אתמל גיא עשה לי הפתעה

אתמל גיא עשה לי הפתעה

ותיקן את התנור אפיה שלנו (נכון שהוא מוכשר?). לכן, סוףסוף, אחרי שנה וחצי של מיני- אפייה בטוסטר אובן שלנו יש לי תנור ואני מתה לנסות אותו!! אז נכון שתנור חדש צריך לנסות על מתכונים שמכירים, בכדי לראות איך מתמודדים אבל בא לי דברים חדשים. המלצות ושאר רעיונות יתקבלו בברכה, רק בבקשה, בלי עוף, כי אני ממש לא אוהבת.

daldan

New member
נועה את לא יכולה לזרוק כותרות כאלה.

אנחנו מחכות שגיא יעשה לך הפתעה....
אז תתחדשי על התנור ויאללה לעבודה (אני לא מהבשליות, אז אני אתן למומחיות ממני להמליץ)

אתי@

New member
נועלה - אני מבקשת ממך לא לפתוח

הודעות עם כאלה כותרות מעוררות ציפיות
סתם... כל הכבוד לו
מתכונים... אולי פשטידה?

Hadar p

New member
עשית לי דפיקות לב../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif../images/Emo6.gif../images/Emo8.gif

אולי עוגיות? או עוגה פשוטה?

danonit

New member
../images/Emo6.gif את לא היחידה...

וכמובן, התנור הוא הזדמנות מעולה להשתפשף בכל הקשור לפשטידות, עוגת ועוגיות
משהו משהו הבנים האלה...

בכלל לא חשבתי על זה

על הכותרת- ז"א
אני מתנצלת על חוסר תשומת הלב ואני מבטיחה להשתדל לא לגרום לכן התרגשות מיותרת (אבל איזה כיף לדעת שאתן מתרגשות בשבילי
). אכן נראה לי שפשטידה תיהיה הדבר הראשון להתנסות. הוא אפילו ניקה את התנור שעמד לו גלמוד כלכך הרבה זמן וכמובן לא היה הכי נקי.

איילתי

New member
שתהיה בריאה, החסרתי פעימה../images/Emo9.gif

אבל תהנו עם התנור בכל מקרה

דפי26

New member
צודקת לגמריייי

אני חייבת לכן סיפורים על הגרביים על המצלמות וכו וכו.... בכול אופן לכולכן שצחקתן עליי:היה ממש קשה למצוא גרביים!בארץ יש פי אלף יותר יפות!אחריי הסתובבות מתישה וכניסה להמון חניות נאלצתי לקנות גרביים לקריסמס:צביים,פעמונים,אנשי שלג וכו,כי לא לקחתי הרבה זוגות מה שראיתי היה או עבה מידי ולא שימושי בארץ,או חלק ואני אוהבת ציורים,או ציורים של חג המולד ודלעות ומפלצות של ליל כל הקדושים!!הייתי בחנות ציולם ששלחת אותי (אני לא מצליחה לרשום באנגלית).אלוהים איזה גודל. ממש צריך לדעת מה רוצים.קניתי מצלמת ריפלקס של קנון כולל התוספות ומצלמת וידאו דיגיטלית של ג´י וי סי (נראה דבילי בעברית).האמת היא שאח"כ ראיתי שגם באורלנדו המצלמות זולות.

danonit

New member
מה שמזכיר לי...

יש אצלנו בחור בעבודה שהולך להציע נישואין לחברה שלו, הוא קנה טבעת (מסתובב פה נבוך ומספר לאנשים - ממש חמוד) והוא הולך לשים אותה בתוך מצלמה דיגיטלית שהוא קנה לה... סתם הזכיר לי...

רחלילי

New member
כן יש לי המלצה

לגיא שיעשה עוגיותמזל ובתוכן שיכניס כל מיני עתידות כמו בקיץ הקרוב תהיי עם טבעת וכאלה.

למעלה