אתמות יצאתי עם כמה

אתמות יצאתי עם כמה

חברות לוולווט בת"א לחגוג יום הולדת של חברתי שהיא בליינית והחליטה לחגוג שם מקום שנחשב מאוד היום הבעיה שבמקום יש סלקציה חבל על הזמן והכי גרועה שהיא לא הזמינה מקומות. התהלכתי בבית עם קיטונות של קיטורים שאני לא רוצה לצאת ושאין לי חשק לבארים תל אביביים אבל הוא לא הבין אותי ואמר תפסיקי להיות כזו זקנה. טוב אז יצאנו ונכנסנו בלי בעיות כי אמרתי אישתו של מי אני וקיבלנו בקבוק יין לשולחן כי אני מכירה את הבעלים אבל נקודה תחתונה לא נהנתי בכלל כי נמאסו עלי כל היציאות האלו. אמרתי לחברותי שאם הייתי רווקה אז זה המקום הכי טוב להכיר היום לשבת על הבר ופשוט כמו דבורים לכוורת. שמתי לב שגם חברתי שהיא נשואה פחות או יותר משך זמן כמוני גם השתעממה. סיכמנו את הערב שלהבא נפגש במסעדה טובה או בית קפה אבל בשום אופן לא בר.

ענתי 10

New member
אוי, שנים לא יצאתי לברים

לפעמים בא לי, אבל החשק עובר מהר. מוסיקה רועשת, ענן סמיך של סיגריות, מבטים תקועים לך בתוך החזה (גם כשאני עם בעלי) לא בשבילי
אבל בעצם מה אני עושה פה? יאללה, ללמוד!!!!

eרון

New member
ענתי מצחיק לראות אותך פה

אני גם אמורה כרגע ללמוד, וזה די נחמד לדעת שאני לא היחידה שלומדת בזה שאני פה בפורום. אפילו לא פתחתי את הקובץ של המאמר....

גם לי היה חשק

כחברתי אמרה לי שאני אחליט לאן יוצאים בשעה 15:00 אבל עד 21:00 לא רציתי להיות בשום מקום מלבד הסלון שלנו. אבל חוויה ראיתי עוד בר. אגב השירותים שלהם בשווי הבית שלנו. לכל תא יש מסך פלזמה, לא נורמלים.

eרון

New member
איזו זקנה את, סתם מזדה לחלוטין

גם אני כשאני יוצאת לפאבים מרגישה לא קשורה, כאילו הזוגיות מזקנת במובן של בילויים מהסוג הזה. התחלתי לאהוב יין טוב, מסעדה טובה. או במילים אחרות ניהיתי מפונקת וזה טבעי, אנחנו משתנים. למרות הכל, חברה שלך נהנתה? כי זה מה שחשוב חגגתם לה לא?

כן בטח היא

לא הרגישה מה עובר עלינו (עלי ועל חברה אחרת) גם כשקיטרתי בבית על זה שלא בא לי לצאת לבר בן זוגי אמר שמה שהיא תחליט כי זה יום ההולדת שלה ולא שלי. אני מטיבעי מאוד שטלתנית.

למעלה