אתן תתגאו בי ובענק

אתן תתגאו בי ובענק

אתמול סיפרתי למכרה מהפייסבור על משהו שקרה לי לא משנה מה והאי אמרה לי אישית אני לא מבינה למה אתה בא אלי עם הצרות שלך תלך למשיהו שאכפת לו ו ובמקום להיעלב התעלמתי צממנה וחסמתי אותה לא אתן לה את התענוג להשיאיר אותי סתם בחברים בישחה עם חבר שמכיר אוית אישית וגם אוהת הוא אמר שהיא בחורה סנובית שלא ביראה לאנשים רגישים אז זה הצעד הראשון ?

אני פחות גבר או שההפך?

מלא אורמים יל שאני לא גבר כי אני לא יוצא למעודונים וזה ובגלל שאני לא מתחיל עם בנות ככה אחד אמרל י לא אכפת לי אבל אספר לכן
יש בחורה בפייסבוק שאני לא בחברים שלה אלא עוקב שלה לפני כמה זמן היא כתבה שהיא מדוכאת אז אני עודדתי אותה ומשיהו אמר לה שלחחיך זהל א בריא זה עושה קמטים אז אמרתי לה לא להקשיבל ו ואמרתי לבחור שאנשים כמהו רק גורמים לאנשים רגישים להיות יותר דיכאונים והיא אמרה שאנשי תסמונת אספרגר הם שובי לב כי כתבתי על שיש לי אספרגר בכל מקרה משיהו כתב שם שהקטע של וילזוני על אנשים מאוהבים מתבקש שם לא הבנתי מה הכוונה ?
השבוע שהייתי מדוכא אמרתי לה שהיא הצליחה לשמח אותי בזכות תמונה מצחקיה שהיא
העלתה והיא אמרה תההי חזק ואחרי זה אמרתי לה שאני מאושר והיא ביקשה שאלווה לה קצת אושר ואמרתי לה שאני אלווה לה את כל האושר שרק אפשר והקדשתי לה שיר משמח אני לא חשובשזה יוביל לזוגיות אבהל אני מאמין שצרךי לכבוד לב של בחרוהל אט לאט כמו פעם

schlomitsmile

Member
מנהל
אתה אחלה גבר

יש לי שאלה וגם עידכון

למה אמרו שהרקטע של וילוזני עם אנשים מאוהבים מתבקש ?

וחלמתי עליה שהיא אוהדניתי והיא שולחת לי הודעה פרטית(היא לא בחברים שלי) ואז אני לא זז הממחשב עד שהיא נרגעת

היאאמרה לי שאין עלי

עכשיו היא בלונדון לומדת משפטים אז היא שאלה אם יש טרמפ בשבילה למסיבה בארץ צחקהאז אמרתי לה שאני מקווה שהיא תמצא טרמפ הואי אמרה שאין עלי

אני נתקלתי בדף מזעזע תשפטו בעצמכן

https://www.facebook.com/autism100 כתבתי לו שאני גאה באוטיזם שלי והגבתי לו שהורים שרוצי םלהלעלים את האוטזים לא ראוים להיות הורים לדעתי אתן לביאות תגנו עלינו

schlomitsmile

Member
מנהל
כתבת לו יפה מאד
בלי להשתלח בו, כמו שעשו שם אחרים,
פשוט להגיד אני פה ואני שלם עם עצמי

למעלה