אתן פשוט מתוקות.

אתן פשוט מתוקות.

נכנסתי לפורום שלכן במטרה לראות אם באמת יש הערצה מטורפת לגיימבויז, כמו שהייתה בתקופתי להייפייב. נוכחתי לדעת שהתקופות אמנם שונות, אבל אתן בדיוק כמו שאני הייתי בעבר. ההבדל היחידי הוא שבתקופתי האינטרנט לא תפס כ-ז-ה חזק וכולנו היינו מתכתבות במכתבים בדואר הרגיל [נו, ההוא עם הצבי
]. העלתן בי נוסטלגיה מטורפת, גרמתן לי לחייך, לצחוק, להתרגש ובעיקר להתגעגע. התקופה של ההערצה היא התקופה הכי יפה שתהיה לכן בחיים. אני עד היום אחת לזמן מסויים מדליקה את המערכת ומכניסה דיסק של הייפייב לשם הנוסטלגיה והכיף. העצבים על כך שיש להם בת/בן זוג, הרדיפות אחריהם לכל חור בארץ, ההתרגשות ממכתבים שהם כותבים למעריצות, ההופעות.. אלו דברים שיכניסו לכן המון אור ואהבה לחיים. תתעלמו מהמבוגרים שאומרים לכן ש"בעוד כמה שנים תצחקו על זה", כי גם אם תצחקו- תהיה לכן חוויה מדהימה וזכרונות מתוקים מהתקופה הזו. תאהבו, תצחקו, תהנו, תרדפו, תקנו מתנות, תכתבו מכתבים, תצטלמו איתם, תאספו חוויות שבבוא היום יהפכו לסיכום תקופה מדהימה. תודה לכולכן בנות. תודה רבה על גלים של נוסטלגיות. שלכן, רז

OoנויoO

New member
סוף סוףףףףףף!

מישהי שנכנסת ולא מלכלכת!
תודה על העידוד שמחנו לעזורר ט'חח

כנסי../images/Emo26.gif

אני שמחה שהצלחנו להעלות חיוך בפניך
את באמת צודקת לא צריך להקשיב לכל אחד שאומר שבעוד כמה שנים אנחנו נצחק על זה או שאומרים מה את ילדה קטנה?! חח סוף סוף מישהי שמבינה אותנו
תודה שהעלת חיוך על פני
אוהבת אור

CaMiLa TqM

New member
צודקת!!!

גם אני עברתי כמה הערצות בחיים ותמיד אני אומרת שזאת אחת התקופות היפות בחיים (חחח אני נשמעת כמו זקנה) את מוזמנת להצטרף אלינו מדי פעם :)

ייאווו רז את מדהימה!!!!

איזה חמודהההה זה מזה כיף לראות שמעריצות של הייפייב כמוך נכנסות ורושמות דברים כאלה... זה ממש מרגששש :) תודה רבה!!! מאדוו'ש :)

OoנויoO

New member
אדווה?

אור אמרה שפרצו לה אז אולי פה..זה אחת ההודעות של מי שפרץ לה =/

למעלה