אתן לא מאמינות.....................

backstreet girl

New member
אתן לא מאמינות.....................

פירמטו לנו את המחשב ולא הצלחנו להעביר את המצגת שלי עם 80 השקופיות על הבויז בתוך דיסקט.הכל נמחק לי.............. הכול........80 שקופיות.............. אתן קולטות. עכשיו אני צריכה לעשות הכל מחדש.....

airgirl

New member
:( ואי איזה באסה......

מסכנה..
וואו 80 שקופיות זה הרבהההה....

sivanick

New member
באמת באסה

גם לי פעם נמחקה מצגת של בקסטריט והיא הייתה בערך 300 שקופיות חחח כן יש הרבה מה להציג עליהם =)

LiOr CaRtEr

New member
פעם נמחקו לי 1000 שירים שלא היו

מגובים בשום מקום.. לא של בקסטריט, אבל זאת הסיטואציה הכי גרועה שקרתה לי בהקשר...

BShenB

New member
נראה לי אני הייתי משתגעת אם זה

היה קורה לי חלילה וחסססס....
הספיק לי שנה שעברה שעשיתי עבודה שלמה באנגלית על בקסטריט והיא פתאום נמחקה לי מהמחשב ולא היה לי גיבוי...וואי הלכתי למותתתתתתת
אבל אז אמא שלי שתזכה לחיים טובים וארוכים בע"ה אמן
...שיחזרה לי אותה איכשהו במחשב
..זאת הייתה כזאת הקלה!!!!!!!!

backstreet girl

New member
נחשו מה???????????????

הצלחנו להחזיר אותם..... לא כתבתי פה איזה יומים כי כל הזמן עבדו עליו... גם התוכנה הזאת וגם הקודמת נמצאות באותו מחשב...... לא שאני מבינה במחשבים.... אבל החזירו לי אותם.... איזה כיף........

Y H

New member
סתם מסקרנות

מה אתן עושות במצגות האלו שמכיל כל כך הרבה שקופיות??????

backstreet girl

New member
אז ככה:

אני עושה את הביוגרפיה של הבויז מספרת על האלבומים שלהם על הבעיות שלהם וההצלחה שלהם בנוסף לכך יש גם תמונות......

sivanick

New member
עשיתי את זה פעם.....

עכשיו כבר לא זה איכשהו כמו עריכה כזאת את מספרת עליהם מראה תמונות מהופעות, קליפים וכל אלה אני אוהבת את הדברים האלה אבל היום כבר אין לי זמן לזה

C honey

New member
כן...,באמת מה אתן עושות בשקופיות...

האלו?? כאילו, מה זה נותן לכן לאסוף חומר על הבקסטריט??.. (בלי שום כוונה לתקוף...) אפשר פשוט לאהוב אותם ולקנות דיסקים שלהם וזהו, לא??!.. וסורי שאני מגיבה מאוחר..., כנראה שמזמן לא הייתי פה.. חח

למעלה