אתרי היכירויות בסין ?

nicelooking1

New member
אתרי היכירויות בסין ?

חבר'ה מי מכיר אתרי היכרויות בסין, אבל בשפה האנגלית? אני יוצא ומסתובב כאן בביג'ינג (בקרוב בשנזן) ןכל מה שאני רואה זה את הזבל שבזבל שנידבק למערביים - (הכוונה לכל מיני בחורות שמחפשות לקחת אותך לבית תה) אז חשבתי שיהיה נחמד להכיר אולי דרך האינטרנט וככה לברור ולהגיע לאיכותיות ביותר :) אחרי הכל אני הולך לשהות כאן תקופה והייתי שמח אם לא הייתי נשאר לבד.

אMור

New member
אם אתה אכן כמו שאתה מציג עצמך בניק

שלך, אזי אני תוהה למה אתה צריך אתר היכרויות... ואם אתה לא דובר סינית, אז אל תופתע אם תוצף בבחורות שיפנו אליך דרך האתר היכרויות הזה (שאין לי מושג מהו, אבל בטח יש כמה עשרות כאלו, אם לא מאות) ולא ירצו להיפגש איתך כי יפחדו מלדבר אנגלית שלא דרך המקלדת... תגיע לשנז'ן - יש פה הכל מהכל ולא צריך שום אינטרנט (ולא שבהאנגז'ו חסר...) ולסיום - אם אתה אכן מחפש בחורה איכותית שהיא סינית, אני מאחל לך את כל ההצלחה שבעולם.

nicelooking1

New member
גם NICELOOKING הוא לא תמיד NICE

ואם אני לא דוגמן אז לא יתנפלו עלי בחורות בשנזן ?

nicelooking1

New member
נמשיך מחר,אני עייף

אז אני חייב לנסות את שנזן שמעתי שזאת עיר מתועשת עם הרבה מערביים,נכון? ולמה התכוונת שאמרת יתנפלו שם

nicelooking1

New member
מה קורה כאן כולם חוקרים אותי

ניקלס ? בת ? , לא מבין איך מבטאים את זה . בכל אופן את הכרטיס שלי כאן לא עידכנתי כבר הרבה זמן. אז הקשר שייך לעבר, אז מן הבתם את מבינה שאני כרגע לבד :)

TomerEp

New member
שנזן...

מעוז המערביים :) סתם, אתה יודע שיש להם סוג של דיסני קטן שם? לא זוכר את השם אבל הם מביאים לשם את כל המערביים לעשות רושם שהם מיוחדים, ובכלל יש שם איזה בניין שהוא אחד הגבוהים בעולם, אני זוכר שישבתי באוטובוס ופשוט התפעלתי מהגובה :) הזכיר לי קצת את שנגחאי.. המלצה שלי, חפש בעיתון או באינטרנט בארים של מערביים, ולשם תמיד מגיעות הסיניות שיודעות טוב אנגלית, או לפחות מנסות ללמוד... בכללי אתר היכרויות נשמע מייאש מידי, תחשוב שתפגוש איזה מישהי מדהימה, שגם סוף סוף יודעת אנגלית נורמלי, אבל בסוף היא תהיה מהצד השני של סין, זה לא כמו בארץ שאתה יכול ליפול על מישהי מבאר שבע, שעדיין יש רכבת שתחבר ביניכם מקסימום 3 שעות, זה סין! 54 שעות רכבת לא הולך ברגל..

cruiser

New member
יופי של יועצים יש כאן אולי ....

תסדרו לי גם מישהי

Omiz

New member
קבל בטל לגבי אתרי היכרויות

למרות שאתה יכול לנסות בכיף אתרים כמו DATE.COM תוך התמקדות בסין....רק תדע שצריך לשלם ובכל מקרה אם לא יצא מזה כלום לפחות תשטוף קצת את העיניים.... אם אתה בקטע של אינטרנט אתה יכול להשתמש ב-ICQ, MSN, SKYPE כדי למצוא בחורת באזור שלך ולהתחיל לדבר איתן...לפעמים זה אפילו עובד ! מנסיון... בכל מקרה, בשנז'ן יש המון פאבים ומועדונים ובכלל הרבה בחורות עם ראש פתוח אז אני מאמין שיהיה סבבה ! לא הבנתי את הקטע עם הבית תה
אבל כמה שהיא לא תהיה מערבית (הסינית שאתה יוצא איתה), אולי אפשר להוציא את הסינית מסין, אבל לא את סין מהסינית, ותחשבו על זה.....מאמאמאמאמאמ....

אMור

New member
אז זה מה שצריך ע"מ להעיר אותך...

שירשור על סיניות...
נראה לי שעוד כמה חודשים נוכל להעלות פה מאמר פרי עטו של OMIZ אודות How to survive dating a chinese girl

Omiz

New member
חופשי

אתה לא יודע כמה זמן אני כבר אורב להודעות כאלו
ואפרופו שורד סיניות, אני יושב עכשיו ב-00:45 יש לי פה עכשיו קידוח ישיר לאונה הימנית של דיקלום מילים באנגלית כמו: cat, elephant, spagetti, clown... איך אומרים? כנראה עשיתי משהו רע בגילגול קודם... קארמה.... עזוב מאמר שלי, אני עובד עכשיו על הביוגרפיה של איזה אחד, היה אתמול עם שתי תאומות סיניות
לא ג'ינג'יות

Omiz

New member
הפרטים המלאים שמורים במערכת

אבל בטח לא אני...

למעלה