אתן יודעות מה שמעתי???????????

backstreet girl

New member
אתן יודעות מה שמעתי???????????

שמעתי שניק,לפני שהוא הצטרף לבויז הוא עשה עודישנים למועדון מיקי מאוס והתקבל אבל אז הוא פגש את אייג'יי והאווי ולא הלך למועדון מיקי מאוס עכשיו שאני חושבת על זה.....כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ כ"כ מושלם שהוא לא הצטרף לשם ולא מהסיבה שהוא עם הבויז (כאילו גם)...... כי תחשבו שהוא היה שם עם ג'סטין וג'ייסי......... הוא היה יכול להיות חבר בלהקת אנסטינק לשעבר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אולי מה שאני אומרתנ נשמע מוזר וטיפשי אבל זו החשיבה שלי....

Miss Kitty

New member
מזלו שהוא בחר בקסטריט..

אם הוא היה בוחר להיות במיקי מאוס קלאב, אולי לא היינו מכירים אותו היום.. התוכנית בוטלה כמה חודשים אחרי שקיבלו אותו..

NarihS

New member
פחחח מה לא ידעתם את זה??

אני כבר מזמן ידעתי! וברור שהוא בטח היה עם אנסטינק.. אז אני כבר יכולה להגיד לכם שאם זה היה קורה, אז לאנס לא היה שם... חח כי את לאנס צירפו אחרון.. סתם לידע כללי חחח :) אבל משהו שאני חשבתי עליו.. כן זה קצת ברור... מעניין במי בריטני הייתה בוחרת!!! מעניין במי היא הייתה מתאהבת!!! יא!!! זה מאוד מסקרן אותי!! תחשבו על זה! זה היה יכול להיות בריטני וניק.. לא בריטני וג'סטין! חחחח :) סתם משהו שתקוע לי בראש מאז שידעתי שהוא היה יכול להיות במיקי מאוס קלאב חחחח

BShenB

New member
../images/Emo23.gif../images/Emo13.gifחח כן גם אני ידעתי ../images/Emo20.gif../images/Emo13.gif

על זה די מזמן.. אבל הגורל ייעד אותו בדיוק למקום שבו הוא צריך להיות..
וטוב שכך....
וחוץ מזה ניק קרטר זה רמה גבוהה מדי בשביל אנסטינק אז אני לא מתפלאת למה הוא לא שם... אם הוא היה שם באמת אז בכלל לא היו סופרים את ג'סטין מה נראה לכם? אז ניק הוא בקסטריט בוי לכל החיים ואני חולה עליו

למעלה