אתרים ללא תשלום בפסח

ולכאורה עסקנו בשלנו....

מאת ד"ר שלמה נחמה.

למה? זה מה שאת קוראת בשביל הכיף?

ואכן מחמם את הלב לראות את בנק הפועלים דואג לרווחת הציבור. ישנן 900 אנשים שיודו לו במיוחד- בזכות בנק הפועלים יוכלו ללכת לבלות בפסח בחינם, אחרי שפוטרו על ידי שרי אריסון ובוודאי לא יכלו להרשות לעצמם.

מה הקשר?

בנק הפועלים ביצע פיטורים כחלק מנסיון להתייעל ולחסוך בהוצאות, אוי לו ואבוי לו לגוף כלכלי שלא בוחן מתי הוא מחזיק עובדים מיותרים, יש הבדל בין גוף כלכלי לגוף סיעודי. ובכל אופן, העובדים הללו כבר פוטרו לפני חודשים לא מעטים, הם ברובם המכריע בעלי השכל ובעלי נסיון תעסוקתי, הצפייה שהיום עדיין כל ה-900 הם מחוסרי פרנסה היא תמוהה במיוחד על רקע הגיאות במשק.

meitush123

New member
גיאות?

האבטלה הרי לא ירדה באמת (יותר מיותר אנשים עובדים במשרות כל כך חלקיות שהם בעצם מובטלים) ואבטלת האקדמאים עלתה אם אני לא טועה. וחוץ מזה, חוסכים בהוצאות של מי?

גנגי

New member
ושפל חליפות

(כשיש גאות באבטלה יש שפל בענף החליפות.)

אחד אחד

קודם כל בנק הפועלים כמו כל גוף כלכלי אחר חוסך בהוצאות שלו עצמו, נקודה. האבטלה על פי מה שאני קורא נמצאת בקו של ירידה, ירידה איטית אמנם, כאשר העלייה בביקוש לעובדים קיימת בעיקר בתחומים עתירי הידע שיש להם השקה להשכלה ולנסיון של עובדי בנק הפועלים ההם.

אתה שוכח משהו.

שוק העבודה מעדיף אנשים צעירים. ובאשר לשיקול העסקי- זה גם מה שגורם לבנק הפועלים לתרום תרומה פטורה ממס לקהילה. קוראים לזה פרסומת. חבל שלא גרמנו (לצערי לא יכולתי. מעולם לא היה לי חשבון בפועלים) לשיקול העסקי של הבנק הנ"ל כאשר החליט לפטר את עובדיו להיות מוטעה.

כמה עולה

להיכנס לאתר בלא תשלום? כי אם בוחנים את הרשימה - יש שם לא מעט אתרים שהם בהחלט בתשלום. לפעמים מוזל מתמיד, אבל תשלום. הגדילו לעשות ה-ימבקרח כך כתוב: משטח ההחלקה מקורה ומאובטח, הכניסה לאוהל ללא תשלום, כניסה למשטח ההחלקה מגיל 6 ומעלה. כרטיס במחיר 30 ₪ - "בימות" "קלעים" ובמתחם ההחלקה.

למעלה