אתמול ...

yarivR1

New member
אתמול ...

ימים טרופים, לילות לבנים, תקופה כזו. יצאתי בלילה לבדי, לטייל. סופג את הריחות של הלילה, את השקט, את הקרירות. מסתובב בין הרחובות, והמחשבות לאיטן מתפוגגות, המתח, הדאגות. נסחף לאיטי נרגע. ועם ההתרגעות הם מתחילות שוב לצוץ. התשוקות. תשוקה למגע, לסקס, לתחושה. מוצא את עצמי בגן ציבורי קטן, אין תאורה. ירח מלא מאיר את הגן, ורק הפינה הרחוקה, בצל העצים והשיחים חשוכה. ניגש לפינה, ורק כשאני ממש לידו, נגלה לי הספסל. מתיישב, עוצם את עיניי, רגלי יחפות על הדשא הקריר. משחרר את המכנסיים, והאוויר הלילה הקריר נוגע לי בזין. נוגע בעצמי משפשף, נושם, מתרפה. מתמקד בעונג, בהנאה שהזיין יוצר. נזכר במבט שלה, במבוכה. נזכר בעיניים שלה. נזכר בגוף שלה, במחשוף, נזכר במגע כשכבר הגיע, נזכר בנשיקה החמה. גופי רפוי על הספסל, ידי נעה מהר עכשיו, מעבירה מעגלי עונג לכל גופי, הזין במרכז. מסובב אותה, נצמד אליה, מגביה את השמלה. מוריד את התחתונים , רואה את התחת שלה. תראי לי את הכוס שלך, היא מתכופפת, מפשקת את הרגליה, בשתי ידיה פותחת את השפתיים התפוחות, שאראה כמה היא רטובה. תראי לי את התחת, היא מלטפת את עצמה, מפשקת את התחת, חושפת את החור הקטן, אותה פנינה ורודה. אני מרטיב אצבע במיצי הכוס שלה, מתחיל להעביר אותה על החור הקטן. מסביב, דוחק הצידה קצת , מרחיב אותה. עוד רגע ואני נכנס בה בעוצמה מזיין אותה בפראות, גומרים היא בי, ואני בה. והזרע שלי משפריץ, על ידי, עלי, על הספסל. והאוויר הקריר ממלא שוב את ראותי, דיגדוגים של עודף חמצן, ועיני נפתחות לאיטן. הם עומדים שני מטר ממני, והוא מחזיק אותה שמלתה מופשלת, ידו בתוך התחתונים שלה. "מה דניאל, היית כאן כל הזמן ? "

למעלה