כבר 16:08 מה קורה?
ק קושקולית New member 23/9/03 #22 יש תשובות..... ש-ל-י-ל-י. אוף. חודש שביעי של כשלון. טוב נו.... אני מקווה שעד מחר בבוקר המצב רוח יתאושש קצת. אף על פי שידעתי שהסיכויים הם ככה-ככה לאור הווסת המכובדת בכל זאת חשבתי "אולי". תודה גדולה לכולכן שהייתן במתח איתי. נפגש כל החודש הבא! נשיקות
יש תשובות..... ש-ל-י-ל-י. אוף. חודש שביעי של כשלון. טוב נו.... אני מקווה שעד מחר בבוקר המצב רוח יתאושש קצת. אף על פי שידעתי שהסיכויים הם ככה-ככה לאור הווסת המכובדת בכל זאת חשבתי "אולי". תודה גדולה לכולכן שהייתן במתח איתי. נפגש כל החודש הבא! נשיקות
י יולי 154 New member 23/9/03 #23 אוי... קיויתי בשבילך, אבל לא נורא חיכיתי לתשובה וקיויתי כמוך שאולי... אבל לא נורא, חודש הבא, שנה הבאה, שנה חדשה עם התחלות חדשות בהצלחה בפעם הבאה!
אוי... קיויתי בשבילך, אבל לא נורא חיכיתי לתשובה וקיויתי כמוך שאולי... אבל לא נורא, חודש הבא, שנה הבאה, שנה חדשה עם התחלות חדשות בהצלחה בפעם הבאה!
פ פיצפוצונית New member 23/9/03 #24 ../images/Emo24.gif גדול ממני! לי זה קורה כל חודש, ואפילו שהמכשפה באה בעוצמה, אני עדיין חושבת - אולי זה סתם דימומים? אשליות אשליות...
../images/Emo24.gif גדול ממני! לי זה קורה כל חודש, ואפילו שהמכשפה באה בעוצמה, אני עדיין חושבת - אולי זה סתם דימומים? אשליות אשליות...