אתרי בית

אתרי בית

שלום שמתם לב איך לכולם השחקני קולנוע ושאר הנמרחים האלה מהוליווד יש לכל אחד לפחות איזה 200 אתרי בית - למה אין לספורטאים ישראלים אתר בית פרטים למשל אתר בית של נדב הנפלד המלך של הכדורסל (ואני לא רוצה להתווכח על זה עכשיו) אין ולהרבה אחרים תגידו אתם מכירים אתרי בית ל כדורסלנים ישראלים? אני חושב שזה חבל אם אין

אז אולי אתה תבנה עליו אתר?

אני חושב שעם כל הכבוד להנפלד שהוא באמת בדרך כלל שחקן מצוין,יש קצת הבדל בינו לבין בריטני ספירס או נטליה אוריירו במספר המעריצים. באתר ספסל יש קישורים לאתרים,בינהם גם אתרים פרטיים ואני בטוח שגם אם לא תמצא שם אתר על הנפלד או מישהו אחר שאתה מחפש אתה תמצא אתרים יפים על קבוצות וכו`..

אתרי בית וקצת מעבר

אני אגיד לך משהו קודם כל אני פשוט מת!! לפתוח אתר על נדב הנפלד כמחווה שלי אל השחקן הכי מגניב טוב וקולי שיש (ושוב אני לא פותח כאן ויכוח) אבל אין לי ממש מושג איך עושים את זה! לכתוב דפים בשפה הזאת תכנות ג`אווה / פרל / PHP / ASP / איזה שפה שעוד צריכים להעלות קבצים כל הדברים האלה ולכן אני לצערי מנוטרל בעסק הזה ניסיתי לקנות ספרים על זה אבל זה עוזר בערך כמו כלום כי צריך ללמוד גם עם מישהו דבר שני בקשר לבריטני ספירס אי אפשר להשוות בכלל וחוץ מזה כל הסלברטיז האלה שחיים <רק> על זה שהצהובונים יסקרו אותם זה סתם מגעיל וחוץ מזה זה לא אומר כלום כי עדיין גם לא יש מעריצים אני יודע אז זה לא משנה ברגע שיש - זה אותו הדבר כי האתרי בית של כל הנצנצים ``הזוהרים`` האלה הוקמו על ידי מעריצים ואת זה יש גם לו וגם להרבה שחקני כדורסל אחרים - ומשיחה עם חובבי כדורסל יש להרבה שאני מכיר יש את השחקן שהם הכי אוהבים - חלק קצת ``שרופים`` כמוני חלק פחות אבל זהו שיש ואם תשאל אותי - אם הוא היה יותר בקטע של קהל כמו בריטני ספירס וכל זה אז היה לו אני בטוח

גם אני רציתי לבנות אתר על

הקבוצה שלי,אבל מה לעשות...אני גם לא ``גאון מחשבים`` וגם לא יודע בדיוק איך בונים אתר. אין הרבה שחקנים בארץ שיש להם אתרים פרטיים(ולא רק ספורטאים אלא כמעט בכל תחום),כי פשוט הכוכבים פה הם כוכבים באופן יחסי. רק לאנשים שבאמת באמת עשו פה דברים מדהימים כמו מקדונלד וקטש יש אתרים וגם אני חושב שחבל שככה,אבל אתה לא יכול לצפות שלכל שחקן טוב(ולא נתווכח עד כמה הנפלד טוב) יהיו אתרים פרטיים,אתה חושב שאם הייתי פותח אתר על יריב יצקן או על סמואל היינס מישהו היה נכנס? נדב הנפלד עשה הרבה בשביל הכדורסל הישראלי(וכמובן בשביל מכבי) ואני בטוח שמגיע לו שיהיה לו אתר פרטי. אבל מי יהיה מוכן לבנות?

אני מוכן

אני מוכן !! ולא רק בשביל נדב הנפלד - אלא בשביל עוד הרבה כדורסלנים ישראליים שאני נורא אוהב אבל קטע המסריח כאן שאין איפה ללמוד את זה ומספרים זה פשוט לא מספיק חבל - כל כך שאני רוצה לעשות משהו בשבילו ... :( ובכלל

למעלה