אתניקס בפסטיגל 90.. הוצאתי את זה במיוחד בשבילכם :)
E ethnix1 New member 12/8/04 #3 איזה מאמי אתה! מאיפה הוצאת תמונות מחמד שכאלו? לפני כמה ימים שלחו לי ת'קלטת הזו.. זו הפעם בה ראיתי לראשונה את אתניקס ומאז חיי השתנו!
איזה מאמי אתה! מאיפה הוצאת תמונות מחמד שכאלו? לפני כמה ימים שלחו לי ת'קלטת הזו.. זו הפעם בה ראיתי לראשונה את אתניקס ומאז חיי השתנו!
E ethnix1 New member 12/8/04 #5 יא בדא בידוווווו רק חבל שאני צריכה לגייס עכשיו 100 שקל לשלם עליה.. אני מחכה שסבתא תביא לי כסף ליומולדת לא נורא- זה שווה את זה
יא בדא בידוווווו רק חבל שאני צריכה לגייס עכשיו 100 שקל לשלם עליה.. אני מחכה שסבתא תביא לי כסף ליומולדת לא נורא- זה שווה את זה
E ethnix1 New member 12/8/04 #7 זה בדיחה לזכר "העולם הערב" עם ה"מאה שקל!" "אבל דוד שלח אותי" והעולם הערב למה? כי פעם היה שם בעתידות של הבזוקה "אחותך תתחתן עם זאב נחמה" ובדיוק אחותי ראתה את זה.. חחחחחחחח
זה בדיחה לזכר "העולם הערב" עם ה"מאה שקל!" "אבל דוד שלח אותי" והעולם הערב למה? כי פעם היה שם בעתידות של הבזוקה "אחותך תתחתן עם זאב נחמה" ובדיוק אחותי ראתה את זה.. חחחחחחחח
H h a r e l 4 New member 14/8/04 #10 בבקשה אחי מה המצב? בבקשה יש לך איזזה קליפ ישן של אתניקס? תותים כתם הפרי אמונה משהו לשלוח? האיי סי קיו שלי זה 177659180 המסנג'ר [email protected] בתודה הראל
בבקשה אחי מה המצב? בבקשה יש לך איזזה קליפ ישן של אתניקס? תותים כתם הפרי אמונה משהו לשלוח? האיי סי קיו שלי זה 177659180 המסנג'ר [email protected] בתודה הראל
H hai001 New member 12/8/04 #8 איזה שירים אתניקס שרו בפסטיגל90? כפי שזכור לי היה דואט עם ריטה והיה עוד שיר