אתמול

deena

New member
אתמול

כשהייתי בקופת חולים, ואמרו לי לצאת מיד למיון, לא ידעתי בדיוק איך אני אגיע. הייתי עם חום גבוה, וכאבים די איומים, ובלי רכב, ולא ממש חשבתי בצורה צלולה. הבת שלי היתה אצל האקס, יום ראשון זה היום שלו. והוא גר בערך 30 שניות הליכה מהמרפאה, ועוד 7 דקות נסיעה מהבי''ח. התקשרתי אליו וביקשתי שיקפיץ אותי למיון. כשהתחיל לגמגם, אמרתי שאשלם לו את הדלק. אז הוא אמר שלא, שאלך ברגל. סגרתי את הטלפון והזמנתי מונית. יותר מאוחר, כשהייתי כבר אחרי מיון ראשוני, התקשרתי שוב להגיד לו לא לספר לילדה, כדי שלא תבהל, ובבקשה יערך לזה שהיא תישן אצלו, שיסעו אליי, יקחו תיק ופיגאמה וכו'. גם לזה סרב. אח''כ, כשכבר ידעתי מה הטיפול בבי''ח עומד להיות, התקשרתי ודברתי עם שני, והיא אמרה שהיא תישן אצל אבא. כנראה שהוא התעשת, ונזכר שהוא האבא שלה, וזה לא ממש עזרה לי כמו שזה טיפול בה- אחרת הייתי צריכה להתקשר לאחי ולבקש שיבוא לקחת אותה. לא, הוא לא חייב לי כלום. מאומה. אנחנו במערכת יחסים עכורה ומרה מזה שנים. אני ממורמרת כי הוא לרוב לא משלם מזונות. הוא ממורמר כי התגרשנו (לפני 8 שנים)וכי הוא צריך לשלם מזונות. בדרך כלל אנחנו מדברים רק בענייני כספים. אני מתקשרת ושואלת למה עוד לא שילם, הוא מקלל וטורק את הטלפון. לפני שבועיים בערך, התקשרתי ושאלתי אם ירצה להיות נוכח בארוחת ערב חגיגית לכבוד הבת מצוה של הבת שלו, גם לזה סירב. חשבתי שזה שווה נסיון, שאולי ירצה לקחת את ענף הזית, וגם לשמח את הבת שלו. אז חשבתי. ניסיתי לחשוב לאיזה סוג אנשים הייתי מסרבת לתת עזרה. עזרה רצינית ויחד עם זה עזרה פעוטה כזו, כמו שאני ביקשתי ממנו, וכזו שלא היתה עולה לו מאומה חוץ מטיפה זמן ולסבול את הנוכחות שלי לכמה רגעים. לא הצלחתי לחשוב על אדם אחד שהייתי מסרבת לו. אולי לאדם שאני חוששת שיפגע בי פיזית. וחשבתי לעצמי, הוא לא חייב לי, הוא לא קשור אליי, הוא לא צריך לעשות כלום. אבל כמעט כל בן אנוש היה כן עושה את זה. כל אחד חוץ ממנו, כנראה. הוא לא שווה את הזמן שהשקעתי במחשבה על זה. ובכל זאת. זה האיש שהייתי נשואה לו, שאהב אותי, שעשיתי איתו תינוקת מדהימה. הוא תמיד היה כזה ואני הייתי לגמרי עיוורת? זה עשה לי איכס אחד גדול. אני חוזרת למיטה.

מזל חי

New member
עדיף היה שינהג כבהמה

כי יש בהמות שנוהגות יותר טוב מבני אדם . מה אגיד לך לא יודעת אם הגרוש שלי לא היה גם מסרב אבל לפחות לפני כמה שנים שנתקפתי בכאבים עצומים בגלל אבנים בכליות הוא הסכים בעבור תשלום דלק לקחת את הילדים יום לפני השבת שלו. כשרציתי לשלם לו הוא שיחק אותה לארג' וסירב. אך לא שכח אחרי שנה לשאול איפה הכסף של הדלק
! מניחה שכמו שקוראים הודעות שלי אני קוראת את הודעתך זו. לפעמים זה אפילו כל כך מוזר שבא לשאול "מה כבר עשית לו רע שהוא נוהג בך כך" .אבל גם אני יודעת שלא תמיד זה בגלל שהצד השני עשה לך משהו אלא בגלל שאתה כזה אתה נוהג ככה. אז הוא כזה. הגיע הזמן שתשלימי עם העובדות? (כמוני כמוך).

