אתרים טובים ? למישוהו יש אתרים טובים שיש בהם תמונות לריטוש ? XD פשוט אין לי מה לרטש ובא לי ^^
W wine forever New member 6/3/08 #1 אתרים טובים ? למישוהו יש אתרים טובים שיש בהם תמונות לריטוש ? XD פשוט אין לי מה לרטש ובא לי ^^
N Nienna17 New member 6/3/08 #4 ויש שם די הרבה תמונות ../images/Emo3.gif אבל את יודעת מה - אפשר להפוך את זה לשרשור תמונות אחרות לריטוש . אני מוכנה להעלות עכשיו כמה
ויש שם די הרבה תמונות ../images/Emo3.gif אבל את יודעת מה - אפשר להפוך את זה לשרשור תמונות אחרות לריטוש . אני מוכנה להעלות עכשיו כמה
O o0 מוגמוג 0o New member 6/3/08 #5 האתר הזה שבקשיורים הוא בעצם פורום לריטוש תמונות, יש שם כל מיני שירשורים על כל מיני תמונות באיכות מעולה, שווה להציץ. אגב נטלי רעיון טוב.
האתר הזה שבקשיורים הוא בעצם פורום לריטוש תמונות, יש שם כל מיני שירשורים על כל מיני תמונות באיכות מעולה, שווה להציץ. אגב נטלי רעיון טוב.
N Nienna17 New member 6/3/08 #6 כן אבל זה גם אתר פורנו לא קטן מה שכן, משם לקחתי את כל תמונות הכריסטינה אגילרה שיש לי עכשיו הלא מרוטשות (מאיפה הם משיגים אותם!!!) . והשרשור עלה
כן אבל זה גם אתר פורנו לא קטן מה שכן, משם לקחתי את כל תמונות הכריסטינה אגילרה שיש לי עכשיו הלא מרוטשות (מאיפה הם משיגים אותם!!!) . והשרשור עלה