כן אני יודעת חחחח אני מדברת איתה באייסי
Y your star New member 24/2/06 #21 אדווש תתעלמי זה הפרוץ הכלב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חכי חכי מה אני אעשה לבת _,_,_,_ הזו
אדווש תתעלמי זה הפרוץ הכלב../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif חכי חכי מה אני אעשה לבת _,_,_,_ הזו
א אדווה המאמי New member 24/2/06 #22 ימתחזה מעפעפעפןןן כוס אחותךך אני יודעת שזאת לא אורו'ש כי אני עכשיו מדברת איתה באיסי... חחחחחחחחחחח לך קיבינימט
ימתחזה מעפעפעפןןן כוס אחותךך אני יודעת שזאת לא אורו'ש כי אני עכשיו מדברת איתה באיסי... חחחחחחחחחחח לך קיבינימט
ת תמי LOVE שרון New member 24/2/06 #28 אוווו סוף סוף מישהי חמודההה!!!!!!!! רז את כל כך חמודההה אין בעד מה מאמיי!! אהה ובקשר ל"נכנסתי לפורום שלכן במטרה לראות אם באמת יש הערצה מטורפת לגיימבויז".. ברור שיש הערצה מטורפתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!... מתמיי
אוווו סוף סוף מישהי חמודההה!!!!!!!! רז את כל כך חמודההה אין בעד מה מאמיי!! אהה ובקשר ל"נכנסתי לפורום שלכן במטרה לראות אם באמת יש הערצה מטורפת לגיימבויז".. ברור שיש הערצה מטורפתתתתתתתת!!!!!!!!!!!!!!... מתמיי
ש שרינוששש New member 24/2/06 #30 איזהה מתווקה! היהה לי נורא כיףף לקרוואא חחח דוארר הרגת אותיי חחחחחחח אתת נוראא חמוודהה!
א אדרררר New member 24/2/06 #33 שוב אני אחרייךךךךךךךך מה יהיה אההה שריננננה!?!??! חחחח מתעעליךיךך יפההפיהה שלללללייייייייי=]
ה הדרוש 14 New member 24/2/06 #34 לרז..אושרי אני../images/Emo23.gifאותך טוב לדעת שנתנו לך הרגשה טובה אנ מבטיחה לך שכל הבנות פה מאוד אוהבות את הגיימבויז.. אני גם פעם אהבתי את היי-פייב אבל לא כמו שאנ מעריצה את הגיימבויז.. את הגיימבויז אני מעריצה הרבה כמו שלא הערצתיי בחיים בקיצור כל בנות הפורום פה אני חולה עליךך ושבת שלום
לרז..אושרי אני../images/Emo23.gifאותך טוב לדעת שנתנו לך הרגשה טובה אנ מבטיחה לך שכל הבנות פה מאוד אוהבות את הגיימבויז.. אני גם פעם אהבתי את היי-פייב אבל לא כמו שאנ מעריצה את הגיימבויז.. את הגיימבויז אני מעריצה הרבה כמו שלא הערצתיי בחיים בקיצור כל בנות הפורום פה אני חולה עליךך ושבת שלום
ט טוולי New member 24/2/06 #36 תודהההההה איזה מתוקההה=))) או סוף סוף נכנסת לפה מישהי נורמליתתתת ולא כמו האחרות שנכנסות ורק רושמות איזה מושפעות וכאלהה.... איזה מתוקההה
תודהההההה איזה מתוקההה=))) או סוף סוף נכנסת לפה מישהי נורמליתתתת ולא כמו האחרות שנכנסות ורק רושמות איזה מושפעות וכאלהה.... איזה מתוקההה
ב בר LOVE ערן New member 24/2/06 #39 תודה רבה!../images/Emo13.gif את אמרת דברים נורא נכונים ואת צודקת מאוד חחח.. ובאמת זה כייף לעשות את כל הדברים האלו.
תודה רבה!../images/Emo13.gif את אמרת דברים נורא נכונים ואת צודקת מאוד חחח.. ובאמת זה כייף לעשות את כל הדברים האלו.