אתן מעריצות

OK כנסי שנייה חמודה

רוני לא יודעת שום דבר במוזיקה ולא מבינה תווים?אז לידיעתך היא יודעת קרן יער היא מבצעת שירים שגם אחרים כותבים לה וגם היא כותבת זה אמור להיות מבצעת וזה מה שהיא עושה היא ולא יוצרת ברור?! המחשב לא מתקן לה את הקול כי אני שמעתי אותה אישית שרה לייב וזה ממש שום מחשב...! ואם לא ראית אותה במציאות את לא יודעת איך הגוף שלה נראה אפילו האמהות אומרות שיש לה גוף מדהים...!

אהמ....

המחשב לא מתקן לה שומדבר, עם ההייית רואה אותה במציאות תידעי לך שהיא בדיוק כמו במחשב. אפילו יותר מתוקה=]] יש להעריץ בה המוןןן! 1.היא ממש מתוקה 2.השירים+הקול מדהימיםםם ויש עוד מלאא...

Titush Black

New member
מה את מצפה שהיא תעשה בצבא?

עצם העובדה שהיא רוני, לא אומר שהיא צריכה לצאת למבצא חשאי להריגת נסראללה, או משהו בסגנון. כל אחד תורם כמיטב היכולת שלו. רוני לא השתפנה כמו הרבה כוכבים אחרים, ועשתה צבא למרות הכל. ועברה טירונות. ובמקום לעבוד מטבח וכאלה ניקתה שירותיים ועשתה שמירות. אפילו את החודש שהיה לה בחו"ל היא "השלימה" והשתחררה חודש אחרי התאריך המתוכנן. התחשבו בעובדה שיש לה עבודה מעבר לזה, אבל מצטערת להגיד לך שהיא עשתה צבא. עשתה ועבדה. ואיזה טענות יש לך לגבי זה?

Titush Black

New member
את האדם.

שיצא לכולנו להכיר, גם אם כל אחד ברמות שונות. יצא לך לשמוע אותה לייב? כשתשמעי אני אשמח שתחזרי ותגידי לי את דעתך.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifוואי , איך אני שונאת אנשים

שקופצים ישר למסקנות שהם בכלל לא נכונות. פשוט מפחדים מהאמת , מפחדים להודות בזה שהם טועים.

Oo Jasmin oO

New member
תחפש אתה.

היא הופיעה ברוקדים עם כוכבים 2, בלייב, עם השיר סוכריה.

למעלה