אתן שומעות רדיו? (100fm)

help me Nick

New member
זה לא בדיוק ירידה זה היה משהו כזה

אם ג´רי ספרינגר היה אבא שלי ואם מרתה סטיארט הייתה אימא שלי ואם אהרון קארטר היה אח שלי כל זה היה רע

LiOr CaRtEr

New member
זאת לא הייתה הכוונה אהבלה!!

הוא אמר : גדלתי על הטלוויזיה, אם ג´רי ספרינגר היה אבא שלי ומרת´ה סטיוארט הייתה אמא שלי ואהרון קרטר היה אח שלי, והוא עדיין היה יוצא רע, אבל לא רע במובן השלילי, אלא כאילו הוא BAD... כמו BAD BOY וזה היה כאילו אח שלו בטלוויזיה וזה..... זה לא ירידה.......... וזה אחלה שיר!!! והפרס אמור להיות דיסק במהדורה מיוחדת שהם טוענים שיש רק להם עם די וי די וכאלה, אבל זה לא נכון כי זה הדיסק שקניתי היום ויש אותו בחניות!!

help me Nick

New member
אה....

מה שונה הדיסק של ניק ובין הדי וי די? יש בדי וי די כל מיני קטעים שמראים אותו מדבר או קטעים מהופעות או מה?

LiOr CaRtEr

New member
יש בדי וי די....

שני ראיונות, את הקליפ של help me,וגם making of the video גלריית תמונות, ונראה לי זהו............. זה ממש שווה!!! זה גם עולה 90 שקל, שיחסית לדיסק כפול זה זול!

LiOr CaRtEr

New member
בדי וי די יש.....

שני ראיונות, את הקליפ של help me,וגם making of the video גלריית תמונות, ונראה לי זהו............. זה ממש שווה!!! זה גם עולה 90 שקל, שיחסית לדיסק כפול זה זול!

mandy

New member
כשאני קניתי את הדיסק

זה כבר בא כדיסק כפול עם הדי וי די

tchch

New member
רואה?

בכל זאת עזרתי לך קצת...לא ידעת איך רקוראים לשיר ואני אמרתי לך...יפה לי! חחחח...סתם...

tchch

New member
עכשיו משמיעים...

את הקטע שניק ואיי ג´יי עובדים על בריטני וג´סטין!!! זה נגמר....עכשיו יש את "איי וון איט דאת ווי" של הבויז...חולה על השיר הזה!!!

למעלה