אתן לך ........

אתן לך ........../images/Emo41.gif../images/Emo20.gif../images/Emo41.gif

אהובי לך אתן את הכל אפילו ולא תבקש אתן לך את אהבתי למשמר שתעטוף לילותייך בכסות מגנה מפני הקור שתנוח על גופך המותש מעמל היום... אהובי לך אתן את כל תאוותי שבי גודלת ואותך רוצה בין משעולי גופי להתענג עליי ובתוכי לטף את עורי הלבן והחלק רד לשדיי עם לשונך וידייך יעסו בי מקומות שלא ידעתי על קיומם ויביאו אותי עד לרגע הסערה שלאחר תבוא רגיעת הגוף .... אהובי שלי לך אתן את כל נשמתי שתוכל לנשום עמוק יותר כאשר האוויר הופך אביך כאשר הגעגועים קשים וכואבים לאחר הפרידה בנינו ועוד ריחי בין ידייך שרגע לפני טיילו על גופי כאשר דמותי עולה אל מול עינייך ברגעים של לבד כשהלב מתהווה ואין אותי בנמצא אתן לך את נשמתי ואסתפק בנשיפות שלך .... אהוב של חיי ממך אבקש רק דבר אחד שמור על כל שלושתם ביחד שלא יוכלו להיפרד אחד מהשני אם שמרת על שלושתם שמרת עליי..... שבת של אהבה לכולם

נורית***

New member
פשוט אישה../images/Emo39.gif

היי אישה אף פעם לא כתבתי לך ,אבל שתדעי שאני מאוד אוהבת לקרוא את מה שאת כותבת .תמשיכי כך את פשוט לא רק אישה את פשוט גדולה וחבל שלא הרבה כותבים לך כמה שאת טובה. שבת שלום שלך נורית***

מלאך39

New member
לדעת......

לדעת שאת נותנת.... ואת... כלל לא הרגשת... היופי... זרם מתוכך.... נשפך כנהר אל תוך אהבתך.... ורק געגוע נסתר... פרץ את הגדר ועכשיו את יודעת.... שזו את.... שבת שלום
בטוח אישה חוץ מזה שום דבר לא פשוט

למעלה