אתן לא תאמינו!

אתן לא תאמינו!../images/Emo2.gif

אתמול, כצפוי, קיבלתי. היו לי כאבים חזקים מבדרך כלל וכמובן שהייתי מאד מבואסת כל היום. הדימום לא היה רציני אבל היו כאבי בטן חזקים. היום הדימום הפך להיות נורמלי והכאבים התמתנו. בבוקר עשיתי "ליתר בטחון" בדיקה ביתית (אתן מבינות אותי נכון?) והיה רק פס אחד, כמה צפוי! נורא מיהרתי בבוקר ולכן לא זרקתי את הבדיקה. חזרתי עכשיו הביתה ונזכרתי שלא זרקתי את הבדיקה אז הלכתי לשרותים ו.....מה ראיתי?!?!?!?:
יכול להיות שאני בהריון??????????????

shelley11d

New member
אני מקווה מאוד בשבילך, אבל בדיקה

ביתית לא תקפה אחרי שעוברות עשר דקות, בטח לא יום שלם. מחזיקה לך אצבעות!

אתן לא תאמינו!

אתמול קיבלתי והייתי בדכאון כל היום, אחרי 7 חודשי נסיון. היו לי כאבי בטן חזקים מבדרך כלל אך הדימום היה ממש סימלי. הבוקר עשיתי בדיקה ביתית "ליתר בטחון" (אתן מבינות אותי נכון?) וכמובן שהיה רק פס אחד. נורא מיהרתי בבוקר ולא זרקתי את הבדיקה. במהלך היום התחזק הדימום והתאפיין כווסת פר אקסלנס! הגעתי עכשיו הביתה ובעודי רוצה לזרוק את המקלון אני רואה בברור 2 פסים! הייתכן שאני בהריון????????????????????????

mayashu

New member
אני לא רוצה להיות זאת...

שמנפצת את החלום, אבל ידוע שאין לסמוך על בדיקה שהונחה בצד ליותר מ-10 דקות. זה טריק קצת אכזרי אולי של מי שהמציא את הערכות האלה, אבל בכל מקרה אסור להסתמך על התשובה "החיובית" של הבדיקה הזאת. sorry...

חיכית מספיק זמן לפני שראית רק אחד?

אם לא אז יכול להיות שהיית פזיזה לפי דעתי האישית ואל תסתמכי עליה קו נוסף לא יופיע פתאום... אבל זו רק דעתי, הכי בטוח תעשי עוד בדיקה ותחכי !!!!

יולי 154

New member
לאחותי זה קרה והיא היתה בהריון!

הי לאחותי קרה אותו דבר, מלבד הדימום, כלומר: היתה לה בדיקה שלילית, היא זרקה אותה לפח. אחרי שעה או יותר בעלה שאל אותה, אז היא הוציאה את זה מהפח להראות לו שזה שלילי, ו... זה היה חיובי, ויש לה ילד בן שנה וחצי מההריון הזה הכי טוב לחכות למחר ולעשות בדיקת דם בהצלחה!

מ ט ר נ ה

New member
גם לי לא

נראה שהפס השני יופיע סתם ככה בלי סיבה. תעשי עוד בדיקה, בטח לא חיכית מספיק זמן. בהצלחה

עשיתי הבוקר בדיקת דם../images/Emo101.gif

היתה לי הפניה מבדיקת דם בסטנד ביי אז עשיתי אותה הבוקר. אני מחכה ל שעה 15:00 לתוצאות........ אחזה מתח. דקה אחת אני חושבת "זה בטוח זה"
ודקה שניה אני חושבת "ברור שלא".
אעדכן אתכן

מוסיפה עוד אצבעות !!!../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

בטח ה-30 דקות האלו עוברות כמו נצח... מכירה את התחושה .... ב"ה יהיה בסדר ותהיה לך בטא יפה - אמן ! תחזרי לעדכן...

עדיין אין תשובות!!!!!../images/Emo4.gif

אני בודקת כל כמה דקות!!!!!!!!!!!
מבטיחה לעדכן אתכן- אל תדאגנה!!!!

למעלה