אתמול...

אתמול...

אני מביט בדרך ההולכת ממך, נמצא בשביל ההולך מביתך. עדיין תוהה אם אמרתי הכל, תוהה אם שמעתי נכון על אתמול... השביל כבר הולך ונגמר בנתיים. מתחיל להבין שפה לא מחניים. שאין עוד משחק וזו לא מחצית, שנגמר, הסתיים, פג ותכלית. אולי תהיתי כשלא ראיתי אותך מתייסר..? אולי נמנמתי כשאמרת- אתה לכאן כבר לא חוזר. תן לי להבין בקצב שלי שנגמר ואין. תן לי לנסות לשקר לעצמי- אני מתחנן. אז אולי שלום ולא נתראה. אז אולי מחר כשהכל ישתנה. אולי מחר אהיה כבר ``גדול``. אולי תסלח לי על יום האתמול... אגב, נעים מאוד, שמי ליאור. אני חדש כאן (כפי שבוודאי הבנתם לבדכם). מקווה שאשר הרבה (דבר שאני לא נוהג לעשות בחיי ולא משנה כמה שאני רוצה)...

yoli

New member
מקווה גם

שתוכל להישאר כאן הרבה מרצונך...., מקווה שתמצא את עצמך פה ובכלל, ביי ולילה טוב.

להתסכל על המחר ..

מביטה בו מסתכלת עליו רואה אותו והוא לא שם .. זוכרת את המילים זוכרת את הכוונת מתגעגעת לתחושות מתאווה לרגשות ואתה עדין לא שם .. זה נגמר זה היה אין ברירה צריך להסתכל על היום שיבוא במקום על מה שהיה .. זה כואב זה יכאב זה תמיד ישכב בחדר קטן שבלב .. ובכל פעם שתראה בכל פעם שתקרא בכל פעם שתתגעגע זה יצוץ מחדש .. אבל אין ברירה צריך להסתכל על המחר ולא על מה שהיה .. ברוך הבא ... מקווה שתשאר .. שבת שלום קסומה עם אהבה שרון @}-}---

ב א ר י

New member
ליאור ידידנו...

ברוך הבא. כתיבתך יפה היא ולכן מקווה אני שתישאר בפורום הזה ולו גם לקרוא ולהגיב. מקווה כי תמצא שמקומך הוא איתנו כאן. רק אבקש ממך תקרא נא את הודעת המנהל שלא אצטרך שוב להסביר דברים מספר. תודה בארי

למעלה