אתרים! הנה עוד אתר שמצאתי על פ'אנק http://www.deepfunk.org/
ג גוני פיסטוק New member 20/6/06 #2 !!! אחלה אתר. יש שם גם קישורים למטה שווה לבדוק. ואם כבר פאנקי (ככה כותבים את זה נכון? ) ואינטרנט. 100 שירי הFאנק הגדולים של כל הזמנים. יש מצב שמישהו כבר פרסם את זה פה, אבל נתעלם. מה אומרים נכבדי הפורום? הייתם משנים שם משהו?
!!! אחלה אתר. יש שם גם קישורים למטה שווה לבדוק. ואם כבר פאנקי (ככה כותבים את זה נכון? ) ואינטרנט. 100 שירי הFאנק הגדולים של כל הזמנים. יש מצב שמישהו כבר פרסם את זה פה, אבל נתעלם. מה אומרים נכבדי הפורום? הייתם משנים שם משהו?
M MenDelSonspirit New member 20/6/06 #3 ../images/Emo45.gif כל הכבוד אחי כל הקלאסיקות שם! שווה שמיעה, סחטיין על המציאה של האתר הכל במקום, חוצמזה שנראה לי ששכחו את דה צ'יקן (במיוחד של פאסטוריוס) שראוי למקום גבוה מאוד(אחד השירים הפאנקיים שאי פעם התקיימו)
../images/Emo45.gif כל הכבוד אחי כל הקלאסיקות שם! שווה שמיעה, סחטיין על המציאה של האתר הכל במקום, חוצמזה שנראה לי ששכחו את דה צ'יקן (במיוחד של פאסטוריוס) שראוי למקום גבוה מאוד(אחד השירים הפאנקיים שאי פעם התקיימו)
G grillo1 New member 21/6/06 #4 לא הייתי משנה אבל.. הייתי מוסיף את changin של brass construction,פאנק זורם וחביב. אחלה אתר, ג'וני !