אתן מעריצות

L m a o

New member
אתן מעריצות

זמרת- שלא מבינה שום דבר במוסיקה, ואפילו תווים לא יודעת לקרוא. היא מבצעת שירים שאחרים כותבים לה, המחשב מתקן לה את הקול, המחשב מתקן לה את הגוף, מה יש להעריץ?

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאז ככה../images/Emo13.gif.

1.חלק מהדברים ממש לא נכונים. 2.כן , יש בעיות עם זה שאנחנו מעריצות אותה? אנחנו נעריץ את מי שבאלנו ומתיי שבא לנו.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאנחנו בניי אדם חופשיים כמו

כל אחד אחר וזכותנו להעריץ את מי שבאלנו מתיי שבא לנו ואיך שבא לנו. (וואי , כמה "באלנו" XD )

וזכותו לשאול מה יש להעריץ..

וזכותך לא לענות לו וזכותי לכתוב את מה שאני כותב עכשו רוני זונהההה (זה כבר לא זכותי)

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gifאוי , כמה טמטום../images/Emo4.gif.

תחשוב מה שבא לך , תעשה מה שבאלך , אבל אתה כאן בפורום מעריצים , מה אתה מצפה שיענו לך? "כן אנחנו מסכימים איתך?"
.. 1.לא 2.אנחנו נענה לא נכון כי חלק מהדברים הם ממש אבל ממש לא נכונים.

x Marina x

New member
עדי עוד לא הבנת ../images/Emo8.gif?

עד שאדווה תקנה את הדקיק ותצבע לבלונד הכל לא יהיה בסדר

X SapSap X

New member
עצה ממני לחיים,

אף פעם אל תגידי בוודאות דברים שאת לא יודעת ב-100% שהם נכונים. זה שהיא לא מבינה במוסיקה ולא יודעת לקרוא תווים - אני חושבת שאת זה את החלטת. תתפלאי לדעת, אבל לא כל זמר כותב לעצמו את השירים שלו, ואולי אני גם אחדש לך כמה דברים אבל באלבום האחרון של רוני, "לא עוצרת", רוני הייתה שותפה פעילה בכתיבת השירים. אפקטים של מחשב.. זה אני באמת מאמינה שיש, אבל לא בכוונה לתקן לה את הקול, אלא כתוספת של אפקטים לשיר עצמו. בקשר ל"המחשב מתקן את הגוף", רק שתדעי שאין דוגמן שלא עושים לו פוטושופ. זה פשוט חוק בסיסי, כל תמונה עורכים, משנים... בלי קשר לזה לרוני יש גוף טוב. היא חטובה מאוד ועם זאת היא לא אנורקסית כמו בערך חצי מהדוגמניות שיש כיום. בסך הכל, הכל עניין של טעם וריח. זה כמו שאני אבוא ואשאל אותך איך את מעריצה את מי שאת מעריצה ואמצא אלף ואחת סיבות למה לא להעריץ אותו. כל אחד אוהב את מי שהוא אוהב וזה לא אמור להוות בעיה.

xlulitx

New member
../images/Emo85.gif../images/Emo221.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo47.gif

Titush Black

New member
../images/Emo45.gif

מה גם שאני מבקשת לשים דגש על העובדה שזמרת לא מחוייב לכתוב את השירים שהוא שר! זה ההבדל בין זמר ליוצר. ואם לדייק, רוני כן כתבה שירים מהדיסקים.

Henush Duani

New member
.....

1.רוני כן מבינה במוזיקה 2.נו אז מה אם היא מבצעת שירים שאחרים כותבים לה,מה הקשר?! היא זמרת...היא אמורה לשיר. זמר לא חייב לדעת לכתוב שירים. [ד"א היא כן כתבה כמה שירים] 3.המחשב לא מתקן לה את הקול,זה עריכות שעושים בטוח לכל הזמרים. 4.המחשב ל=א מתקן לה את הגוף,עושים שיפוצים ועריכות וכל מיני כאלו כדי שהתמונות ייראו בסוף מושלם לקטלוג. ומה יש לעריץ? קודם כל לפני כ-ל הכישרון שלה,היא בן אדם טוב,מדהים!
מקווה שהבנת

רוני דואני הכי טובה

שלום קוראים לי גלעד ורק רציתי להגיד שאת פשוט טועה כי רוני דואני שרה פשוט מצויין איך את יכולה להגיד את זה אם את אף פעם לא שומעת אותה תבואי פעם להופעה שלה ואז נראה מה תגידי ובקשר לגוף שלה היית מתה יש לה פשוט גוף מדהים ולפי דעתי היא פשוט מושלמת רוני דואני היפה

את האדם שהיא.

ובאמת שנמאס לי להסביר, את מוזמנת לבדוק את זה בעצמך. רוני היא מאחד האנשים היחידים בעולם שראויים להערכה. ולא, היא לא שינתה את העולם. היא פשוט מיוחדת. ולמה את כותבת הודעה כזו בפורום מעריצים שלה? אני בעד שלא כולם יאהבו אותה, אחרת זה יהיה משעממם. אבל את יודעת שהתגובות היחידות שתקבלי זה "עופי מפה" וקללות. אז למה? השיעמום.. מה הוא עושה לאנשים.

למעלה