אתנחתא קלה מהסערה.....

avikeren2

New member
אתנחתא קלה מהסערה.....

שלם לכולםץאני יכולל לומר שהשתתפתי בפורום זה וקיבלתי המון עצות אך אני רוצה לומר לכם שאת העצה הכי טובה תקבלו מעצמיכם....חלילה אני לא בא ואמור כאן משהו שלילי על הפורום..ההיפך הוא הנכון...תנסו להביט פנימה ולהבין שאת מה שאנו מחפשים בחוץ אנו קודם לכל צריכים לקבל מבפנים....רק כשיש איזון בין הפנימיות והחיצוניות ניתן להגיע להרמוניה זוגית....הפורום הוא מקום נהדר לפרוק את הכאב, הכעס, העצב, את העובדה שמשהו לא בסדר בזוגיות שלנו. על כך אני מברך אותנו כקהיליה.....וירטואלית אמנם אך יש כאן הרגשת חום שקשה לתאר במילים...........את האהבה שאתם שואבים מכאן תנסו להפנות לזוגיות...להיות קשובים יותר....להיות רגועים יותר.לספוג..לא לרקום מזימות ותככים....אהבה היא דבר פשוט מאין כמוהו....זה אנחנו בני האדם שסיבכנו אותה כל כך....ביחוד במאה האחרונה....אל לנו לרעות בשדות זרים ולהפר את השבועה עלינו נשבענו ביום שהיה החשוב בחיינו....עלינו להילחם בכל הכח יחד....האושר אינו בא למי שלא באמת מחפש אותו....אני יודע שאני אגרור המון תגובות אבל אני עומד מאחורי הכל כאן....רק אהבה תביא אהבה.זה בדוק!!!!

1רגיעה

New member
לא בהכרח.....

זה לא בהכרח ענין של עיצות, הייתי רוצה לשמוע דיעות אחרות משלי, אולי אשתכנע...גם מאד קשה לספר בפורום בבת אחת היסטוריה של 20 שנות נישואין, לא תמיד מדובר כשמדברים על משבר בזוגיות מתכוונים לבגידות וכדומה, יש בעיות של תקשורת לקויה וחסר קומניקציה לעיתים, ולא פשוט כלל וכלל לפרק את החבילה כאשר יש מסירות ונאמנות , ילדים , אהבה, נתינה , אני מאד רוצה להאמין שבכל אדם יש גרעין טוב, אלא שלעיתים ,נסיבות בעיות למינהם , פגמי אופי עולים וחוזרים קשה לאדם להשתנות , לפעמים הפגמים משרתים אותנו, אני מבינה שהפורום כן תרם לך ואולי בזכותו אתה במקום שאתה , יותר מפוכח יותר תובנות והבנות חדשות , וחל שינוי בחייך רק אלוהים מפיל את האסימונים , וכנראה בזמנו וכן רק האהבה תנצח
מחפשת רגיעה

seeyou

New member
מאד קשה לספר בפורום 20 שנות .....

זה נכון-
קשה לתמצת בכמה מילים אוסף בעיות שהצטברו במשך החיים , לא רק של חיי הנשואים. בדרך כלל גוררים "סריטות" אישיות למסגרת הנשואים וכך הופכים אותם לבעיות של המסגרת. אנו סופגים, מרגע הלידה ,"סריטות" שנדחפות בתת המודע שלנו וצצות על פי גירוי של המטבוליזם-הכוונה לא במודע. יש לנו עוד תכונה לא טובה-אנו מסננים את האינפורמציה שמעבירים לאחרים במודע וכך מעוותים את "האמת" .

mymind1

New member
לאהבה פנימית יש הרבה קשר לתקשורת

חזק ואמץ!!! מילים כדורבנן!!! אני מאמינה מאוד שאהבה צריכה לבוא קודם בפנים מתוכנו (אהבה קודם כל לעצמנו – וקבלה מלאה של מי שאנחנו לטוב ולרע) ואחר כך נוכל לאהוב ולמצוא את התקשורת הנכונה עם כל אחד. אבל בוא זמנית אני גם מאוד מאמינה שהחיים נורא קצרים (נורא!!) בכדי להישאר במקום שלא טוב לנו (כמו 20 שנה) לטווח רחוק מתוך הנחה ש"יום יבוא" ונוכל לתקשר איתו או למצוא מכנה משותף (שמזמן כבר לא קיים). לפני שאתם כופים על עצמכם לאהוב דרך הראש – בדקו מה הלב שלכם אומר לכם.

seeyou

New member
תקשורת נכונה עם כל אחד?

בדרך כלל זה בלתי אפשרי. זה אומר להסכים ולקבל את דעתו של השני , דבר שמבטל את האגו הנולד ולא הנרכש, שלנו.(ע"פ-OSHO) נזכרתי בהגדרה של "נקודה"......זה המקום בו מצטלבים שני קווים. אתו דבר בתקשורת נכונה....אפשר להסכים ולקבל פרט קטן מאוד(בציר הזמן והמקום)...ממש גרגיר שיכול לעצור את גלגלים של הדו קיום.

למעלה