מזל חי

New member
ואת יודעת מה

אילו היה קורה לי הדבר. לא ממש בטוח שהייתי מבקשת ממנו שישאיר את הילדים אצלו. אולי אפילו הייתי מתקשרת לחבר/ה קרובה שיחכו לילדים שלי בבית וידאגו להם. נראה לי שהייתי מרגישה הקלה ובטחון רב יותר.

asafgery

New member
מעציב

כואב לקרוא את זה. איני יודע מה גורם לאדם לנהוג ככה.

במקום EX עדיף לך לכנותו ../images/Emo128.gif

כי לעת עתה לפחות (כ8 שנים...) אין באפשרותך להחשיב אותו כמישהו שאת יכולה לפנות אליו לכתצטרכי. מצער בלתי נתפס אבל זו המציאות אז תתמקדי במה שבאמת חשוב: בך ובבת שלך והכי חשוב לעכשיו החלמה מהירה יניב

ב ה י ר

New member
לפי מה שאת מתארת

הייתי מסתדרת בכוחות עצמי מאשר להתחנן בפניי האקס ולתת לו "לשמוח" בחולשתי. (הריי בסופו של דבר לקחת מונית...) זה אחד התרחישים שלוקחים בחשבון שמתגרשים. תרגישי טוב!

אז את כבר מרגישה טוב יותר ?

די מוזר כי פנית לאדם שמסוכסך עמך בבקשת טובה.... זה כמו לנסות לכבות מדורה עם מעט בנזין טוב... מכעיסים אותי גברים שיודעים לז.... וכשמגיע הילד הם אוהבים ומגדלים רק אם יש להם זוגיות עם האם! הלוא אם היה חייב בשוק האפור היה רץ, לווה ואף מוכר את גופו לטובת החזרת החוב. מדוע לא ינהג כך גם בילדיו ? מדוע נראה לאותם זונות! ( בלי טוווווו) שילדים יכולים לאכול ולשתות אוויר ? שנשמתם לא תיפגע אם הם כל היום יספרו לילדיהם שהאימא שלהם זונה ומנוולת... הגיע הזמן שנשים יחלו ללמד את הטיפשים שילד זו זכות גדולה ולא חובה, אם הם לא רוצים לא צריך רק שישלמו בזמן. ואם לא ישלמו יראו את נחת זרועם הארוכה של נושי ההוצאה לפועל. לגבי החסר בדמות אב.... עדיף "אין אב" על "אב חרא" שלא מזנק משמחה שיש לו עוד לילה אחד עם ביתו. אני חושש דינה שהגבר שהיית נשואה לו הוא בסך הכל "בעל זין" מה שלחלוטין לא מוכיח גבריות! הוא עלוב נפש שאינו זכאי להמשכיות ע"י בת.

לא נתפס

ואני שואלת,כמה צריך לכעוס/לתעב/לרצות לנקום,בכדי לאבד ככה צלם אנוש?! מעשה מכוער!! אבל איך אמרת בעצמך,מוטב למחוק <או לפחות לנסות> חוויות שכאלה. לדעתי,הוא לא תפס אותך בחולשתך,אלא נתפס בחולשתו. מאחלת לך ולכולנו,שתמיד נעמוד בזכות עצמינו,מכל בחינה, ושלעולם לא נזדקק לחסדיו של איש. הרבה בריאות,ורק טוב

maof

New member
יש אנשים שלא שהכעס מוביל אותם...

החלמה מהירה תרגישי טוב
מעוף

קטי30

New member
אתמול../images/Emo4.gif

היה לך יום לא קל התובנות הן כבר לא תובנות הנסיונות הן כבר לא נסיונות כל מה שנשאר זה להפנים שה
לא רואה/רוצה להשתנות. הוא אטום ומלא טינה הייתי רוצה לנחם אותך ולהגיד לך שזה יעבור לו עם הזמן אבל צר לי בכל כלל יש יוצא מן הכלל
ואת נפלת על היוצא הזה. האמת ... לנסות תמיד טוב השאלה את מי... אל תבזבזי אנרגיות תנוחי מאמי רפואה שלמה מאמי

jesie12

New member
אותי זה לא מזעזע

כי אני לא מכירה מציאות אחרת.. תרגישי טוב במהרה

ליבי ליבי לך

אם לא הייתי מיודדת עם אישתו הראשונה ויודעת מי הנוכחית הייתי חושדת שמדובר באותו אחד. לצערי, יש יותר מאחד כזה.

שלי 9

New member
הגרוש הזה שלך..אלוהים שישמור..

לא מכנה אותו בן אדם, בעיני הוא (סליחה מראש על הבוטות); ח ל א ת מ י ן א נ ו ש י ת!!!!!!!!!!! רבאק, לא יכולה לקרוא הודעות כאלו..הן מוציאות אותי מאיזון.. כמה רוע????????? כמה?????????? אוי דינה..העיקר שתהיי בריאה ותרגישי טוב..זה הכי חשוב

למעלה