

יש בטקטיקות הללו, הגיון שחוסך הרבה דמים תרתי משמע.
רק בעתיד ניתן יהי לומר אם זו היתה טקטיקה נכונה.

כמו כן, למרות שארה"ב היא המעצמה עם הצבא החזק בעולם, נשיא ארה"ב נבחר/צריך לדאוג קודם כל לאינטרסים של ארה"ב ורק אח"כ להיות "שוטר העולם". כנראה שבגלל עניין החלופות לנפט במזרח התיכון, לארה"ב יש היום פחות אינטרסים באזור ואולי לכן יש לה פחות רצון להתערב בנעשה כאן.

puma141

New member
טוב

זה לא משפט פלא שתאים לכל נושא :)
בכל מקרה, סלח לי אבל לא רוצה לדבר פה פוליטיקה.
בגדול- אובמה יישפט לדעתי בצורה החמורה ביותר בהיסטוריה- כמחריב העולם.
חחח עד כדי כך.

*ע"ע ההסכם עם איראן, ועוד ועוד ועוד.......*

tzachy

New member
please לא...

אם הן באות, אני הולך מפה. ראי הוזהרת...

לעצם העניין, מי שהגבת לו צודק (לא בקשר לנבוט...). אני מניח שבי יש גם ביישנות ואולי גם עצלנות מסויימת (למרות שבתעודת השיחרור שלי מהישרות הסדיר, כתוב, בין היתר, שאני "חרוץ"... אם אסתובב מ8 בבוקר עד 8 בערב ברחוב אולי אחרי 7 שנים אמצא מישהי... אבל אני אחרי 3 שעות הליכה, כבר מתעייף...). אין כמו להכיר פנים אל פנים... ועדיין לא צריך לפסול גם הכרות דרך האינטרנט.

למעלה