אתמול...

Bassיסט

New member
אוווווווווווווווווו כולי מזיל דמעה!

חח איזה חמודים אתם! ואלון אחי אתה יודע שאתה המלך! בכל אופן עדיף לפחות עכשיו שכמה שיותר אנשים יכתבו על עצמם גם בלי קשר לדורבנים כי ראית מה נהיינו! הרבה יותר מפורום, נהיינו מעין משפחה! ותכלס אם היית מתעניין רק בדורבנים ופתאום אחד מהמשפחה רוצה לספר לך מה הוא עשה היום אז מה? לא תקשיב לו? תסנן אותו? לא אחי זה חשוב שכל אחד ישתף כמה שיותר! שאנשים יגיעו לפורום ויראו שיש פה אנשים שגם חיים מעבר לדורבנים! ואל תדאג אחי כשיהיה משהוא לספר או לשתף על הדורבנים אתה תמצא אותו פה! ונועה מתוקה: יש קיצור לסימן הזה שאלון כתב (את יכולה להוסיף אותו בפלאפון לפני הכותרת של ההודעה) זה הולך ככה: קו מאונך, א-ט, קו מאונך! או... שאת יכולה לשים לפני ההודעה בכותרת את המילה "אופטופיק" ואז ירדן תוכל לדעת שהתכוונת לזה והיא כבר תשנה את זה! תודה לאל יש לנו מנהלת מדהימה! אוהב את כולכם! 3 ימים לתום האזרחות!

Bassיסט

New member
חחח נכון לעכשיו זה מחרתיים!!!

והשארתי לך הודעה גם במסרים...

מחר...

רון! אוף! אני לא מאמינה שאתה מתגייס מחר! אני לא אוהבת להיפרד! ואני מבקשת ממך שוב! תשמור על עצמך! ותבוא לבקר!

Bassיסט

New member
חחחח מתוקה...

לא חייבים להיפרד... אני תמיד יהיה פה ברוחי ובנשמתי כי זה הפורום שלי!!! הייתי פה "כמעט" מההתחלה (חצי שנה אחרי שהוא נפתח חחחח) ואני ימשיך להיות בו! ולגבי איך רואים תמסרים... אם את ניכנסת לפורום דרך הפלאפון.. אז את נכנסת דרך: קהילות, משם את נכנסת לקומונות תפוז (לא לפורומים תפוז) ואז אם תרדי קצת למאטה את תיראי שכתוב "המסרים שלי" שם את פותחת את המסרים ושולחת תגובות וכו וכו... מחכה לתגובה! בהצלחה!!!

למעלה