אתרים חדשים

amitp

New member
אתרים חדשים

מתעניינים בפרמקולוגיה
רוצים לדעת מה המינון המומלץ של דורמיקום ומתי אסור להשתמש בדופמין
אתר חדש של ארגון רוקחות בישראל כולל את רשימת (כל?) התרופות המאושרות בארץ, בתוספת שמות גנריים, התוויות מאושרות, מינונים, קונטרא-אינדיקציות ועוד. השימוש באתר הוא בחינום, והוא אך מקיף יותר מ-MEDIC הוותיק של חברת שירול שניתן בחינם רק לרופאים בעלי רשיון (או לסטודנטים מסויימים לרפואה
).
עוד בענייני תרופות - אחת הבעיות העיקריות במתן תרופות היא תגובה בין תרופתית - תרופות מסויימות עשויות לפגוע ביעילותן של אחרות, לגרום לפעילות יתר או לרעילות. שירות חדש של אתר Drug Digest יאפשר לכם לבדוק האם תרופות ומזונות מסויימים משפיעים זה על זה, וכיצד.
הפרעות קצב - מי, מה ולמה? סיור ברשת בעקבות אתרים בנושא של מגזין הרפואה MEDNET - קישור בסוף ההודעה.
רוצים לדעת מי בסיכון לפתח התקף לב? תוכנה משוכללת של האיגוד האירופאי לקרדיולוגיה תחשב את הסיכון שלכם לפתח התקף לב ב10 השנים הבאות, תוך התחשבות במחקרים העדכניים ביותר ובטיפולים הרפואיים השונים. קישור - בסוף ההודעה
גרסה פשוטה יותר ומעודכנת פחות, אבל בעברית וללא צורך בהורדה קיימת באתר מכבי שירותי בריאות. החישוב שם מתבסס על מחקר פרמינגהם. לחישוב באתר מכבי - קישור - בסוף ההודעה. סוף שבוע טוב לכולם!

gilmorefreak

New member
כן..קישורים שווים!

אבל אממ..עניין ההתקף לב מפחיד אותי..אני לא רוצה לבדוק לאמא שלי! (מעשנת+ כולסטרול קצת גבוה+ דיאטה- לא+ פעילות גופנית-לא+ ל"ד-בטיפול+ מוצא-אירופאי בחלקו!) לא נשמע טוב אה??

meijin007

New member
drugs.co.il

קודם כל, זה נשמע כמו אתר ל"איך להכין סמים" או משהו כזה :) שנית, זה באמת נחמד ממש..

meijin007

New member
אה, ועוד משהו

ראיתם את המחירים של התרופות (סתם הסתכלתי על כמה..) איזוקט ספריי למשל, זה 93 ש"ח...זה המון...

למעלה